Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania w Krakowie - lista obecności

lenam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

Disco, nie wiem już jak do Ciebie dotrzeć.

Pewien żart obróciłeś w podwórkową burdę. Obraziłeś się, zacząłeś się odgrażać.

Potraktowałeś dorosłych i znanych Tobie ludzi jak bandę z osiedla.

Na takie dictum, ktoś udowodnił jak potrafisz się zachowywac wobec bliźnich.

I Ty masz jeszcze jakiś żal?

Za co? Za cytowanie Twoich własnych wypowiedzi, za komentarz do nich?

Gadaniem o odwadze cywilnej i męskości, nie przesłoni się szczeniactwa. Kropka.

Nie przypuszczam aby w obecnej sytuacji, ktoś z nas miał ochotę spotkać się z Tobą na proponowanym piwie.

Disco, znów Cię nosi? Uspokój się i przestań kompulsywnie powtarzać o tym patrzeniu sobie w oczy. Brak Ci czułości czy co?

Miałem nadzieję, że pomyślałeś i pojąłeś, a Ty znowu... Chcesz się jeszcze pospierać?

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pewien zart byl nie na miejscu. O ile pamietam tylko zwrocilem uwage nic wiecej. Przynajmniej tak bylo na poczatku. Mial prawo mnie urazic i jak slusznie zauwazyl jeden z interlokutorow w tamtym watku urazilby kazdego. Poczucie humoru a la gagacek jest mi zupelnie obce (jak widac nie tylko mnie).

Co do cytowanych wpisow to manipulacje przynajmniej jesli chodzi o jeden z nich juz udowodnilem. Reszty nie chce mi sie sprawdzac. Zainteresowanym osobom moge podeslac maila od owego Allegrowicza gdzie ON uzywa takich a nie innych slow w odpowiedzi na moje zapytanie. Jednak faktem jest ze mam do siebie zal jesli chodzi o ton niektorych wypowiedzi. Tym niemniej nie pozwole na sad kapturowy nad swoja osoba. Nie ma ludzi bez wad. Kropka.

I takze nie mam ochoty na spotkania w cztery oczy z ludzmi ktorzy swoje zale i pretensje potrafia wylewac jedynie na publicznym forum a w tzw realnym swiecie uwazaja ze wszystko jest w porzadku. Nie pisz mi prosze rochu ze w rzeczywistosci nie jestem taki chojrak bo - jeszcze raz powtarzam - nie tylko Ty ale i wszyscy zebrani w tym watku, ba wszyscy forumowicze moze z wyjatkiem jednego, nie maja zielonego pojecia jaki jestem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.