Skocz do zawartości
IGNORED

Bomba DTS HD MASTER

Vitold_MAN

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj masz artykuł co to jest i jak to wyleczyć:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kyle ależ ty mądry. Lepiej się tam zarejestruj i przeczytaj bo nie wiesz co piszesz. Całe szczęście, że ktoś to odkrył bo można sobie ostro rozwalić głośniki na filmie z DTS HD MA. Na AVS nawet jest lista filmów i koncertów, które walą : ( Trzeba koniecznie robić update swoich onkjaczy bo będzie potem płacz.

sciagnelem ze strony avs update do yamahy rxv3800 poniewaz z tego co sie doczytalem ten problem ma yamaszka i onkyo bo sa ta mte same chipy dts

denon ma zaaplikowane co innego takze nei wystepuje ten problem !!!

co do onkyo 605 nie wiem czy ma te same chipy dts co w nowym 905 ! takze nie umiem ci odpowiedziec !

napewno bolaczka to onkyo 905 ,rxv1800/3800 ja przymierzam sie do zakupu 3800

jednak nowe oprogramowanie juz sciagnelem teraz tylko czekam az sprzedam moja rxv2700 zakupie 3800 i po przywiezieniu do domu odrazu zabieram sie za upgrade co aby ja wrazie szybko oddac do sklepu hehehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.