Skocz do zawartości
IGNORED

cd do 2,5 kzl

qbusek

Rekomendowane odpowiedzi

Może być nawet z epoki kamienia, ważna jest chyba aplikacja i cała reszta. Zresztą mam marne pojęcie, ważne jak gra. A gra super. Poza tym w najnowszym M1 siedzi świeża myśl i komponenty chyba również. A po jaką cholerę dają stopień analogowy? Napisz, zapytaj i powiedz, że wiesz lepiej :-D, zarobisz krocie i będziesz sławny.

Nie wytrzymam, sam zadzwonię, żeby 20 lat to samo produkować i oczy opampem mydlić, hamstwo i obłuda !!!!!

Przepraszam za sarkazm, ale ...... hi,hi,hi guru chyba się ośmiesza, a szkoda bo czasami mądrze pisze.

Pzdr.

blitz, 12 Sie 2008, 14:38

>Może być nawet z epoki kamienia, ważna jest chyba aplikacja i cała reszta. Zresztą mam marne

>pojęcie, ważne jak gra. A gra super. Poza tym w najnowszym M1 siedzi świeża myśl i komponenty

>chyba również. A po jaką cholerę dają stopień analogowy? Napisz, zapytaj i powiedz, że wiesz

>lepiej :-D, zarobisz krocie i będziesz sławny.

>Nie wytrzymam, sam zadzwonię, żeby 20 lat to samo produkować i oczy opampem mydlić, hamstwo i obłuda

>!!!!!

>Przepraszam za sarkazm, ale ...... hi,hi,hi guru chyba się ośmiesza, a szkoda bo czasami mądrze

>pisze.

>Pzdr.

A sprawdzałeś? NIE. Więc nie masz pojęcia o czym piszesz. Jeżeli sprawdzisz, pominiesz stopień analogowy w CA Azur 540v2 tak jak pisałem, posłuchasz i porównasz, to będziesz miał o czym pisać.

Teraz NIE MASZ POJĘCIA. A tym bardziej nie masz podstaw żeby się naśmiewać, bo... sam się ośmieszasz. Ja obecnie mam na warsztacie trzy sztuki takich odtwarzaczy, i oprócz tego jeszcze parę innych. Mam więc skalę porównawczą na bieżąco uzupełnianą.

To tyle.

witam!!!!

zastanów się nad używanym sprzętem CREEK - CD53...warto dołożyć 400 zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

blitz, 12 Sie 2008, 16:02

>Bez urazy Mcgyver, poważam Twoją wiedzę, ale takie trywialne, skrajnie radykalne wypowiedzi Tobie

>chyba nie przystoją. I na poważnie, to chętnie posłucham Twojego dzieła.

>Pzdr

Trywialne i skrajnie radykalne? Oj, powinieneś ten wpis przeczytać jeszcze raz. To były uwagi natury ogólnej, które wzięły się z tego, że grzebałem w dziesiątkach (o ile nie setkach) różnych cedeków. I wiesz co? Analogówka na opampach wszędzie jest niemal taka sama. Nie ważne czy CD ma rok, czy dwadzieścia lat. I lepiej grają zwykle te cedeki, w których analogówkę ktoś zrobił inaczej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.