Skocz do zawartości
IGNORED

Na czym gramy/gralismy?

guitarmen

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm.. Troche tego jest.

Dzis głównymi instrumentami na których gram są barokowe flety proste (sopran i alt), bułgarski flet kaval, no i australijskie didgeridoo.

Wciaż duzo spędzam przy gitarze akustycznej, ale raczej w ramach rozrywki niz poważnego tworzenia.

A.. kiedyś gitara basowa, niestety nigdy nie było mnie stać na porządny instrument dla siebie i grałem głównie na pożyczanych od kumpli gitarach.

Coś w tym jest. Miałem doświadczenia z fortepianami różnego rodzaju, jakieś pianina, trzy keyboardy (te dobrze pamiętam, bo odstawały wyraźnie od reszty).

Na gitarze taty, jak zostawiał ją bez opieki na dłużej niż 5 minut (mały byłem wtedy).

Ash

A ja grałem w mario na niezapomnianym pegazusie :)

Gitarę elektryczną kupiłem prawie dwa lata temu, ale nie używam. Z talentami u mnie niestety krucho, a i samozaparcia oraz systematyczności brakuje :(

>A ja grałem w mario na niezapomnianym pegazusie :)

>Gitarę elektryczną kupiłem prawie dwa lata temu, ale nie używam. Z talentami u mnie niestety krucho,

>a i samozaparcia oraz systematyczności brakuje :(

Ja również, tyle że na mayonesie. No i czasu brak ;(

Od podstawówki na bębnach... najpierw takie tam pitolenie w szkolnym zespole... później już konkretna łupanka i własne kapele... później zarzuciłem karierę gwiazdy rocka ;) i przycichłem nieco tworząc w zaciszu domowym koszmary niepojęte na kompie, kibordzie i kolejnych wersjach Reasona... teraz znowu mnie nosi i przymierzam się do zakupu elektrycznej perki... tylko że pojęcie mam blade raczej, a wybór taki, że masakra...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.