Skocz do zawartości
IGNORED

Podłogówki na M18WH (kilka pytań)

malyzmc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar zbudowac sobie kolumny na wyżej wymienionym przetworniku, ale jestem początkujący, będzie to moja pierwsza konstrukcja i muszę zadac kilka pytań.

A więc tak na początek kilka informacji: pokój mam ok. 13m^2, muzyka jakiej słucham to techno, trance, disco,nie mam subwoofera (jeszcze),a mój wzmacniacz ma ok 80W przy 8R na kanał-jeżeli któraś z informacji jest zbędna proszę nie krzyczec :D.

Obudowa chyba będzie 18l, dobrze? Tylko teraz nie wiem jakie dac strojenie, b-r?

Aha, jeszcze coś, mam zamiar połączyc Vifę z Morelem MDT-29 i zastosowac zwrotkę Borysa do XT18WH i MDT-29, czy będzie to dobre rozwiązanie?

Liczę na waszą pomoc ;).

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Właśnie słyszałem, że są całkiem inne. Ja się na tym nie znam, ale ktoś je mierzyła i mówił, że mają taki sam przebieg impedencji, czy jak to się tam nazywa i jeszcze coś, ale nie wiem, czy to wystarczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hehe, nade mną starsi ludzie, możliwe, że nie dosłyszą, nigdy się nie skarżyli :D. Właściwie dlaczego wspułczujesz? Chodzi ci o kolumny, które mam zamiar zrobic, czy o to z tym subem??

McGyver, mówisz, że mogę dac taką zwrotkę, ale chyba nie ma typowo do M18WH+MDT-29? więc musi byc ta.

A, no i jak z tym strojeniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.