Skocz do zawartości
IGNORED

Audiostereo razem z piano.pl

McGaywer

Rekomendowane odpowiedzi

ashirgo, 20 Sie 2008, 21:33

>Pan jest jeszcze żółtodziobem wg standardów Audiostereo.pl, więc bawi mnie, że chwali Pan

>utworzenie działu, do którego by Pan nie miał dostępu.

>

Słuszna uwaga. Proszę sobie wyobrazić, że ja słabo znam się na audio.

Jak wchodzę na nasze forum to tyle tych dziwnych informacji, że trudno się połapać.

Jeżeli będzie dział tylko dla VIP-ów to nie będzie możliwości popełnienia jakiegoś błędu przy zakupie naszego audio.

Wystarczy, że będzie takich kilka wpisów z gotowymi zestawami dla żółtodziobów, które będę dokładnie pisane przez VIPów.

Będą kolorowe zdjęcia i fajne opisy.

Zestaw nr 1 Yamaha + B&W miejsce zakupu AudioKlan

Zestaw nr 2 Creek i Mission miejsce zakupu Audio System

Zestaw nr 3 MBL+Avalon miejsce zakupu Audio System

Zestaw nr 3 AR + Wilson Audio miejsce zakupu FAST

i tak dalej.

Sam Pan teraz widzi, że wybór będzie łatwiejszy a możliwość popełnienia błędu praktycznie zerowa.

Dlaczego mam wydeptywać utarte szlaki. Jak doświadczeni koledzy z działu VIP napiszą, że coś zagra no to musi zagrać, prawda ?

Bardzo ciekawy temacik, bardzo ciekawiusieńki. Moim drugim hobby tez jest zaglądanie kolegom w IP. Dobrze jest wiedzieć takie rzeczy...na początku mi się nie podobało; nawet lekko się tym brzydziłem, ale teraz jest superaśno.

Lubię szpiegulskie serwisiczki. Sam pomysł bardzo smaczniusi. Połączyć dwa serwisunie z najlepszą moderką i mysz się nie prześlizgnie....a od przybytku moderów wiadomo główka nie boli.

Każdy powinien być sobie i bliźnim moderatoruniem. W Kraju Rad pasażerunio mógł sprawdzić bileciki wszystkim innym podróżnym. I myślę, że tędy droga !

Prosiemy.

McGaywer, 20 Sie 2008, 21:45

Moja propozycja:

Zestaw nr 5

Klipsh: Forte lub Heresy, Rehdeko albo Tannoy Prestige lub Dimension na głośniku Dual Concentric

Lampa na 2A3 lub 300B

Docet Lector, Audio Note, Shigaraki klon

kable srebro.

Miejsce zakupu - cholera wie gdzie.

Nie jestem VIP tylko zwykła szara mysza forumowa ale powinno zagrać.

Pozdrawiam

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

Gość stary bej

(Konto usunięte)

McGaywer

Wiesz poczytałem o Tobie.

Ja nie lubię różowego koloru, ani baletu w ogóle, jeśli już to tylko słucham podobnej muzyki.

Brzydkie wyrazy często wypowiadam, zwłaszcza jak się .. (no właśnie), ale kwiaty to daję żonie, lub teściowej, ale musi zasłużyć.

Wolę również oglądać "gołe baby" niż się ekscytować tematem -"Ulubiony typ i nie typ męskiej urody".

Co do piano.pl, faktycznie piaskownica z młodzieżą.

Nam Forumowiczom jednak chyba nie po drodze będzie w tamtym kierunku.

stary bej, 20 Sie 2008, 21:56

Beju tu nie chodzi o nas tylko o to czy Redakcji będzie po drodze. To ona wytycza nam właściwy kierunek wielkiego marszu.

— Henryk Elzenberg

mark11, 20 Sie 2008, 21:55

>Moja propozycja:

>Zestaw nr 5

>Klipsh: Forte lub Heresy, Rehdeko albo Tannoy Prestige lub Dimension na głośniku Dual Concentric

>Lampa na 2A3 lub 300B

>Docet Lector, Audio Note, Shigaraki klon

>kable srebro.

Panie Mark11. Co to niby ma być ? Nikt tego nie zna. Nigdzie nie jest to reklamowane. Nazwy też trochę głupie ...Rhhhedeko... to prawie jak by się ktoś krztusił. A co to jest 2A3 ? Autostrada ? Docet ? Piszę się chyba Docent ?

Od razu, widać, że nie jest Pan VIP. Prawdziwy VIP takiego zestawu bu nie polecił. Widać, że jest Pan żółtodziób, taki jak ja.

Czy Pan sobie myśli, że taki sprzęt może kupić lekarz, prawnik, prezes dużej firmy ? Nieeee.

Oni kupuja Akkufejza, B&W, Makintosza.Avalona a nie jakieś za przeproszeniem 2A3. Oni się znają, proszę Pana.

Pan Mark11 nie jest dobry.

McG mogłeś nie znać tamtych nazw "offowych firemek" ale zapomniałem Ci wspomnieć o dobrych i niedrogich kablach głośnikowych firmy Sonoran Audio model Desert Place mk.1.

— Henryk Elzenberg

stary bej, 20 Sie 2008, 22:06

>mark11

>Jeśli by tak było faktycznie, ja zrobię przesiadkę na inny pociąg.

Nie będziesz sam w przedziale :)

— Henryk Elzenberg

Trochę mi przykro. Staram się jak mogę i jak tylko coś napiszę o sprzęcie to mnie przesuwają.

No ale jestem żółtodziób nie to co te VIP-y. I tak lubię Pana Redaktora.

Niechaj żyje i podrasta,

nasz Redaktor, chluba forum.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jeśli już, to myślę że będzie to pociąg w jedną stronę i z jednym podróżującym.

Pamiętam, już kiedyś było paru chętnych na podróże z Nami, ale im stan zdrowia nie pozwalał na takie wycieczki, więc zrezygnowali sami.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

mark11

Jeśli już, to myślę że będzie to pociąg w jedną stronę i z jednym podróżującym.

Pamiętam, już kiedyś było paru chętnych na podróże z Nami, ale im stan zdrowia nie pozwalał na takie wycieczki, więc zrezygnowali sami.

o, teraz jest właściwie.

McGaywer, 20 Sie 2008, 23:35

>VoiceKraft, 20 Sie 2008, 23:33

>

>>zwłaszcza tacy koledzy co mają 12 dni doświadczenia

>

>Faktycznie. 72 to dużo więcej.

to dokladnie 6 razy więcej

a czytam to forum od prawie 3 lat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.