Skocz do zawartości
IGNORED

PianoCraft chyba poległ. Co w zamian?

Viniu

Rekomendowane odpowiedzi

nie nie mam uprzedzen

chodzilo mi o tkz synergicznosc

czesto o tym zapominamy

ze tanie urzadzenia dobrze zestawione graja przyjemniej

a to chyba dla mnie jest powinno byc mottem audiofila

michal stabro

Na wybór Piano złożyło się kilka składowych:

- radio, które wykorzystywane jest w domu bardzo często,

- DVD, które w sekcji audio jest nienajgorsze,

- przyzwoite monitorki, które wykorzystywane będą do systemu sypialnianego,

- pilot,

- design, który dla mnie ma znaczenie wręcz czwartorzedne, ale decydyjący głos miała małżonka, więc nie bede rozwijał tematu.. żeby się nie denerwować ;)

Tym sposobem szeroko pojęta uniwersalność zestawu zdecydowała, że to właśnie Yamaszka spełnia obecnie rolę pierwszego zestawu. Dodam jeszcze, że juz od dłuższego czasu temat "konsultowałem" na PW z kilkoma forowiczami, wiedze których bardzo sobie cenie. Wg ich opinii ampli Piano ma spory potencjał, porównywalny do nowych budżetowych konstrukcji z przedziału cenowego 1,5-1,8kzł. Czyli jakbysmy tuner, DVD i monitorki dostali gratis ;)

Oczywiście zgadzam się, że z 2 ręki pewnie złożylibysmy lepiej grający zestaw, ale po ostatnich przebojach z innej dziedziny straciłem zaufanie do zakupów używanych sprzętów.

Tak czy inaczej myślę, że z PC zaprzyjaźnie sie na nieco dłużej :)

Luxmany i winyle 

Zapraszam do wpisania się do klubu w odpowiednim dziale, chętnie zobaczył bym też zdjęcie jak się prezentuję Piano z tymi kolumnami, nie ukrywam że nieznanymi mi. Co do powyższego z czystym sumieniem się zgadzam, swego czasu przeprowadziłem parę testów.

Czas do pracy;) Jednak wieczorem znów sprawdzę co w forum "piszczy".

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.