Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie na Audioshow 2008

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Pora na ogłoszenie czegoś, na co wszyscy czekają: w sobotni wieczór spotykamy się w pubie o nazwie

...

...

...

(TADAM!)

...

Harenda!

Adres: ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, miejsce jest nieco odsunięte od samej ulicy, ale każdy przechodzień złapany w okolicy pomnika Kopernika / bramy Uniwersytetu powinien wskazać, jak doń dojść.

Rezerwacja jest na "audiostereo.pl". Oficjalna godzina spotkania to 20:00, ale jak ktoś wcześniej opuści przytulne hotele goszczące wystawę Audio Show, to też będzie miał się gdzie podziać ;)

• Redaktorzy

Ale żeś zaskoczył... Co do identyfikatorów, to mało casu, kruca bomba, mało casu... Ale podana wcześniej propozycja burgundowego koloru apaszek, fularów itp. ozdób wydaje mi się miła. Ja będę miał!

• Redaktorzy

Ale żeś zaskoczył wszystkich :-) Co do identyfikatorów, to mało casu, kruca bomba, mało casu... Ale podana wcześniej propozycja burgundowego koloru apaszek, fularów itp. ozdób wydaje mi się miła. Ja będę miał!

• Redaktorzy

"ale każdy przechodzień złapany w okolicy pomnika Kopernika / bramy Uniwersytetu powinien wskazać, jak doń dojść."

O tej porze to każdy przyzwoity przechodzień złapany koło bramy Uniwerku będzie zalany...

Uwaga, uwaga! Sobotnie spotkanie forumowiczów może być okazją do... wygrania nagrody! Nagrodę, zgodnie z zamieszczonym publicznie oświadczeniem, funduje białostocki szewczyk - niejaki zydelek. Co prawda ze względu na osobę fundatora szanse na przekazanie ewentualnej wygranej są mocno wątpliwe (nie liczyłbym na to, że osoba doszczętnie skompromitowana licznymi aferami rzeczywiście cokolwiek komukolwiek przekaże), ale... a nuż, a widelec?

Szczegóły na stronie 17 wątku 33114, oto link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czas START! Kto wie, może zwycięzca rzeczywiście otrzyma coś, od czego przydadzą się przynajmniej wtyczki?

;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cir, tu nawet danych nie trzeba, wystarczy "pomoc w odszukaniu". Czytaj uważnie! ;)

A "nagrodę" możesz wziąć całą, bo po co mi wirtualne wtyczki? Gdybym miał wirtualny system, to może, ale mam dość rzeczywisty...

_WILU_, 6 Lis 2008, 23:09

>pamiętamy ogłoszenie "kabelki za adres" ktoś to może mieć zapisane w formie zdjęcia i co wtedy ?

Wilu, ogłoszenie jest przecież zapisane - kliknij w link, który podałem wyżej ;)

Cocine:

>Teo czy się czegoś obawiasz

Jasne. Tego, że kiedyś pogubisz się w swoich kontach-klonach. Ile tego już było? "Zydelek", "Anti Cable's", "Cocine", "T e o", "xanxan", "Mr.Zydelek", reszty nawet nie chce mi się szukać... Jak nic, szewczyk z jaźnią mnogą?

:))

Dobre a nawet bardzo dobre:))

O tobie Teo mówią że jesteś subiekt i wozak ale mnie to nie interesuje podobnie jak inne zdania twojej wybujałej wyobraźni.

Ja akurat człowieka, którego boisz się jak ognia nie znam jak dotąd osobiście. Na tegorocznym show mam nadzieję że go rozpoznam i sobie pogawędzę. Ty jak widać ze strachu zamkniesz się w kiblu, bo nie sądzę że znajdziesz tyle odwagi by komuś spojrzeć prosto w oczy. Zauważyłem żeś mocny w grupie i "gębie".

Panowie WY tam hola zabawę urządzacie - a ja biedny mogę dopiero w niedzielę pojechać na ok 10.30 w Sobieskim powinienem być... Będzie ktoś z Was? A Redakcja wartę będzie trzymać ? .... itp?.....pozdrowienia dla wszystkich :)

Staszek_s: Masz rację, przepraszam. Chciałem napisać coś na poziomie właściwym rozmówcy, odpowiedniego temuż pod względem formy oraz treści, nie pomyślałem o odbiorze przez innych użytkowników forum. Mea culpa.

:)))))))

W przeciwieństwie do Teo mam jeden nick z którego piszę, a do którego musiałem dodać początek Mr. Na konkurencyjnym forum jakiś dowcipniś "ukradł" mi mojego nicka z audiostereo podszywając się pod niego przy rejestracji na Audiohobby. Ktoś w prostacki sposób wciąż robi mi "przysługi. Czas jednak był przywyknąć i ogólnie mówiąc mam to w czterech literach.

Podobnie w czterech literach Teo ma teraz duużooo :)))). To jutro jest już ten dzień na który trochę musiałem zaczekać:)))

Cocine Mój pokój mieści się jak zwykle przy AS na siódmym pietrze nr. 720.

Gorąco zapraszam podobnie jak innych z którymi w zaciszu mozna rzeczowo pogadać przy lampce czegoś dobrego.

Witam

Bardzo zaluje ale nie bedzie mnie w tym roku ani na AS ani nie spotkamy sie przy piwku.

Jutro znikam na jakis czas zeby obejsc ten swiat dookola... pewnie zajmie to mi jakies 1,5 roku wiec wypijcie prosze moje zdrowie

i do zobaczenia na AS 2010 :-)

ja z pewnoscia wypije wasze zdrowie juz pojutrze w Limie....

pozdrawiam

larson

Mr.Zydelek, 7 Lis 2008, 20:31

>Podobnie w czterech literach Teo ma teraz duużooo :)))). To jutro jest już ten dzień na który trochę

>musiałem zaczekać:)))

>Cocine Mój

>pokój mieści się jak zwykle przy AS na siódmym pietrze nr. 720.

>Gorąco zapraszam podobnie jak innych z którymi w zaciszu mozna rzeczowo pogadać przy lampce czegoś

>dobrego.

Zydel, przeczytaj coś napisał. Zabrzmiało jakby to była suterena a nie pokój, jakby coś, pamiętaj że ostrzegaliśmy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.