Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam Cd denona uzywanego do 800zl

Tench

Rekomendowane odpowiedzi

witaj Tech ja zawsze mialem denony mialem dcd 910 potem dcd 1400 potem 1550ar i potem dcd1015 i najlepiej z nich przypadł mi do gustu dcd 1400 ale obecnie uzywam 1550 ar poprostu nowsza konstrukcja... wiem wiele osób sie nie zgodzi ze dziękowo jest gorszy od 1400 ale jakos zostało sentyment....ot co.

Bardzo dobrze wspominam dcd 910 bardzo udany cd moim skromnym zdaniem dobrze zagrał u mnie z H/K655Vxi i z Eltaxami 3 polecam do muzyki Rockowej...według mnie duze możliwości sceny i przestrzenność poprostu suer w tum zakresie ceny klocki nie drogie całość zamknie sie w cenie 1500 zł.

Pozdrawiam was serdecznie Wojtek.

Analogowa Grupa Wywrotowa. Wojtek.

>obecnie uzywam 1550 ar poprostu nowsza

konstrukcja...

Też używam 1550AR, bardzo udany model za przyzwoitą kasę, 1650 AR był prawie dwukrotnie droższy. Jak dla mnie bomba i nie zamierzam zamieniać na nic innego. Słuchałem CD-ków które grają inaczej, ale czy lepiej? Kwestia gustu...

Pozdrawiam.

a denon dcd-1460 to gówno nad gówna. strasznie zaciemniony dźwięk, mulowowaty. ciemno i powoli. po cdku tej klasy bym sie tego nie spodziewal, gdy go zdobyłem pare miesięcy temu kopara mi opadła z warazenia-negatywnego. niewiem jak gra przerobiony, ale w wersji fabrycznej dno.

Tench, 21 Lis 2008, 03:12

>Wiec wybor padl na Dcd 3000, sprzet bedzie u mnie w domu za 2 tygodnie.....

>Szukam potwierdzenia slusznosci wyboru dla spokoju duszy, jakies opinie?

>

>Jaki IC na poczatek? Zeby nie degradowal, w lepsze kable pobawie sie jak zakupie kolumny docelowe.

>

>Paradigm 11v5 bedzie sie zgrywal z Denonem? Myslalem tez o Mission m35 ale podobno zamulaja troche i

>o Canton chrono 509 ale z tego co widzialem Canton nie jest lubiany tutaj. A moze jeszcze cos

>innego? pokoj ponad 20m wysokosc ponad 3m bodajze kolo 3,5m

>

>Lepiej wymienic kondy w pma 1060 czy szukac czegos lepszego?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.