Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o ocenę twórczości...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dupa wołowa właśnie tak tłumaczy brak baby.

Phi.

Jak skończę 38 lat to może zaproszę Cię na swoje urodziny. Pokażesz mi swoje boskie ciało i jak wyrywasz te panienki na jeden raz..

A do tego czasu będziesz musiał trochę poczekać.

:P

W pewnym wieku wyrywanie panienek na jeden raz staje się coraz bardziej kosztowne.

A co do zmniejszenia aktywności seksualnej po ślubie...

Jak facet ma wszystko w tyłku i wydaje mu się, że poślubił sprzątaczkę i nagle nie pamięta gdzie w domu są śmieci albo gdzie stoi odkurzacz.. a już na pewno nie wie gdzie jest zlew.. To nie dziw się, że baba też ma wszystko w tyłku.

Scenka rodzajowa:

Facet siedzi przed TV.. od 3 godzin ogląda kanały. Baba wywiesiła pranie, zrobiła zakupy, umyła naczynia po zrobionej kolacji. W końcu siada zryta na kanapie a facet z czarującym uśmiechem do niej:

Kochanie.. no właśnie widzę, że masz chwilkę czasu. Może się pobzykamy.

Tak.. juz zapierd...

W końcu znalazłam coś specjalnie dla Ciebie..

To nie moje.. także weź to w cytat.

Idealna kobieta to taka, która:

1. Chcę męża

Jakby nie patrzył, to jednak... idealna kobieta powinna też wiązać swoją przyszłość z zamążpójściem i ułożeniem sobie życia u boku partnera, ale niedobrze, jeśli okazuje to zbyt wcześnie i zbyt wyraźnie – może wówczas spłoszyć ewentualnego kandydata.

2. Lubię prace domowe

W zaciszu domowym dobrze, aby kobieta zajmowała się wszystkimi domowymi sprawami - jedną ręką odkurzała, drugą gotowała, trzecią myła samochód, czwartą prasowała, poszerzając jednocześnie swoje horyzonty intelektualne tak, aby mogła być odpowiednim partnerem do rozmowy na temat Unii Europejskiej, stanu wojennego oraz przewagi samochodów z silnikiem 2000 cm³ nad tymi z 1600. Ad

3. Mąż najważniejszy

Kobieta idealna musi wiedzieć, że jeśli trzeba będzie wybrać pomiędzy zakupem szafek kuchennych, na czym jej zależy, a zakupem zestawu kina domowego, na którym zależy partnerowi, priorytetem zawsze jest wybór partnera, czyli w tym wypadku kino domowe, ponieważ mężczyzna musi mieć swoje gadżety, aby móc się pochwalić przed kolegami.

4. Wychowywanie to podstawa

Kiedy pojawi się dziecko, kobieta powinna spełniać się w macierzyństwie, nie angażując w to zbytnio partnera, ale niedobrze też, jeśli spełnia się całkowicie, bo wtedy partner czuje się odtrącony.

5. Wamp

Wieczorem, kiedy lekcje z dziećmi są już odrobione, dzieci położone spać, pranie rozwieszone, koszule uprasowane, obiad na następny dzień przygotowany, naczynia po kolacji przy świecach pozmywane, mieszkanie posprzątane, a partnera znudziło już oglądanie telewizji, idealna kobieta powinna przebierać się w koronki i pończochy i serwować swojemu mężczyźnie tantryczny seks.

6. Chodząca inteligencja

Niemniej jednak mile widziane jest, aby kobieta była wykształcona i oczytana, niedobrze jednak, jeśli to okazuje, bo wtedy jej partner może poczuć się niedowartościowany i zamknie się w sobie. Powinna mieć interesującą i dobrze płatną pracę, ale niedobrze, jeśli ta praca wymaga dyspozycyjności i zaangażowania, bo wówczas partner poczuje się zaniedbywany i poszuka sobie innej. Musi też zaakceptować ograniczenia wynikające z racji przynależności do swojej płci, takie, jak niższe niż koledzy wynagrodzenie oraz to, że w razie zwolnień z pracy, ona wyleci wcześniej niż oni.

7. Dirty dancing

Wypada również, aby kobieta ochoczo uczestniczyła w imprezach towarzyskich, na których jej partnerowi może się zdarzyć zalać w trupa w towarzystwie kolegów. Powinna go wówczas przetransportować do domu, położyć spać, a rano czekać ze świeżym kefirem. Dobrze, aby kobieta śmiała się z dowcipów o blondynkach i z zalotnym uśmiechem przyjmowała poklepywanie po pupie, niedobrze jednak, jeśli uśmiech jest zbyt zalotny, bo byłaby to nielojalność wobec partnera.

8. Szanująca odpoczynek

Kobieta powinna też wiedzieć, że prawdziwy mężczyzna potrzebuje czasami chwili spokoju i samotności, aby móc przemyśleć wszystkie ważne sprawy tego świata. Ostatecznie kobieta idealna musi zrozumieć, że po czterdziestce jej atrakcyjność się kończy i partner ma pełne prawo poszukać sobie młodszej kochanki.

"ty kocmołuchu jeden nie będę z tobą dyskutował"

Phi.. hi,hi.. :DD lol.. xD..

To sobie podagaliśmy.

Tak to jest jak cienki facet nie ma argumentów.

W firmie bardzo Ci dziękują za uatrakcyjnienie nam tego dnia. Zostałeś jednodniowym bohaterem narodowym. Czekamy na Twoje kolejne utwory muzyczne.

A.. Tomano powiedział, że jesteś Jolą Rutowicz na polskiej scenie muzycznej.

Co do PW..

No chyba nie myślałeś, że jestem blondynką... Mam Ci wysłać profil Naruto albo Sasuke??

Jola Rutowicz też nam się nie podoba.. ale może jesteśmy dziwni. Tak.. słuchajcie.. Ja z całą pewnością jestem jakaś dziwna. Fuj.. i kocmołuch ze mnie po 40.. i gruba jestem.. a jak gruba to zapewne i łysa.

Widzisz.. ja mam tak fajnie, że nie muszę ciężko pracować żeby mieć kasę..

Wiem.. wiem.. też byś tak chciał..

No i jak z tą Twoją podwyżką. Szef się zgodził?

Gość

(Konto usunięte)

>Widzisz.. ja mam tak fajnie, że nie muszę ciężko pracować żeby mieć kasę..

To zamiast wypisywać bzdury mogłaś chociaż popracować koncepcyjnie albo na maile odposać ale pojechać szybciej do domu gary zmyć dziećmi się zająć mężem ale ty wolisz tracić tu czas i udawac że pracujesz!

"To zamiast wypisywać bzdury mogłaś chociaż popracować koncepcyjnie albo na maile odpisać ale pojechać szybciej do domu gary zmyć dziećmi się zająć mężem ale ty wolisz tracić tu czas i udawac że pracujesz!"

Ale po co.. jak ja się bardzo dobrze bawię. Co do garów to mam zmywarkę.. ale może kiedyś się dorobisz i też sobie kupisz. Męża nie mam.. Phi.. Taką starą i łysą nikt nie chciał.

Ja nie udaję, że pracuję. To moja firma i mogę sobie w niej robić co chcę. A dzisiaj trafiło na Ciebie. W końcu pora jesienna, ludzie chorują to sobie pomyslałam, że śmiech to zdrowie. Dzięki Tobie zaoszczędzę na lekach.

Naruto? Jak możesz nie wiedzieć kto to jest. Przecież jesteś niby młodszy ode mnie.

Gość

(Konto usunięte)

Wiem co to tylko z jakiej racji miałbym ci to wysyłac o co chodzi? Ja gardze tym japońskim gównem ! Dom to jest dopiero serial! Ale trzeba te gary do tej zmywarki włożyć wsadzić tabletkę itd!

A zamist tu siedziec mogłabys pomyslec co poprawić w tej swojej firemce pomysleć o kierunkach albo trochę wesprzeć swoich pracowników poklepoac po ramieniu a ty siedzisz na forum zblazowanych onanistów sprzętowych i wypisujesz jakieś bzdury!

Gość

(Konto usunięte)

Wiem co to tylko z jakiej racji miałbym ci to wysyłac o co chodzi? Ja gardze tym japońskim gównem ! Dom to jest dopiero serial! Ale trzeba te gary do tej zmywarki włożyć wsadzić tabletkę itd!

A zamist tu siedziec mogłabys pomyslec co poprawić w tej swojej firemce pomysleć o kierunkach albo trochę wesprzeć swoich pracowników poklepoac po ramieniu a ty siedzisz na forum zblazowanych onanistów sprzętowych i wypisujesz jakieś bzdury!

"a jak w pracy zamiast pracowac bedziesz sie opierdalac po forach "

A Ty co tu robisz..?? Pamiętniki piszesz?? Też się opierdalasz..

Jak Tobie wolno to mi też.. a co... jakaś sprawiedliwość społeczna musi być.

Siedzisz tu i produkujesz te tematy, bo koledzy z pracy Cię nie rozumieją. Wcale się nie dziwię.

Ja natomiast bajecznie nalewam się z wypocin i bzdur takich Kolesi jak Ty.. Do tego bawi się cała firma.. morale rosną.. wspolnota i zaangażowanie też... Chłopie. Może dzięki Tobie pójdziemy po pracy na piwko...

I to się nazywa życie.

"A zamist tu siedziec mogłabys pomyslec co poprawić w tej swojej firemce pomysleć o kierunkach albo trochę wesprzeć swoich pracowników poklepoac po ramieniu a ty siedzisz na forum zblazowanych onanistów sprzętowych i wypisujesz jakieś bzdury!"

A Ty ile dzisiaj zrobiłeś??

Wspieram ich cały dzień. Dawno nie mieli takiej zabawy. Mi poszły szwy porodowe.. Tomano twierdzi, że rozśmieszyłeś jego tatuaże a Justa nawet się uśmiechnęła..

Poklepać po ramieniu?? Wiesz.. to mobbing..

"zblazowanych onanistów"? No pisałeś, że nie masz żony.. ale żeby tak na forum pisać o onanizowaniu. No byś się już nie przyznawał. No proszę.. Stać Cię chyba na jakąś jednorazówkę.

Zauważ, że mało kto zainteresował się tymi tematami o których teraz piszesz. Powinieneś mi podziękować za to, że umiliłam Ci dzisiejszy dzień. Jak pisałam merytorycznie to mnie zablokowałeś. No to zniżyłam się do Twojego poziomu i też jest źle..

To o co Ci q.. chodzi...??

Gdyby nie rajcowało Cię pisanie ze mną.. to byś mnie znowu zablokował... :P

Sprawiedliwość społeczna

Szczególnym przypadkiem użycia tego słowa jest fraza sprawiedliwość społeczna, która oznacza taką organizację systemu ekonomicznego danego państwa, w którym jest zachowany w miarę równy dostęp do podstawowych dóbr materialnych przez wszystkich jego mieszkańców.

W politologii, ze względu na kryteria, wyróżnia się zasadniczo pięć rodzajów sprawiedliwości (wg Chaïma Perelmana).

każdemu to samo – czyli pogląd zakładający, że wszyscy członkowie społeczności powinni być traktowani jednakowo, niezależnie od jednostkowych uwarunkowań.

itd...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.