Skocz do zawartości
IGNORED

Euro,korzysci(straty),dla kogo ta waluta

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

aby kolegow pocieszyc powiem ze wymiana na euro była planowana na 2.8 zł

to co teraz wyprawiaja to czysty biznesik dla panstwa bo wymieniaja kase z programow unijnych i nadal skubia tych ktorzy uciekaja z Polski

bardzo duzy plus wejscia do euro to stabilizacja dla emerytow o czym nikt nie chce napisac

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Redaktor

1 Mar 2009, 19:11

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2067 / 2988 / 0 Bywam codziennie, muszę w końcu coś jeść, a co?

nie zauwazyles ostatnio wzrostu cen o ok 30% !?

a sklepach w galeriach handlowych,zniknely karteczki z przecenami towarow,i to nie z powodu nadchodzacej wiosny,ceny interesujacych mnie ciuchow ,wzrosly co najmniej o 25%.

electro

o mnie sie nie martw,klienci WSZYSTKO mi wyrownaja.podaz aut sie zmniejszyla,nabywcy ,jak koty z pecherzami lataja,szukajac cen ze zeszlego roku,a tu FIGA!!!!

cir

o to chyba tomkowi chodzi:), on nie rozumie , ze importerzy traca, a eksporterzy zyskuja, nie widac zeby plakali, za 3,4 sie produkcja oplacala, to za 4,8 chyba sie nie gorzej oplaca, nie? tak jest na rynku, ZAWSZE, jeden zyskuje, drugi traci, sa ataki na zlotowke i inne waluty, byly na funta, tak bylo i bedzie, nie dzieje sie nic nadzwyczajnego, tak dzaial rynek, dla dobrych firm i przedsiebiorstw nie ma kryzysu, reszta to biadolenie i polprawdy 'dziennikarzy ekunumicznych', ktorzy jakby cos czaili z gospodarki toby nie pracowali w tv...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

tomek

bzdury opowiadasz, u mnie bardzo ladne kurtki skorzane sa w dobrych przecenach, caly ochnik z ostatnej kolekcji -20 %, podaj mi rozmiar to sie dowiem dla Ciebie...

ciuchy u mnie sa tak samo oprocz wiosny jak pisałem

salon merc,volks, i suzuki sa takie same innych nie znam.Znajomi czekaja na samochody z tych salonow .Rekory kolejki na nowe auta bije mercedes

kiszka jest jak masz sobie sam bryke sciagnac ,ja zdazyłem na ostatni gwizdek

wczoraj krotkie kowbojki (takie za kostke) kupilem, brazowa skora na polmat, z 298/para na 219/ para przecena ,o czym my tu k... chrzanimy?

zeby nie bylo , ze to wirtualna przecena dodam , ze na poczatku sezonu w tym samym sklepie byly po 329/para , bo juz wtedy mialem je na oku...

cen ci nie przytocze moge podac modele merc clk, golf tdi.suzuki vitara z dieslem fiata

kupuja to juz pare miesiecy w koncu sie zdecydowali i słysze ze ceny takie same

czekali na zniesienie vatu ale nikt nic nie wie nadal

Kosztam

zadzwon tam i sie dopytaj dokladnie, bardzo ladne kurtki z ostatniej kolekcji normalna cena 2300 pln minus 20%, w wawie pewnie sporo wiecejkosztuja , kupa kasy zostaje w kieszeni...

Kobra, Lublin, C.H. E. LECLERC (punkt sprzedaży), ul. Tomasza Zana 19, tel: (81) 528 06 77

electro

1 Mar 2009, 19:52

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2067 / 1263 / 0 wczoraj krotkie kowbojki (takie za kostke) kupilem, brazowa skora na polmat, z 298/para na 219/ para przecena ,o czym my tu k... chrzanimy?

no ok,dzis widzialem 50% przecene na buty,Havy Duty(chyba tak to sie pisze),moze jutro je kupie.ale to byla jedna taka przecena,na cos ,co mnie zainteresowalo.

kosztam

1 Mar 2009, 20:00

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 19 / 54 / 0 Nabylbym tez Jaguara XK (najchetniej czarny).

W rozliczeniu moge dac Saaba 9000 CSE Aniversary

w idealnym stanie, WSZYSTKIE opcje, ostatni rok

produkcji, ponad 200 KM, ametyst.

tez poszukuje jaguara XJ po 95r w fabrycznym stanie do 12tys zl,lub po 97 roku do 15tys zl.

i zgadnij co slysze,,,,,

o takie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no, no taki bogacz, a po przecenach łazi:)), Ty to widze takie bardziej mlodziezowe rzeczy nosisz....

Ukryta Zawartość

Jezdze bardzo spokojnie i dystyngowanie.

Dodaje gazu tylko gdy jest naprawde dobrze wygrzany,

zeby zobaczyc w tylnym lusterku glupie miny

dresow w BM-kach.

Saaba nie sprzedaje, moge wymienic

na cos jeszcze bardziej zrywnego i komfortowego.

(najchetniej, dla odmiany, z manualną skrzynką)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.