Skocz do zawartości
IGNORED

NOWE FORUM AUDIO !!!!

lama

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek jest ok, jeśli ktos jest chory albo udaje że słyszy druty to nalezy to napiętnować, najlepiej w taki humorystyczny sposób. Ja jak mi płyta źle gra to szukam innego, zremasterowanego wydania, albo innego nośnika np. winylu i po sprawie. Ostatnio kupiłem oryginał RUSH Chronicles 2CD w pudełku itp. i kicha. Wszystko zaciemnione, zero dynamiki. Może ktoś wie jak ten materiał brzmi z wydania na DVD (ponoć CD gra lepiej niż DVD), ale byłyby jaja gdyby było odwrotnie.

Myslę że autorowi wątku chodziło właśnie o ukazanie takiej ciemnoty wśród braci audiofilskiej, utartych schematów, braku indywidualności. Czy słyszeliście kiedys żeby jakiś "audiofil" przyznał się bez bicia że kupił do zestawu za 100kzł kable za 5kzł bo tak wypadało żeby było estetycznie, a nie że niby coś słyszy ?

faktycznie.

Na podstawie tych mglistych porównań nie można dostrzec jakichkolwiek spójności w nadmiernej

exploracji złóż rudy miedzi.

Aautor wątku nadszarpnął jasne reguły forum i za "nabijanie" postów powinien...(proszę wpisać adekwatną karę)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.