Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-Fi za darmo. I jeszcze nagroda!

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

ze wzgledu na wyjazd swiateczny postanowilem skrocic czas na szej zabawy do jutra. wiec konkurs zamykam 18.12.2008 o godzinie 24

finalisci otzrymali ode mnie maile. moze cos dorzucicie ostatecznie. no i kabel pojdzie juz pod choinke.. pozdrawiam

Ja tam idę z gazetką HIFI do kibelka siadam ogladam hiendy, a w głowie skocznie od dechy do dechy pogrywa mi co kupa to inny znamienity rocker z przeszłosci - jakośc hiendowa - koszt 10 cm bieżacych papieru do tubo podobnej części ciała.

Polecam tylko tym z wyobraźnią i osłuchanych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chcesz mieć dobre audio

I oglądasz w pismach hajendy

Lecz nie tędy do nirwany droga

Oj nie tędy

Zajrzyj na serwis aukcyjny

Wydaj kilkaset złotych

Osiągniesz jakości dźwięku

Najwyższe loty

Wzmacniasz troszeczkę szumi

No i głośnik dziurawy

Lecz to się maskownicą zakryje

I nie ma sprawy

Masz teraz sprzęcior jak złoto

Każdy Ci pozazdrości

Słuchasz wciąż, na okrągło

Dla sąsiadów nie ma litości

Zdązyłem?

UPRZEJMIE donosze iz zwyciezcą został uzytkownik o nicku Tench.

serdecznie gratuluje wygranej,,, ale to nie koniec, zwyciezca otrzyma dodatkowa nagrode w postaci power linka, tak aby mogl zaczac budowac swoj wlasny nowy system.

mam nadzieje ze wygrana sprawi panu wiele radosci czego serdecznie panu zycze.

Prosze nasłuchiwac kuriera... pozdrawiam nemesis

wszystkim pozostalym serdecznie dziekuje... juz niedlugo nowy zabawa a jako nagroda przewidziany kabel analogowy badz sieciowka nie wiem sam za.... 2500zl w detalu.... moze bedzie zabawa nr 2..

oszalełem i dziekuje wszystkim

bardzo mi to wiele frajdy sprawiło... trzymajcie sie Panowie ciepło... zima idzie

nagroda pocieszenia..... hmmmm ok koszulka nemesis ale beda dopiero na koniec lutego zato beda bardzo dobrej jakosci.... moze byc.. prosze o przypomnienie napewno wysle...

a tench zarobil dzis 500zl w kabelkach w detalu... to byla ukryta nagroda nr 2... ciekaw jestem jak przeczyta czy sie ucieszy>?

a moze ukryc taka sam w konkursie nr 2...

to bedzie jazda,,, no to jazda

zwyciezce poprosimy aby napisal ze nagrode otrzymal,,, zeby nie bylo ze sobie jaja robilem , bo nie przystoii z powaznych rzeczy ni ludzii. konkurs byl dla zabawy a nagroda na powaznie... pozdrawiam..... to co z ta koszulka,,, kmoze byc,, jak by co prosze o maila na priv z rozmiarem i adresem do wysylki

Witam:) kabelki zostaly dzisiaj wyslane do mnie jak je dostane wkleje fotki i opisze wrazenia.

a zgarnac kabelki warte 500zl fajna sprawa:) Pozdrawiam i zachecam do brania udzialo w dalszych konkursach:) NEMESIS NAPRAWDE OSZALAL!

Panie Grzegorzu- Tench... kabelki wlasnie wyslalem masterlinkiem nr listu przewozowego 0165 189 37 36

Beda jutro badz dopiero w poniedziałek....

a swoja droga to fajnie co poniektorzy myslą... otoz musze was rozczarowac, uzytkownik Tench naprawde wygrał kable i procz wziecia udziału w konkursie nic mnie z tym uzytkownikiem nie łączy,,, ale niech sie sam tłumaczy teraz meczcie chłopa bo wygrał... dobre

foxbat... ja wiem ze na tym forum rozne rzeczy juz byly ale ja nie z takich co sobie takie jaja robia, zachecam wez udzial w konkursie nr 2 a moze cos do ciebie spadnie kurierem,,, pozdrawiam cie serdecznie

Pewnie pan Foxbat nie jest w stanie sobie wyobrazic ze ktos jest w stanie cos sprezentowac, oddac za darmo, ze ktos moze miec frajde z dzielenia sie tym co ma. No ale wiekszosc Polakow w wiekszym lub mniejszym stopniu jest ograniczona;) Zapewne myslisz ze jestem klonem Nemesisa, ale czy klon Nemesisa moze byc z Wroclawia i czy klon Nemesisa mogl sie umowic miesiac temu na tuning z Piotrem608? Oczywiscie z mjuzikendzelem zglosilbym sie do Ciebie ale Imho CD Piotr stuninguje lepiej. Zapewne jako zawistny czlowiek wylejesz wiadro pomyj na mnie, moj sprzet i Nemesisa ale ja mam to gdzies. Z niecierpliwoscia czekam na Twoj konkurs i Twoje prezenty. Pozdrawiam i Wesolych Swiat:)

Tench

spokojnie potwierdzisz dla foxbata ze nemesis jest wyjatkowym facetem na tym forum obdarowujac cie głowna wygrana konkursu i wszystko bedzie OK

foxbat ma zszargane nerwy :))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wydaje mi sie ze Foxbat zawsze bedzie weszyl spisek, ze jestem clonem/podstawiona osoba/rodzina nie wiem. Sadze ze nawet gdyby Foxbat wygral kable i tak by weszyl spisek i propagande.

koledzy potrafiuuuu czytac emotikony? :) przeca sie smialem... zdecydowany brak humoru na forum...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Pandemonium znaczy sie... bardzo fajne, jak dobrze pojdzie jedna sztuka poleci na forum jako zabawka dla kolegow... moze byc.. jakies 7000zl detal za sieciowke.. moze byc.. byl tu kiedy wiekszy swir?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.