Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-Fi za darmo. I jeszcze nagroda!

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

wolny rynek robi ceny, mozliwosci sprzedazy zaintresowanie i bezkompromisowa jakosc produktu... tyle przeciez ferarri to tez tylko stop metalu magnezu plastik itp..... chinczycy zrobili bay wygladajacy tak samo za 25tys.... o co ci chodzi?

tak mysle ze jeszcze nikt nie lezakował sieciowek w solance /po ogorkach/ albo 1 km po poziomem morza/czyli w kopalnii/

duzo mozna jeszcze w tym temacie .Jak ty foxbat chcesz ceny ustalac? wiesz ile kosztuje lezakowanie w kopalnii???

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Redaktorzy

A nie można tego połączyć? W kopalni soli w Wieliczce, jeśli dosyć długo poleży, to się pokryje takimi fajoskimi kryształkami a la Swarovski.

nemesis, 19 Gru 2008, 21:59

>design tez kosztuje,,,,,

a kto ci robi dizajn? Colani? Pinifarina? Bertone? ItalDesign?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>jakies 7000zl detal za sieciowke.. moze byc.. byl tu kiedy wiekszy

>swir?

hahah, kolejny LOLek, świrów tu nie brakuje, zapewniam, od dawna jest ich tu stale co najmniej ich kilku. Wiejski marketing znowu górą. Znajdzie się głupi co przyjdzie i kupi? Kto "pociągnie" druta za 7 tysięcy?!

>0165 189 37 36

Track&Trace

Wprowadzono błędny numer przesyłki (01651893736)

Molibden, sluchaj, nemesisowi dezajn robil sam Colani... przeciez one sa warte spokojnie ponad 10000zl...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

molibden chcesz fax z listem przewozowym.. moze jak nadalem o 14 jeszcze nie ma w systemie.

poza tym z tym drutem nieco przeginasz, nienawidzisz mnie czy calego swiata, chlopie co ja ci zrobiłem

powinno bys jeszcze se po numerze moja wina

strona główna Track&Trace

Track&Trace

Przesyłka numer: 01651893736SE

Lp.

Nazwisko Data Godzina Opis Stacja

1 19/12/2008 20:50:35 Przesyłka odebrana przez kuriera LDZ

2 Magazyn: przyjęcie od kur. 19/12/2008 18:04:53 Przesyłka wchodząca do sortowni LDZ

masz teraz wierzysz, co za naród

Gość ata77

(Konto usunięte)

no i zlecialy sie sepy. Dajcie Koledze spokoj. Ja go krytykowalem po zalozeniu watku ale sa ludzie ktorym podoba sie ta zabawa. Zołc was zalewa, że to nie wy dostaliscie kabel? Wczesniej jakos sie nie udzielaliscie. Po raz kolejny ale tym razem w zupelnie innym sensie: Zenada.

wypadało by sie przyznać do błedu i mnie przeprosić, wystarczy zwykłe sorry panie molibden. zarzucanie mi mialkosci i marnosci to jedno zas oszustwa i malwersacji to co innego, mysle ze teraz powinnienes przemyslec swoj stosunek do rzeczywistosci, nie kazdy to zlodziej malwersant i oszust nawet gdybys bardzo chcial.... po numerku listu sa jeszcze dwie literki nie dopisalem bo sa dalej w szeregu cyfr a jednak maja znaczenie.... hmmmm jednak jestem oszust co ?

wiesz mysle ze moglbys sie zdziwic nieco widzac go, dla mnie ta seria to cos wyjatkowego, uwierz skrytykujesz ale dopiero jak wezmiesz w lapki,,, wtedy bedzie to sprawiedliwe poki co nie miales chyba przyjemnosci zapoznac sie z tym produktem wiec doradzam troche dystansu, jak wezmiesz dotkniesz posluchasz to co innego, wtedy wal smialo poki co chyba nie ma powodow do zartobliwosci na jego temat

molibden nie zawsze jest tak ze kazdy to zlodziej w ferworze dzisiejszego dnia zjadlem oststnie dwie litery,,, co z tego przesylka do techa wyszla sam tpo potwierdzi... lecz co to zmienia? otoz nic i tak wyjdzie ze mialem w tym jakies dewianckie zamiary... a nie mam bawilem sie tylko i przy okazji sprawilem komus przyjemnosc,,, pozwolmy sie mu cieszyc nie psujmy zabawy nie robmy syfu gdzie nie trzeba. nikomu nic nie sprzedaje, a wygrane kable moze przeciez wyrzucic nic go nie kosztowaly wiec o co sie spierac.. dajmy sobie luz, jestes fajny cyniczny facet badz taki lubie odmiennosc ale staraj sie obrazac mnie diopiero wtedy gdzy bedziesz pewny mioch zlych intencji,, poki co nie zrobilem nic zlego... bawmy sie dobrze ok.. trzymaj sie chlpoie i stoj na strazy moralnosci,, tak trzymaj

nemesis, moze najnowsza serie nazwiesz "Sen pijanego drwala"? czasem trzebe troszke poszokowac... to sie oplaca... albo nowe haslo reklamowe "Twoja pani bije cie tylko kabelkiem nemesis comabt mk II"

foxbat,,, wyslij cv na priv jako spec od marketingu nie widze przeszkod abys zaczal sie udzielac. wymyslimy sytem prowizyjny i mozesz nazwac nawet passion of fox and bat to you mr. crowlin

A pokrytykować zawsze mogę :] molibden

tak to akurat jest najprostsze szczegolnie gdy bezpodstawne... ja tez jestem ziolko molibdenku, nawet mam cie troche w jednym swoim kabelku> wierszykiem ale ładnie cio?

fox a jakie mam wyjscie,,, przeciez gdybym liczyl jak uwazacie na tym forum na zyski i na was jako potencjalnych klientow to moglbym juz zamknac firme, ja od 15 lat mam swoich klientow nie narzekam naprawde, wiec moj stosunek zarowno do mojej firmy jak i tegoz forum jest powiedzmy to lekki,,, ciesze sie ze tu jestem a i owszem ale nie wiaze z tym nadziejii dla swojej firmy, ona ma sie dobrze bez tego ze gutek kupil listwe a ktos jeszcze koaksjal za 200zl . prawdziwa nemesis to system ultimate i pandemonium, to sa serie produktow niedostepne dla sklepow.. takie czasy sam sie tym bawie i bardzo ale bardzo mi z tym dobrze,, nawet swietnie,

jak spotykam sie z zarzutem wietrzenia interesu nw sprzedazy kabla na forum za 300 zl to mnie to juz nawet nie bawi, owszem ludzie pytaja, ja odpowiadam ale nikomu nic nie sprzedaje i nie wysylam, rada sluze jezeli ktos sobie rzyczy jak nie to nawet lepiej wiecej czasu na glupoty zostaje.... masz cmoka na swieta foxiu,,,cmok

Nemesis, a co Ty się tak rozpisujesz? Nie mam manii prześladowczej. Podałeś z błędem numer, sprawdziłem, później okazało się, że jest niekompletny, no i koniec. Wskaż mi gdzie kogoś (Ciebie) nazwałem złodziejem. Ja napisałem tylko o 7 tys. zł - nadal uważam, że to kupa forsy i można za to kupić dużo fajnych rzeczy, ale niekoniecznie sieciówkę.

Udanej zabawy życzę, choć nie uważam by do końca była to mądra zabawa.

Przypomina mi to (niestety) czasem takie wygibasy jakie tu jeden kablowo-sieciówkowy "artysta" i "miszcz" nie tak dawno temu jeszcze wyczyniał, działo się panie, działo! Tak więc bez obrazy - pozdrawiam!

nemesis tak jak pisze Molibden w ostatnim czasie forum tocza tylko kolejne wojny kablowe w coraz to nowych odsłonach i stad te nieporozumienia

dawno juz nie było nikogo z uczciwym produktem głownie w sensie ceny stad nieustanne podejrzenia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.