Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-Fi za darmo. I jeszcze nagroda!

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

aaa tam panowie,, niech sobie tocza wojny ile chca, mnie to jakos nie rusza, ok juz zrozumiałem dziekuje wam chłopaki i pozdrawiam was świątecznie.

Traktujcie to jak fun for fun nic ponadto a jak ktos chce niech sie zre ile wlezie tylko nie ze mną bo jakos tak bezkonfliktowy jestem, ale macie racje ludzie dla zysku sa wstanie sprowadzic siebie i innych do pozycji dna totalnego, totez objaśniam raz jeszcze bawcie sie i róbcie swoje z głową a innym pozwólcie myślec samodzielnie....

Nie to zebym sie obrażał przeciez troszkie mnie już znacie,, nawet mi razniej z tym waszym oryginalnym podejsciem i swieżym powiewem rozsadku dziś sie zrobiło,,, kurde podniesć ceny czy obniżyć oto jest pytanie?

>Nie to zebym sie obrażał przeciez troszkie mnie już znacie,, nawet mi razniej z tym waszym

>oryginalnym podejsciem i swieżym powiewem rozsadku dziś sie zrobiło,,, kurde podniesć ceny czy

>obniżyć oto jest pytanie?

Chyba obnizyc. Kryzys idzie

cir, 20 Gru 2008, 00:47

>nemesis tak jak pisze Molibden w ostatnim czasie forum tocza tylko kolejne wojny kablowe w coraz to

>nowych odsłonach i stad te nieporozumienia

>dawno juz nie było nikogo z uczciwym produktem głownie w sensie ceny stad nieustanne podejrzenia

Zapomniales o panu Żydalku ktory swoje kable sprzedaje zawsze za pol ceny:) To jest uczciwosc:)

Waz ogrodowy w kastoramie sowje kosztuje, 2 druciki tez....

Nie wiem sam, jakoś tak prowadze polityke swojej sprzedaży ze u mnie okazjii za pół ceny nie ma i nie będzie. a ze kryzys idzie to wiem tylko jak wszyscy obniżą ceny to naprawde wypadało by wtedy je podnieść...

Molibden.. wiem wiem .tylko że jak chodzi o mnie to chyba nie ten poziom sprzedaży... czyzbys aż tak nisko mnie oceniał? hmmmm.. znowu jestem przekorny, a jesli chodzi o sytuacje o których mowa to trudno mi zająć stanowisko, przyznam szczerze nie wiem nie było mnie wtedy jeszcze na tym forum, pozatym zawsze znajdzie sie ktoś kto bruzdzi tak czy inaczej. Czasami ktoś sprzedaje jakis kabel nemesis tez, wiadomo wymienia przestawia sprzet, znudził mu sie ,na taka sprzedaż nie mam wpływu ale zapewniam was ze nigdy nie dojdzie do sytuacji w której ktoś okazyjnie za pol darmo bedzie oferował wyroby nemesis.

o paczka juz we wrocławiu dzis... hmmm

Track&Trace

Przesyłka numer: 01651893736SE

Lp.

Nazwisko Data Godzina Opis Stacja

1 Przyjęcie linehaul 20/12/2008 05:55:59 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

2 19/12/2008 20:50:35 Przesyłka odebrana przez kuriera LDZ

3 Magazyn: przyjęcie od kur. 19/12/2008 18:04:53 Przesyłka wchodząca do sortowni LDZ

Tench, nie mam nic przeciwko promocji nemesisa na serwisuie :)

Nawet chętnie poczytam o wynikach odsluchów, ale moze nie dowalajcie sie do konkurencji przy tej okazji.

Tym bardziej ze kable Zydelka są uwazam bardzo dobre nie tylko jak na swoją "okazyjną" 1/2 ceny :)

....co to za roznica czy sprzedje tos kabel za 500zł w "standardowej" cenie czy za ta amą kwotę jako "okazję' ?

Jak dla kogoś jest to wspólczuję.

No i dzięki Zydelkowi forumowicze poznali Anti Cables co by nie mówić wybitny kabel jezeli sie wpasuje w system.

Nie dowalam sie do nikogo, natomiast pozostaje nieodwracalnie jeszcze kwestia podatkowa np, wiesz ile kosztuje zus, wiesz co to vat, podatek dochodowy,,, nie mam nic przeciwko sprowadzeniu nawet tira kabli sprzetu av i innych bzdur nawet z afryki, tylko jezeli ktos przez całe zycie płaci podatki a drugi całe zycie nie, to nie dosc ze ten ktory płaci zarabia mniej( absurd naszego kraju) to jeszcze k.... ja takim ludziom funduje, opieke medyczna , gwarancje socjalne, emeryture, rente etc,,, dzis kupisz taniutko kabelek dasz mu zarobic bo okazja a za 10 lat nie bedziesz nawet o tym pamietal a skladke zus ci podniesie bo przeciez za cos musi biedakowi rente wypłacic. Pogadaj z kimś kto ma własna firme w miare preznie działajaca, tzn taka co płaci podatki... zobaczysz jakie kwoty ida na aparat państwowy,,, szlag moze czlowieka trafić, tyle ze przynajmniej osoba ktora tak działa po kilku latach moze smiało stwierdzic iz jest konfortowo w lepszej sytuacji. spi spokojnie, przyczynia sie do rozwoju gospodarczego panstwa. a jak panstwa to i obywateli.. tylko szlag ja trafia ze utrzymuje tez cala taka bande cwaniakow....reasumujac tworzmy konkurencje legalnie i uczciwie i sprzedawajmy nawet najlepsze na swiecie kable po 5zl... ale zapłacmy opłate produktowa za utylizacje opakowań, podatek zus, vat, dochodowy,,, a nie po bandzie i byle jak, brzydze sie bylejactwem niestety....

nemesis, a tu to sie zgadzam.

zus to uwazam przewala stulecia, podatki też mamy delikatnie mowiąc....we wszystkim :)

...ale mimo wsystko jezeli ktoś placi podatki uczciwie to pełen szacunek z mojej strony.

A i sama zasada wykonywania produktów porzadnie i brania za to uczciwych pieniedzy(podyktowanych w znczniej mierze warunkami jakie proponuje przedsiebiorcy nasz piekny kraj) jest uważam bardzo OK.

Pozdrawiam

PS. Nie podesłalbyś jakichś kabelkow do potestowania ?:)

Organizujemy w Poznaniu miejsce odsluchowe do regularnych spotkan.

Przy tej okazji można by w kilku konfiguracjach posluchac.

Sorry Lancaster ale wnerwia mnie najebka na kogos za to ze wymyslil sobie konkurs, posty w tym temacie od samego poczatku byly szydercze. Ale jak ktos robi konkurs "sieciowka za adres uzytkownika" to jest ok.

Lancaster.

W mocno ograniczonym stopniu oferta nemesis dostepna jest w koris poznan dabrowskiego 40

Sklep jest bardzo rozwojowy i ma zdrowy stosunek do produktow nemesis. Pytajcie o Kamila on na pewno wam pomoze

Sek w tym aby pobawić sie czyms naprawde wyjątkowym niestety trzeba bedzie sie z nimi umowić, na miejscu maja wglad w pełną oferte n.a.p

Sklep ewoluuje we właściwym kierunku tj, produktów coraz lepszych to i kable oraz akcesoria bedą tam coraz lepsze. myśle że nowy rok zaowocuje dostepnością nowych fajnych produktow właśnie w tamtym miejscu. Przypuszczalnie będa kable z wyższych niz dotychczas serii oraz nowe sieciowki i zabawki typu power ghost. Mysle iz nie bedzie problemu z zapoznaniem sie z ofertą w waszym mieście.

pozdrawiam nemesis

Dzis powinno już byc, warunek ktos musi odebrać w domu.

strona główna Track&Trace

Track&Trace

Lp.

1 Magazyn: wydanie kurierowi 22/12/2008 07:55:12 Przesyłka wychodząca z sortowni WRO

2 Przyjęcie linehaul 20/12/2008 05:55:59 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

3 19/12/2008 20:50:35 Przesyłka odebrana przez kuriera LDZ

4 Magazyn: przyjęcie od kur. 19/12/2008 18:04:53 Przesyłka wchodząca do sortowni LDZ

Witam wszystkich!

Przeczytalem to wszystko i żal mnie bierze...

Zamiast radochy - zadyma. To jednak chyba norma w tym kraju...

tak czy siak wszystkim onanistom sprzętowym życzę orgazmu !

pozdrawiam,

Track&Trace

Lp.

1 Magazyn: przyjęcie od kur. 22/12/2008 19:04:55 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

2 awizo 22/12/2008 17:15:00 Nieudana próba doręczenia WRO

3 Magazyn: wydanie kurierowi 22/12/2008 07:55:12 Przesyłka wychodząca z sortowni WRO

4 Przyjęcie linehaul 20/12/2008 05:55:59 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

5 19/12/2008 20:50:35 Przesyłka odebrana przez kuriera LDZ

6 Magazyn: przyjęcie od kur. 19/12/2008 18:04:53 Przesyłka wchodząca do sortowni LDZ

nemesis,

mój żal spowodowany jest jątrzeniem, szukaniem spisków, podstępów, oszustw.

Wygrywa Ktoś kabelki - fajnie, możemy się cieszyć razem z nim.

Młynarski śpiewał o naszej cesze narodowej- bezinteresownej zawiści...

przy okazji - proponowałem mi kiedyź vivace xt2- niestety nie mam ich gdzie posłuchać w lublinie

czy jest coś podobnej jakości do 3klpn za dwie sztuki?

pozdrawiam,1siedem

1siedem,, to niewielkie kolumny z sercem naprawde warto sobie zadac trud, madrze skonfihurowane pokazuja kulture brzmienia swoich malych smuklych skrzynek,,, dystans w stosunku do chinskiej gory... fajnie jest czlowiek za 3 tysiace kupuje cos co zaczyna grac a nie chrobotac i dudnic,, warto

Tench,, kurier 2 raz nie przyjedzie jak nie umowisz sie z nim, badz odbierz paczke w oddziale jak zostawil awizo

1siedem wez moj tel i zadzwon... w sobote wpadnij do lodzi posluchasz sonbie ale umow sie ze mna najpierw, bron boze nie kupuj ich ode mnie zamow sobie jak ci sie beda podobac nawet w pcimiu,, ja nie umre z glodu...a tak wiesz,,, agresywny marketing i jeby na forum,, absurd ale posluchać mozesz i na obiad po pracy cie zapraszam,,,hmmmmm

nemesis

wielkie dzięki za zaproszenie. Chwilowo nie skorzystam, bo muszę dozbierać poieniądze a i koszty mi się nowe pojawiły. Początkowo zakładałem do 5000 na całość a po konfrontacji potrzeb z finansami wychodzi mi że jeszcze muszę pooszczędzać. Zwłaczsza że zaoszczędzona dotychczas suma musi pójść na coś innego. Dopytuję natomiast, ponieważ powoli się jednak przymierzam i zbieram informacje.

Jak dociułam to chętnie zadzwonię, przyjadę i posłucham. Z lublina do Łodzi nie jest tak daleko - (choć droga trochę kiepska). Wiel;kie dzięki, pozdrawiam, 1siedem

nemesis

Czy planujesz "uładnić" swoją listwę sieciową - chodzi mi o designe (tfu) vel wygląd (pytam poważnie).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

strona główna Track&Trace

Track&Trace

Lp.

uffff. no i dobrze, czekamy na wrazenia jakie by niebyły....

1 gorka 23/12/2008 16:50:00 Przesyłka doręczona WRO

2 Magazyn: wydanie kurierowi 23/12/2008 08:13:47 Przesyłka wychodząca z sortowni WRO

3 Magazyn: przyjęcie od kur. 22/12/2008 19:04:55 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

4 awizo 22/12/2008 17:15:00 Nieudana próba doręczenia WRO

5 Magazyn: wydanie kurierowi 22/12/2008 07:55:12 Przesyłka wychodząca z sortowni WRO

6 Przyjęcie linehaul 20/12/2008 05:55:59 Przesyłka wchodząca do sortowni WRO

7 19/12/2008 20:50:35 Przesyłka odebrana przez kuriera LDZ

8 Magazyn: przyjęcie od kur. 19/12/2008 18:04:53 Przesyłka wchodząca do sortowni LDZ

Tak na szybko, podlaczylem dvd jako transport do DCD 3000, sluchawki Sennheiser 215, zadnej degradacji nie zauwazylem. Jakbym sluchal dcd 3000, rozrozniam kompa cd i wzmak... ale to tyle po 5 minutowym tescie na wiecej nie mam czasu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.