Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-Fi za darmo. I jeszcze nagroda!

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

nemeis

Widziałem na żywo, cieżkie to i sporawe w zasadzie jeśli lezy nie na widoku to nie ma znaczenia jak wygląda. Co do wpływu na całość nie miałem mozliwosci porównania z czyms innym ale własciciel twierdzi, ze wpływ jest pozytywny.

Pomysły? Najlepiej aby po podłączeniu wszystkich kabli była niewidzialna :)

Raczej kwestia koloru, mnie by bardziej odpowiadał czarny ale idealnie położony.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A może takie coś:

Saturn, Jaki, dział Hi-Fi:

Stoi babeczka przy sprzęcie i widać, że chyba potrzebuje pomocy. Kumpel podchodzi i się pyta:

- Dzień dobry, może w czymś Pani pomóc?

A babeczka na to:

- Nie, dziękuję, czekam aż mi załadują...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

miało być: Saturn, Janki :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

xniwax.... powstaje wersja czarna w innej obudowie ale to plan na rok 2009 wiec troche jeszcze czasu minie.

jezeli bedziesz mogl sobie pozwolic na nowa listwe thunderbird to polecam, jest to urzadzenie oparte na bardzo podobnej budowie jak najprostsza listwa , dodatkowo na 7 gniazdach furutech oraz zabezpieczenie przeciw przeciwprzetezeniowe bardzo wysokiej klasy. mankament taki iz cala obudowa na dlugosc ma juz 100cm.

Nie wiem natomiast czy bedziemy produkowac najprostsza listwe w kolorze czarnym, to juz czas pokaze.

A znajomy twoj ma racje... dziala to naprawde niezle, przede wszystkim nie szkodzi a to w tej kategorii urzadzen sieciowych niebywała zaleta. zaraz posypią sie gromy glosow forum, ze co ja wqariat? ano tak ale wszyszko dla murzyki... hiem hiem

Głosy, głosami ale człowiek swój rozum ma i nim się kieruje.Dobrze, że nie każdy w tę samą stronę bo byłoby nudno jak cholera. Jednomyslność to zakała ludzkosci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.