Skocz do zawartości
IGNORED

Karolciu uwielbiam cię....

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

skorzystam z uprzejości i rownież zadedykuję ci pioseneczkę, w sam raz dla ciebie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

a może karolka powinna zmienić ksywe na benia?

pioseneczka ideał

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

"masz szanse przedstawiasz tylko pasek z wypłatą jeśli jest większy niż jej aktualnego partnera"

Ja się nie zadaję z Wieśniakami, którzy dostają wypłatę na "pasek" od księgowej.

Takie paski sama dostawałam jak byłam na studiach..także możesz mi naskoczyć.

Złote karty też mnie nie interesują.. bo zazwyczaj idą w parze ze złotym debetem.

To samo się tyczy tuningowanych bmw.. z kolorową maską.. błehehehe..

Kasa kończy się szybko tak samo jak uroda..

A faceta z trzecią komórką mózgową ciężko znaleźć. Do tego z podobnym poczuciem humoru jaki ja osobiście posiadam.. czyli według Ciebie gówniany..

Także.. ten pasek możesz sobie wsadzić w dupę.. wyciągnąć i powiesić nad łóżkiem jako "łowcę złych snów".. Potem się do niego 100 razy pomodlić i poprosić łaskawie o większego pisiorka.

Może wtedy przestaniesz miewać kompleksy z powodu tego, że baba się do Ciebie śmiała odezwać.. inaczej niż Jaśnie Panie.

Przy okazji...

Ja też sobie pośpiewam..

Ukryta Zawartość

Szymon Wydra & Carpe Diem - Cale Zycie Grasz

Ukryta Zawartość

Terror..

Dziękuję za dedykcję..

"Patyczak & Grabaż - Lubię laski z małymi cyckami"

Zapewne jak urodzę znowu będę miała małe no te.. cycki..

Na razie są zajebiste.. szkoda, że potem będę miała obwisy.. Ale cóż.. taka prawda..

Życie to nie je bajka.. Terror.. czyż nie..

Sam wiesz zresztą jak to jest... jak zazwyczaj TO COŚ wisi...

W razie co.. pisz.. pocieszę...

Karolka coś pikantnego odemnie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaką ładną dedykację od Ciebie dostałam.

Jak to leciało w tej piosence?

"Wiem, że twoje myśli są teraz tam gdzie mój fiut

a mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls"

"Ale odskoki na nocki zawsze były w cenie

pod warunkiem, że chodzi wyłącznie o pierdolenie

Zacznijmy od początku, wyglądasz całkiem ładnie

Jak dla mnie to wyglądasz nawet zajebiście fajnie

Chcesz zostać tu i frajerów dalej czesać na drinki

Czy pozwolisz maestro grać melodię twojej cipki"

Wiesz.. nie wiem dlaczego skojarzyło mi się z takim rysunkiem .. Ty w roli głównej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Specjalna dedykacja dla Wilu, Terror Twinsa i Engineera.. od Karolki Spawacza..

Trzymajcie się Chłopaczki.

Kiss...

Ukryta Zawartość

"Nagły Atak Spawacza - Sama prawda"

:P

Ukryta Zawartość

Karolka, 6 Gru 2008, 10:13

>Poza tym.. krowa, która dużo ryczy mało mleka daje..

>Pomuuuuuuuuuuuuuucz sobie jeszcze dziecino... pomuuuuucz...

A teraz usiądź spokojnie i sama siebie przeczytaj :-)

Gość

(Konto usunięte)

Polacy jeżdża ocalenie złoma a nie w dobrych samochodach. Oni mają Polacy nie polskich witryn internetowych. Pokazywać mi Polish Polish samochód kompute rpolski produkt. On/ona wola nie może radzić sobie ponieważ tam jest nie tak.Polacy nie jest nigdy sie nie nauczyć stuknięcia. Polacy nie są inteligentni. Polacy mogą pracowąć tylko przez azbest ponieważ tylko to są zdolne sa z idiotami i przysięgają. Polacy nie mogą zachować się w toalecie. Oni łamią przepisy.

Kapelli..

"A teraz usiądź spokojnie i sama siebie przeczytaj :-)"

To jest do jednej z dedykacji, które dostałam.

Także.. mój drogi Kolego.. ja nie muszę sobie niczego spokojnie czytać.

Pośmiać się z sexu.. a zgrywać Gieroja to dwie różne sprawy.

Nie każdy musi to zrozumieć.

Nie raz spotkałam na swojej drodze takich "Twardzieli", którzy próbowli mnie podpuścić.. jacy to oni nie są zajebiści.. dobrzy w te klocki.. i takie tam pierdoły...

Zazwyczaj zdarza się to wśród małolatów.

Jeden taki mały Dupelek zgrywał się na Playboya, przed kumplami.. co to on nie pokaże takiej starej lasce jak ja..

Nawet został po 17 na sesję.. I jakoś qwa nie umiał ściągnąć tych gaci do zdjęć.. A taki "AMERYKAŃSKI" był.

Gość

(Konto usunięte)

Polacy jeżdża ocalenie złoma a nie w dobrych samochodach. Oni mają Polacy nie polskich witryn internetowych. Pokazywać mi Polish Polish samochód kompute rpolski produkt. On/ona wola nie może radzić sobie ponieważ tam jest nie tak.Polacy nie jest nigdy sie nie nauczyć stuknięcia. Polacy nie są inteligentni. Polacy mogą pracowąć tylko przez azbest ponieważ tylko to są zdolne sa z idiotami i przysięgają. Polacy nie mogą zachować się w toalecie. Oni łamią przepisy.

Karolka, 6 Gru 2008, 11:00

>Specjalna dedykacja dla Wilu, Terror Twinsa i Engineera.. od Karolki Spawacza..

>Trzymajcie się Chłopaczki.

>Kiss...

Tylko nie zapomnijcie wyjąć wieczorem parówki z dupy, bo tamuje dopływ tlenu do mózgu i wena wyraźnie już co niektórym siada, a te żałosne linki to możecie wklejać na swoim ulubionym czat13latki.pl bo tutaj wszyscy dawno z tego wyrośli.

P.S.

I koniecznie mnie zablokuj trzy(czy ile tam)głowy klonie małego zakompleksionego nieudacznika z fiutem w dłoni i bańką w nosie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Karolka, 6 Gru 2008, 12:01

>Jeden taki mały Dupelek zgrywał się na Playboya, przed kumplami.. co to on nie pokaże takiej starej

>lasce jak ja..

>Nawet został po 17 na sesję.. I jakoś qwa nie umiał ściągnąć tych gaci do zdjęć.. A taki

>"AMERYKAŃSKI" był.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

HAH gdyby przeczytał to forum od twojego zaistnienia tutaj to by wiedział że bystarczy Ci machnąć flotą przed oczami reszta... jak po maśle i według uznania.

BUA....HA.....HA.....ha

Q-rva jakie to żenujące ! wiesz Karolka spadające gwiazdy są dobrą wróżbą więc pomyśl życzenie kiedy patrzysz w lustereczko !

Wilu

Powiedz mi.. jak to jest z niektórymi faceami..

Kiedy spotykają na swojej drodzę niezależną babkę, wykształconą znającą swoją wartość.. znającą smak pokory.. i przyjdzie im z nią dyskutować... nagle wywalają koronny argument: "że bystarczy Ci machnąć flotą przed oczami reszta... jak po maśle i według uznania."

Przykro mi, że masz doświadczenia jedynie z tak płytkimi laskami. Uwierz mi, że ja do księżniczek nie należę.. i jakoś nie mam potrzeby tego udowadniać zwłaszcza takim typom jak Ty.

Jeśli chodzi o kasę.. uwierz mi, że w życiu różnie bywa. Poznałam co to znaczy jeść jedynie pasztet i zupki chińskie.. i wiem co to wycieczka na Dominikanę 10 lat temu kiedy nawet nie wiedziałeś, że takie państwo istnieje, a biura podróży polecały to jako nowość dla bogatych. Nigdy facet mnie nie sponsorował czy utrzymywał.. to zazwyczaj ja albo byłam głównym zarabiającym albo motorem w firmie.

Także teksty typu: lecisz Karolka na kasę.. wiszą mi jak Twoje zeszłoroczne gówno w kiblu.

Oczywiście w życiu kasa nie jest najważniejsza. Tylko dlaczego to Wy tworzycie popyt na kurewki.. Laski w burdelach nigdy by tam nie siedziały.. jakbyście im za to nie płacili. To samo dotyczy lasek co robią na dyskotece w kiblu laskę za piwo albo doładowanie komórki. Owszem.. okazja czyni złodzieja. Jest laska.. zrobi to za kasę.. to czemu jej nie dać 50 zł.. Żona i tak znowu jest zmęczona.. a ja wolę zapłacić niż wynieść śmieci i wywiesić pranie.. Poza tym.. to nowe ciałko.. nowy dotyk.. bajka w porównaniu z zapyziałą żoną, która 20 lat temu przestała golić nogi.

Poza tym.. zacznijcie prawdziwą dyskusję bo jak na razie to szczacie jak wiochmeny w remizie po 10 jabolach.

No sam powiedz.. Co Cię tak wk***ia, że laska z sensem gada..

Engineer

qwa...

O co chodzi.. bo ja już 5 raz czytam.. moja babcia też... i dziadek pod respiratorem.. i nie "rozumimy"

"Parantulla... Proszę walić się w twojego dużego czarnego czuba o moją żonę."

Ty masz żonę?

Karolka, 6 Gru 2008, 16:47

Poza tym.. zacznijcie prawdziwą dyskusję bo jak na razie to szczacie jak wiochmeny w remizie po 10

>jabolach.

Karolka i Ty się zwiesz wykształconą ? prubujesz być bardzo zabawna a co coś w stylu...syczącego pierdnięcia, nie wiem czy oglądanie pralki podczas prania nie jest ciekawszym zajęciem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.