Skocz do zawartości
IGNORED

stolik pod sprzęt

rogus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co powiecie na takie coś, jedyne 99 zł w jednym w warszawskich marketów :) chyba się skuszę gdyż na razie sprzęt stoi o zgrozo na podłodze i się kurzy :) a na porządny stolik nie mam kasy. Ten wygląda całkiem ciekawie. Jestem ciekaw waszych opinii.

Pozdr.

[obrazekLUKASZ-68500_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/4768-stolik-pod-sprz%C4%99t/

Widziałem na reklamie... nawet mi się podoba - no może za bardzo się błyszczy. Ale to raczej jest zwykły stolik RTV. Nie wiem jak jest zbudowany - może daje się zasypać nogi wymienić płyty na grubsze założyć kolce???

też myślałem o kolcach, tylko nie wiem czy nie będzie problemów z ich zamocowaniem, ale pewnie już coś się wymyśli :) A jeżeli chodzi o zasypanie to czym ? Wyprażonym piaskiem. Czy można już gdzieś kupić gotowy. Jak mnie w domu zobaczą że to robię to powiedzą że do reszty oszalałem :)

>smogniezalogowany: - te rurki sa całkiem ładne, czego się czepiasz ;-)

>Rogus: stoliczek jest na tyle mały, że grubość płyt może być całkiem wystarczająca (chyba że masz wzmacniacze Zollera ;-) Idź do sklepu, opukaj go - posłuchaj czy "dzwoni" sprawdź czy da się rozkręcić... Inne meble audio są lepsze i wieksze - ale kosztują wiecej niż 100zł.

Ale jeszcze powinien go przepłukać audiofilską wodą - po przesianiu przez dwa audiofilskie sita (żeby gróbsze i drobniejsze ziarna odsiać) i dopiero do piecyka :-)

Ale i tak piasek moze ciagnąc wilgoś i potem zalęgna się w nim audiofilskie bakterie, glony albo inne bardzo muzykalne robactwo ;-)))

uff, trochę ciężki jest, przytachałem go i stoi już u mnie, narazie się wygrzewa :) jeżeli chodzi o wygląd i jakość to jak za 99 zł nie mam pytań. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu, mniej się błyszczy :). Słupki można zasypać. Ale i bez tego jest stabilny, nie giba się :). Jestem więcej niż zadowolony.

Wpływ na dźwięk: lepszy bas, jest twardszy, uderza z ogromną siłą, jakbym zmienił kolumny, średnica rozpływa się w uszach, góra jest jeszcze bardziej szczegółowa i dźwięczna, nic nie kłuje. Po prostu szok. To pewnie przez to że spryskałem go wcześniej audiofilską odmianą Pronto :))) Aż strach pomyśleć jakby zagrał z tym audiofilskim piaskiem, wyprażanym w audiofilskim piecu na audiofilskiej blasze :))))A tak na poważnie to żadnych zmian nie zauważyłem (przynajmniej na razie, ale bądźmy rozsądni), nie o to przecież mi chodziło. Sprzęt musi mieć swoje miejsce, mój w końcu je znalazł.

Pozdr.

=>Adamus

Lidl

fadeover

ja kupiłem w Lidlu na skrzyżowaniu górczewskiej z powstańców ślaskich, taki długi niepozorny barak :) Sklep jest obleśny, nawet jak na market, ale stolik mnie zabił :) jak za stówkę to jest super.

pozdr.

Gość homer_1

(Konto usunięte)

właśnie go kupiłem,

myślałem że pierwszy go wypatrzę i dam Wam "cynk"

ale widzę że "czujność audiofilska" jest duża.. tak trzymać!!

z tego co obejrzałem w sklepie jest b. solidny i rureczki też b. solidne i ciężkawe ale raczej nie dadzą się zasypać - zresztą po co je zasypywać - ja na niego kładę TV i to już go odpowiednio dociąży - aktualnie pracowałem na stoliku z IKEI na kółkach (niezły patetnt bo zawsze można nim było odjechać od ściany i coś w kablach poprzepinać albo kurze zetrzeć ale nie był zbyt ładny.

a ten stolik za 100 to okazja!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.