Skocz do zawartości
IGNORED

stolik pod sprzęt

rogus

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety !!! W rezultacie nie mogę pojechać - mam pożar w burdelu -

czy Któryś z szanownych forumowiczów jeszcze jedzie ?

Jeśli tak to ja i Hiena prosilibyśmy po 1 egz. Odbieramy i płacimy ekspresowo!

Panowie, stolik jest okropny wiec sie na niego w zadnym przypadku nie rzucajcie, ale z powodu zaistnialej pewnej sytuacji moglby ktos uczynny i uprzejmy kupic dla Fadeovera i dla mnie po 1 sztuce?

Pieniazki postaramy sie oddac a odbierzemy przy okazji;)

inżynier, aż tak ciężki to nie jest :) a zmęczyłem się bo jedną ręką niosłem (w drugiej miałem psa, znaczy się smycz :), ale długo tak nie wytrzymałem więc spuściłem bestię :) Jest to naprawdopodobniej odmiana jakiejś płyty wiórowej lub czegoś w tym rodzaju.

sie rzucili audiofile na stoliczek ...:)) Tylko, ze ja nie wierze, ze w takiej cenie cos moze byc przyzwoitej jakosci - balbym sie po prostu, ze pewnego dnia uslysze wielki loskot ... a potem pozostanie mi sie powiesic bo ze sprzetu zostanie kupa zlomu (czego absolutnie zadnemu z Was nie zycze!!!) Moze jednak zrobcie zrzute na jedna sztuke i poddajcie testom na obciazenie - co prawde nie uda sie zrobic testu na obciazanie przez powiedzmy rok, ale jakikolwiek test jest lepszy niz zaden.

po pierwsze tez zamówiłem, po drugie Rogus pisze że dokonał badań obciążając go własną (niemałą w końcu) wagą. Wadaje się że jedynie posiadacze urządzeń Sound Art mogą się troszke niepokoić

pal55

akurat u mnie problem nie istnieje, CA D500SE waży 4kg, a Creek 4,5 kg, także obciążenie jest prawie żadne. Gorzej może być z końcówkami mocy. Ale te raczej stawia się na dolnych półkach. Stoli jest przeznaczony również pod telewizor a te też potrafią ważyć. Ale nie sądzę że do drogich końcówek mocy (te potrafią ważyć i po 200 kg komplet) ktoś kupi stoliczek za 100 zł :) Normalne urządzenia do 30 kg. powinien znieść (zresztą ile osób ma CD które tyle waży :) Mam w domu trochę odważników w sumie 90 kg (trochę ćwiczę), mogę zrobić próbę i na noc i cały jutrzejszy dzień tak go obciążyć, każdą półkę po 30 kg. Nie wiem czy to nie za dużo ale mógłbym spróbować. Jeżeli chcesz to mógłbyś wpaść do mnie w przyszłym tygodniu (może razem z kabelkami Nykiela :), byś go sobie obejrzał.

Pozdr.

No to jestem z powrotem. Przepraszam ze nie do kazdego z Was indywidualnie lecz na forum ale tylko na chwile jestem przy kompie.

Hiena, Fade, Rock - nabyłem. Wyglada to niezle jak na kwote 99 PLN.

Fade, Rock - jeżeli pyfko jutro aktualne to mogę podjechac ok. 1900 ze stolikami.

Hiena- wysle Ci emailie jutro rano.

Badanie obciazeniowe (wlasna osoba) postaram sie wykonac wieczorem (poznym bo dzis jestem out do 21).

Niestety do sieci bede mial dostep dopiero jutro rano.

pzdr

Rogus - mi grozi posiadanie wzmaka, ktory wazy ponad 25kg - ale na razie ciii ... :) i nie postawilbym go na takim stoliku - ale jak mowilem mam nadzieje, ze u Was bedzie OK. Co do testow kabelkow - nie ma problemu - pisz na priv znajdziemy jakis wieczor w przyszlym tygodniu (a ja dorzuce wlasne 80kg do obciazenia stolika :))) )

wierze w wiele zeczy w audio kable(takze sieciowe), kondencjonery, kolce ale nigdy nie uwierze ze jakies stoloczki cos dają to kompletna bzdura jaki to moze miec wpływ na dzwienk? ZADEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej, po prawie 2 dniach ; )

Radzę przejść się do sklepów "JYSK" i uważnie obejrzeć metalowo szklane stoliki oraz przeanalizować ich ceny.

Niestety nie nie miałem ze sobą cyfrówki.

Więcej nic nie powiem.

Podziękowania proszę przesyłać na priva... ; ))

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.