Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera - styczeń 2009

tomant

Rekomendowane odpowiedzi

Informacja odnośnie dopłat znajduje się na stronie obsługującej zamówienie. Ja już segreguję części.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam,

cieszę się, że paczka wreszcie dotarła.

Przy okazji - ponieważ Peter zaproponował mi używane Multicapy RTX, zestaw części dla mnie powinien różnić się nieco od tych z listy. Ustaliłem z Peterem, ze zamiast nowych MultiCap RTX 2.0uF 200V z listy dostanę 'wyluty', zaś za nadpłatę - płytkę zasilacza pod LM7808 +

BLKGATE STD 100uF/16V 7 szt.

Jeszcze dziś przeleję dopłatę - mam tylko pytanie, czy zamówienie zostało zrealizowane w całości? Przy poprzednim dostałem elementy za mniej niż połowę wpłaconej sumy, jeśli i tym razem zabrakło znacznej części elementów moglibyśmy od razu rozliczyć różnicę.

Pozdrawiam,

Jacek

Udało mi się w końcu wysłać kilka pierwszych paczek. Info na stronie.

Legenda:

kolor zielony - wysłana paczka

kolor jasno żółty - paczka skompletowana (czekam na dopłatę)

kolor ciemno żółty - paczka prawie skompletowana

;)

Tak z ciekawości zapytam - czy realizacja zamówień u Petera zawsze trwa tak długo? Być może byłbym chętny na kolejną turę...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>psg

nie, to nie ta choroba. w tej kolumnie jest raczej informacja dla mnie że muszę oddać ci troszkę pieniążków. niestety nie wszystko co zamówiłeś było dostępne.

tak :()...

mija już 2 tydzień , od momentu przesłania dodatkowej kwoty a przesyłki nie widać

bazując na info ze strony obsługującej zamówienie od dwóch tygodni brak jakiegokolwiek postępu w wysyłkach dalszych paczek ( status skompletowane )

czy mógłbym dowiedzieś się o przyczyny tego stanu rzeczy ????

witam!

dzisiaj mam w miarę wolny dzień i mam zamiar zamknąć sprawę zamówienia. jest niestety w zamówieniu kilka nieścisłości - kilka drobnych braków i jedna dość duża moja pomyłka. do osób których pomyłka dotyczy napisałem właśnie maila. poza tymi kilkoma przypadkami wszystkie paczki zostaną dzisiaj wysłane. jeśli ktoś na liście na stronie jest oznaczony na zielono (tzn. paczka została wysłana) a jej nie otrzymał proszę o kontakt.

aktualizacja stanu zamówienia:

Ukryta Zawartość

w skrócie prawie wszystkie paczki wysłane :).

> jacekw, jaco2346

czekam na wasze decyzje odnośnie kondensatorów. nie mogę wysłać paczek bo nie wiem czy chcecie mieć w nich BG NXy.

> shaman

czekam na nr konta, bym mógł zwrócić ci nadpłatę.

> Bacek

czekam z utęsknieniem na "odbiór osobisty".

> alek, Jankas, rpiotrek

czekam na wasz ruch w sprawie Cardasa AWG 19.5

uff...

Ukryta Zawartość

Kiedy mogę wpaść, coś moje pw chyba do Ciebie nie dochodzą. Puść mi namiary na PW. W najgorszym wypadku jak nam się nie będzie składało czasowo to zrobię przelew na nadmiarową kwotę a odbiorę jak się uda.

Zapewne Peter czasem tu zagląda, w związku z tym mam pytanie - zamawiałem płytkę zasilacza na LM7808 do Shigaklona, jednak ta którą otrzymałem wydaje się różnić nieco prowadzeniem połączeń. Czy na takiej odwróconej płytce można zamontować LM7808CT bez nadmiernego 'wykręcania' nóżek? Nie mogę się połapać...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.