Skocz do zawartości
IGNORED

nad c515bee czy AZUR 640C ??

rc24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, nie było mnie z 2 lata:-)

właśnie skończył mi się chyba cd Onkyo Integra DX-6850, w sumie nie wiem czemu bo przestał grac z dnia na dzień i nie widzi płyt, ale ma swoje lata wiec może ;) wobec tego fartu stanąłem nad problemem wyboru nowego odtwarzacza do 1500. wziąłem na celownik Marantza cd6002, AZUR CA 640C, NAD c515bee, Pioneer Pd-d6-j, i xindak c-06. Ma to zagrać w pokoju 20m2, z kolumnami b&w601 s2, końcówką mocy dual mono na hex-fetach i preampem na 2 triodach ecc83. poradźcie mi coś koledzy bo jestem gotów zrobić błąd... a potrzebuje czegos do jazzu, rocka, muzyki elektronicznej....chciałbym aby by tez dynamiczny i z dobrym dołem. sam skłaniam się do NADa. Moze jeszzce jest cos innego w tej cenie? wiem ze z rynku wtórnego można coś wyrwać ale chciałbym coś nowego.

https://www.audiostereo.pl/topic/47949-nad-c515bee-czy-azur-640c/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.