Skocz do zawartości
IGNORED

józwa maryn, jozwa.maryn, AIek Rachwald

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

No brawo, Brawo szanowna redakcjo :)

Kiedys najmniejsze podobieństwo do loginu szanownego pana redaktora było piętnowane i konto w słusznym gniewie usuwane zanim cokolwiek zdązylo napiać a teraz widzę urodzaj.

Może byś tak komuś spoza swoich znajomych pozwolil na zalożenie takiego loginu jozwa ?:))))

Nie bądź niekoszerny.

Myślę ze np atopos nie mialby absolutnie nic przeciwko :)

Redaktor, mozna wiedzieć skad ta zupelnie nietrafiona statystyka przy moim loginie ?

Byłem uzytkownikiem serwisu znacznie dluzej - jeszcze przed tym jak go Site przejęło.

Chyba ze tu teraz liczy sie czas jak nowej ery, tylko od pojawienia sie redaktora naczelnego.

21:14 to czas ukazania się mojego postu, więc jakieś 3 minuty wcześniej zalogowany był w ostatnich 5 minutach użytkownik jozwa.maryn

po twoim PW :) zajrzałem i już go nie było; odświeżyłem stronę 3 x, ale już bez efektu

w wyszukiwarce postów jozwa.maryn zwraca identyczny wpis jak po wklepaniu xqxqxqxqx

• Redaktorzy

"Redaktor, mozna wiedzieć skad ta zupelnie nietrafiona statystyka przy moim loginie ?"

Nie wiem, przy moim też jest niewłaściwa.

Co do użytkownika j.m., to mnie równiez zaszczycił na priva. Jak znajdę chwilę czasu, zrobię mu sianokosy.

to co z tymi "marynatami"?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Redaktor, 14 Sty 2009, 21:56

>Parę dni temu zablokowany. Ale śmieciarz, swoją drogą...

kilka godzin temu znowu się odezwał na PW, pewnie sobie założył ponownie konto pod tym samym nickiem,

• Redaktorzy

Zdaje się że obecnie można korzystać z PW mimo blokady konta, to między innymi po to, żeby taki np. atopos mógł swoje ukochane privy przeczytać. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, poproszę o całkowite wymazanie konta delikwenta.

jozwa myślisz ze to ktoś z audiohobby ?

I po co te texty do mnei niby by były ?

Dla niepoznaki ?:))))

muls , zauwazylem ze u ciebie to jakies okresy w twórczosci - prawie jak u artysty :)

KJakis czas temu miales zwiazany ze skokami z mostu i rzucaniem sie na linę, niedawno chwalies sie swoja niespozytą energia i potencją(choć złośliwi ywierdzili ze to tylko stawianie na lakier do wlosow :)) aq teraz widzę okres miotly i chinskiego spiewu.

I tak mi sie podobasz i tak trzymaj :)

jozwa tak prywatnie zapytam co to też sie stalo ze takie loginy zacząy sie prześlizgiwać ?

Swego czasu ktos sie próbowal zalogowac z tego co sie chwalił jako "kocham Alka" i dostal bana na dzien dobry.....a tu takie dziury w systemie.

Wykasuk całosc moich wpsów do użytkownaia których nie masz prawa.

Byly popenioen na serwisie spoecznosciowym i nie widze powodów dla którcyh czlowiek ktry nie potrafił sie dogadać jak....czlowiek mia nimi dysponowac....w dodatku bez zadnych do tego uprawnien(lukar oświadczyl publicznie ze ne byl wlascicielem zadnego)

>>jozwa tak prywatnie zapytam co to też sie stalo ze takie loginy zacząy sie prześlizgiwać ?

Swego czasu ktos sie próbowal zalogowac z tego co sie chwalił jako "kocham Alka" i dostal bana na dzien dobry.....a tu takie dziury w systemie.

Bo Redaktor został pouczony że także troll nabija liczbę odsłon i czyta reklamy, a reklama jest święta w AS - przykład - mój wątek o uciążliwości starej rury od wazonu sprzed tygodnia nie powisiał pół godziny, wątku już nie ma a rura dalej straszy

• Redaktorzy

Gotyk, ty zawsze wiesz lepiej, co starsi robią? W domu też tak masz? Musisz być rodzinnym skarbem... Proszę bardzo: oglądanie kont nowych userów jest czasochłonne i nie chciało mi się zbyt często tego robić. Ale widocznie trzeba, jeśli takie chwasty będą sie nadal pojawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.