Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie do Oławy

robtango

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie koledzy koleżanki audiofile i melomani . Po raz kolejny mam przyjemność zaprosić wszystkich lubiących dobrą muzykę ...i tym razem obraz na spotkanie ,które odbędzie się w dniu 17 stycznia 2009(sobota) w Miejskim Ośrodku Kultury w Oławie. Spotkanie odbędzie się w sali "Klubu Skrzydlatych "w godz od ok 16-tej do późnych godzin wieczornych.Przez większość dnia będzie można posłuchać muzyki na systemie wcześniej przygotowanym (patrz opis )ale główną atrakcją tego spotkania i zresztą na zakończenie całej imprezy ,będzie pokaz wysokiej jakości odtwarzania obrazu w systemie Blue Ray a konkretnie koncertu zespołu" TOTO "przygotowanego przez Ośrodek Kultury.Całość będzie nagłośniona system stereo w którego skład wchodzi :

Obraz :Projektor Infocus X10 ,odtwarzacz wielu formatowy Blue Ray Sony,kable HDAMI Wire world.

Dźwięk:Wzmacniacze (NEW) Made i Taiwan Soudtrack 845 Maden in Poland Phoenix 300 B, Pre Diy

Kolumny Audio Lot , Audio Note Silver

Cd napęd Revox B226

Okablowanie Nowa niemiecka firma Silen Wire ,Electraglide ,Kondo Lp ,Yp Sound Argentum

Jeszcze raz zapraszam na i życzę udanego spotkania w gronie pozdrawiam Robert vel robtango

https://www.audiostereo.pl/topic/48425-zaproszenie-do-o%C5%82awy/

Czesc.

Jaki charakter ma to spotkanie ?

Jakas promocja ?

Jak duza grupa moze sie pojawic ?

Pytam bo mieszkam bardzo blisko w Jelczu-Laskowicach, ale tlumy chyba nie sa wskazane w sluchaniu muzyki.

Pozdrawiam.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Gość rochu

(Konto usunięte)

robtango,

już któryś raz z rzędu ogłaszasz się z 2-3-dniowym wyprzedzeniem.

Chętnie bym się kiedyś z Krakowa wybrał do Oławy, ale w moim przypadku nie da się tego zrobić z dnia na dzień.

Na przyszłość, czy nie dałoby by się anonsować odsłuchów z większym wyprzedzeniem?

rochu Spieszę wyjaśnić!!!Inicjatorem całej imprezy jest Miejski Oś.Kultury w Oławie, który średnio co miesiąc organizuje pokazy a w zasadzie projekcję koncertów w systemie Blue-Ray . Natomiast mnie poproszono do nagłośnienia całego pokazu, na co się zgodziłem .Ponieważ jestem bardzo związany z tym środowiskiem , dlatego zaangażowałem się uczestniczyć w tych spotkaniach , a mój pomysł polega na tym aby ten system nagłośnienia projekcji koncertów stał na w miarę przyzwoitym poziomie.Wymyśliłem sobie nagłaśniać całą imprezę po audiofilsku w systemie stereo.

Co do organizacji przyznam szczerze to jeszcze pracujemy na tym .Tak naprawdę to są dwa powody tak późnych informacji.Moja praca zawodowa i częstotliwość zakupu nowych pozycji BR przez Oś.Kultury.Zaczyna się to stabilizować i mam nadzieje ,że przyszłe terminy będą podawane przynajmniej dwutygodniowym o ile nie miesięcznym wyprzedzeniem ,za te i za inne niedogodności przepraszam.Pozdrawiam

To co ?

Bedzie koncert TOTO w tlumie dzieciarni

i po koncercie do domu ?

To nie jest ten "Audio show" ?

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

tadeo co do wrażeń tym razem nie było zbyt wielu osób ani specjalnych ochów i achów .Jedynie znajomi i stali goście nie zawiedli swoją obecnością za co im dziękuję.Ta impreza nie do końca była taka ,jaką zamierzałem zorganizować ,ponieważ właściwe "klocki" nie dojechały na czas i dlatego jako alternatywę na te spotkanie użyłem innych wzmacniaczy niż planowałem.Do tego termin spotkania był podany z opóźnieniem.Mówiąc krótko nie wypaliło !!!Teraz mam potwierdzenie co do systemu ,który miał być a dopiero będzie na najbliższym spotkaniu, 21 lutego b/r,ale to tym powiadomię w najbliższym czasie w tym samym wątku...a tym czasem dołączam kilka zdjęć ze spotkania i pozdrawiam robtango

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-2289-100006085 1232626989_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...

Tak jak wspomniałem wcześniej ,spotkanie odbędzie w tę sobotę tj 21 luty 2009 b/r.Zaprosiłem na nie pana Wojciecha Samolyka z firmy "Sampro" ,który okabluje nas przewodami VIRTUAL DYNAMICS i jednocześnie jest oficjalnym dystrybutorem tej że firmy na Polskę.Dodatkowo :kolumny na oryginalnym głośniku AlNiCo Gold nie mylić z nazwą kolumny Tannoy Gold bo to zupełnie co innego .Wzmacniacz na 300B SE ,wzorcowy pre na transformatorach Tamura i nowy dac nos z profesjonalnym buforem lampowym...Nic mi nie pozostaje, tylko zaprosić Was wszystkich do mile spędzonego czasu w gronie.Pozdrawiam robtango

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.