Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner Stereo używany?

Piasek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój post wiąże sięz tym że nie miałem nigdy żadnych doświadczeńz tego typu urządzeniami. Szukam używanego amplitunera Stereo do zestawu kuchenego żeby sobie troche radia posłuchać podczas gotowania (moze będzie też CD) myśle o czymś do 300zł. Chodzi mi o coś przyzwoitego i nie mulącego specjalnie. Najlepiej sprzęt z lat 90-tych. Mogę kupićod razu Marantza SR65, Kewnooda 5040, Onkyo 7800 (nie znam się na oznaczeniach Onkyo może ktoś coś powie o tym symbolu) i jakiś niski model Denona 2xx. Moe ktoś się podzieli doswiadczeniami. Oczywiście jestem otwarty na propozycje. Może ktoś maiał doświadczenia z Yamahami np. Rx550 itp. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/48681-amplituner-stereo-u%C5%BCywany/

No tak ale nawet amplitnuer stereo brzmi jakos brr;) moze roznica nie zauwazlna ale jak wszedzie widzisz stereo stereo stereo to na sama mysl jakis niesmak jest:D wrecz brzmi to jak bluznierstwo;)

Przyznam, że w tych kategoriach cenowych jestem dość monotematyczny, dlatego z uporem maniaka zawsze będę polecał Radmora serii 51xx (pod warunkiem, że w bardzo dobrym stanie i nie grzebany nieudolnie). Sam mam Radka 5102-TE, który stojąc chwilowo w szafie został zastąpiony przez Yamahę PianoCraft, jednak coraz częściej mam ochotę zrobić podmiankę i wrócić do poprzedniego zestawienia z Radkiem w roli głównej.

Luxmany i winyle 

Moze ktoś wie jak grają kenwoody, mogę mieć 5070, no i Onkyo 7800 ale nic mi to nie mówi. Słyszałem że kenwood to ciepły i ciężki dźwiek. Wiem że kwota niewielka ale mozna coś używanego kupić z tego typu sprzętu. Wolę mimo wszystko coś takiego niż jakieś plastikowe badziewie typu mini wieża.

Olej te wszystkie plastiki i kup cos co gra i wzbudzi zainteresowanie gosci coz to takiego znajduje sie w Twojej kuchni:)

Moze to smialo byc taki Vitage jak ten:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

robix

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pianocraft niestety za drogi. Może to troche nieaudiofilskie ale moze jednak ktoś miał do czynienia z w/w sprzętem. Dodam że sprzęt będzie grał z głosnikami Denona od zestawu f102. (Chyba ma to coś wspólnego z Mission)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.