Skocz do zawartości
IGNORED

PIS: - przepraszamy was wykształciuchy!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 2 Lut 2009, 19:18

>Macierewicz nie likwidował służb PRL (komunistycznych), bo wtedy kiedy je likwidowano, to był

>jeszcze za cienki w uszach. Likwidował służby normalne, polskie.

Polskie!

A więc przed nim ktoś inny wyciągnął nowych, tym razem porządnych, "naszych" już agentów - z kapelusza!

Kto to był i dlaczego w niego nie bije się jak w worek treningowy?

> Udało mu się nawet, wspólnie z Kaczyńskim i Kurtyką, spowodować

>taką atmosferę, ze próbowano zaszczuwać ludzi za udzielanie pomocy służbom własnego wolnego kraju,

>jak ten naukowiec, co to żądano, aby się gęsto tłumaczył, że pisał opracowania dla wywiadu czy

>kontrwywiadu. Słowem pieprzone szkodniki, gorsze niż brudnica mniszka.

Cyklonem B - w nich.

A propos, wynalazca Cyklonu B, niejaki Fritz Haber był Żydem.

Co za irinia losu!

Redaktor, 3 Lut 2009, 03:30

>Oczywiście, można założyć, że w 2005 w Polsce ma się do czynienia z "komunistyczną służbą

>bezpieczeństwa", którą trzeba rozwalić.

Nie tylko w 2005 ale nawet w 2008. Ja na przykład całkiem niedawno widziałem generała Kiszczaka, który przez telewizor instruował Tajnych Współpracowników jak mają się zachowywać na wypadek dekonspiracji.

Redaktor, 3 Lut 2009, 03:30

>Oczywiście, można założyć, że w 2005 w Polsce ma się do czynienia z "komunistyczną służbą

>bezpieczeństwa", którą trzeba rozwalić. Macierewicz tak sobie założył, i rozwalił. Napisał nawet z

>tego raport, który musiał być zaiste wybitny, skoro za pierwszą część co i rusz jest pozywany do

>sądu,

Nie wiem czy Redaktor nie wie czy może wie, tylko rżnie głupa, że dosłownie parę dni temu, 26.01.2009 Macierewicz WYGRAŁ DZIEWIĄTY już z kolei proces.

Oczywiście mozna co i rusz "pozywać" dowolnie upatrzoną sobie ofiarę do sądu, mistrzem w tej dziedzinie jest Adam Michnik, ale co z tego wynika?

Chyba tylko to, że można sobie porżnąć głupa przy okazji róznych dyskusji.

więc macierewicz wygrywa....pasztecik więc i ty triumfujesz

więc i sądy kłamią nakazując zadość uczynienie za niesłuszne oskarżenia w raporcie o WSI....a wiesz że ten psychiczny chojrak obarczył prezydenta przeprosinami za te pomówienia.

pasztecik ile za kilogram?

Wladz, twoje wpisy są wysoce abstrakcyjne a nawet offtopikowe. Spróbowałbyś lepiej odpowiedzieć na pytanie dlaczego Macierewicz wygrywa po kolei wszystkie procesy jakie mu wytaczają jego (rzekome) ofiary albo kto, hokus-pokus, wyczarował po 1989 r. nowe, NASZE służby jak królika z kapelusza albo przynajmniej spróbował dowcipnie sparafrazować oraz rozwinąć sentencję rzymską "pecunia non olet" (pieniądz nie smierdzi) w kontekście geszeftu Fritza Habera z Cyklonem B.

jesteś bez sensu....nie przyjmujesz do wiadomości żadnych faktów wypisujesz powtarzane fobie po profesorze "wycinanka" Nowaku...te rewelacje opowiadają stare babcie pod kościołem otumanione rydzykiem...

jak balon napompowany smrodem i co pewien czas pękasz z hukiem poza smrodem nic nie pozostawiając.

jakakolwiek próba rozmowy w oparciu o fakty kończy się opowiadaniem głupot na poziomie magla.

• Redaktorzy

"Ja na przykład całkiem niedawno widziałem generała Kiszczaka, który przez telewizor instruował Tajnych Współpracowników jak mają się zachowywać na wypadek dekonspiracji."

Dawał znaki dymne kocem? A UFO tam widziałeś może?

Nie znaki dymne kocem, tylko zażądał natychmiast czasu antenowego (bo chyba nie wykupił?) i własnymi generalskimi usty wydał najnowsze instrukcje dotyczące dezawuowania wartości dokumentacji powstałej w wyniku podsłuchów poprzez przypisywanie ich treści - fantazji etatowych oficerów SB.

Paszeko, 3 Lut 2009, 11:20

>pytanie dlaczego Macierewicz wygrywa po kolei wszystkie procesy jakie mu wytaczają jego (rzekome)

>ofiary

Dlatego że pozywają oni Antka jako osobę prywatną a nie organ państwa odpowiedzialny za raport. Prościutkie horścik, nie? Antek Cwaniak wiedział co robi, jak proces przegra MON to przegra MON a nie nasz Antoni. Oj horścik, horścik.

Walery, 3 Lut 2009, 11:58

>Paszeko, 3 Lut 2009, 11:20

>

>>pytanie dlaczego Macierewicz wygrywa po kolei wszystkie procesy jakie mu wytaczają jego (rzekome)

>>ofiary

>

>Dlatego że pozywają oni Antka jako osobę prywatną a nie organ państwa odpowiedzialny za raport.

A to frant!

Nie mają na niego siły, jak władzek - na mnie!

Swoją drogą to rozszczepienie osoby na prywatną i publiczną jest fatalne. Taki Korwin-Mikke też wygrał proces o nazwanie (skądinąd słusznie!) sędziów Sądu Najwyższego "skurwysynami" zdaje się dzięki temu, że uczynił to poza godzinami urządowymi (po 15.00 czy jakoś tak).

No cóż, Towarzysze Profesorowie Juryści nie popisali się!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Horścik, mój ty paszczeciku, a oddalenie pozwu to to samo co WYGRANA przed sądem?

"Sąd uznał, że trudno stwierdzić, czy Macierewicz naruszył dobre imię Ochni, skoro b. szef komisji weryfikacyjnej odpowiadał za sporządzenie raportu, ale nie za jego publikację"

Cwana jucha nie?

"Sąd uzasadniał wówczas, że Ochnio błędnie pozwał Macierewicza jako osobę prywatną, ponieważ raport był dokumentem urzędowym, mógł więc pozwać tylko organ państwa"

Mówiłem. Antek Cwaniak

Trzymaj się Żwirek

Ukryta Zawartość

>"Nie znaki dymne kocem, tylko zażądał natychmiast czasu antenowego (bo chyba nie wykupił?) i

>własnymi generalskimi usty wydał najnowsze instrukcje dotyczące dezawuowania wartości dokumentacji

>powstałej w wyniku podsłuchów poprzez przypisywanie ich treści - fantazji etatowych oficerów SB."

to się we łbie porobiło....podobno profesor "wycinanka" Nowak jest współpracownikiem MOSADU...liczy ilość słuchaczy i wysyła raporty o poziomie antysemityzmu w Polsce.

Walery, 3 Lut 2009, 12:06

>

Ukryta Zawartość

>

>Horścik, mój ty paszczeciku, a oddalenie pozwu to to samo co WYGRANA przed sądem?

>

>"Sąd uznał, że trudno stwierdzić, czy Macierewicz naruszył dobre imię Ochni, skoro b. szef komisji

>weryfikacyjnej odpowiadał za sporządzenie raportu, ale nie za jego publikację"

>

>Cwana jucha nie?

Cwana! Co tu teraz począć, z której strony go ugryźć? Jako ministra wykonującego ustawy itd. - się nie da!

No ale trzeba mu przecież, kurna, dopieprzyć, choćby za ten straszny, hypnotyczny wzrok oraz inne straszne cechy osobowości o których pisał m.in. Redaktor.

Ukryta Zawartość

wladz, 3 Lut 2009, 12:07

>..liczy ilość słuchaczy i wysyła raporty o poziomie antysemityzmu w Polsce.

W Polsce żadnego antysemityzmu nie ma. Bo te tam... napisy na murach, co to je kibole sprejami robią.. gdyby je brać pod uwagę to musiałby również istnieć straszny antypolicjonizm, wszak HWDP...

No więc nie ma antysemityzmu, bo gdyby był, to Michnik powinien być już dawno zatłuczony na płask młotkami do kotletów a nie jest, mimo że się aż prosi o tą obróbkę młotkami do kotletów.

Naród u nas spokojny, wierzący, tolerancyjny.... no nic tylko bździć na niego bezkarnie jak te muchy na portret Najjaśniejszego Pana w gospodzie u pana Palivca.

zarowa...jako zem zaintersowany podaj te procesy wygrane przez maciarka.kto i kiedy a ja ci dziubdzisiu raz jescze poukladam sloje w mozgu.nie ma mnie w kraju ale zrobie ci dobrze zaraz jk udzielisz niezbeednych informacyji.i daruj sobie juz wtedy jakis popieluszkow czy majtki jego

caly kreml zyje wypowiedziami jak tu mowia ...szczegolnego debila jakigo tu nie znaja od czasu brezniewa.jest mu jakos tak paszega,szaszega.sasowa.....a to zwykly knot.poczekm sami do tego ...dojda.

zarow a nie chcez jescze cos o tluczkach.mam paru kandytatow.ale tylko wtedy gdy u nas wybuchnie prawdziwa histeria ....antyoscielna.z cala przyjemnocia moge ci przedtawic paru... do znaczy...pod palki.

muls, 3 Lut 2009, 12:40

>caly kreml zyje wypowiedziami jak tu mowia ...szczegolnego debila jakigo tu nie znaja od czasu

>brezniewa.jest mu jakos tak paszega,szaszega.sasowa.....a to zwykly knot.poczekm sami do tego

>...dojda.

Muls, weź lepiej jakieś proszki na uspokojenie, bo znowu ci wpisy powycinają i zaczniesz odgrywać komedię z podawaniem się do dymisji a później wracaniem, czyli robieniem z siebie baby.

Nie lękaj się, menstruacja nie jest wieczna. Przychodzi i odchodzi.

azarowa teraz to ja jetem spokojny.myslalem zes duren podrabiany ale ty ...orginal.ten czas to byl czas na rozpoznanie durnia.tera to sama rozkosz.na kremlu tez sie ciesza.

• Redaktorzy

">pytanie dlaczego Macierewicz wygrywa po kolei wszystkie procesy jakie mu wytaczają jego (rzekome)

>ofiary"

Macierewicz oczywiście nic nie "wygrywa". Pozwy są póki co oddalane, bo Macierewicz sporządzając raport robił pod prezydenta, nie zaś pod siebie. Panowie zabezpieczyli się, jeden "tylko" napisał brechty, a drugi je "tylko" kazał opublikować. W dodatku ten drugi, jako prezydent, jest chroniony. "Gdybym wiedział, ze taki wywieszacz koszów rządzi Imperium, zaraz dałbym się naturalizować jako Moskal" (Kipling). Tłumacząc z literackiego na potoczny: ci dwaj eleganccy panowie robią całą Polskę w balona, ale czy jest czym się szczycić?

pasztecik jedyna komedia to twoje wpisy....falujesz na fali fobii jak meduza w Bałtyku.

Podaj odrobinę wiarygodnych faktów a nie wyczytanych z Nowaka gazetowych wycinanek.Masz tupet idioty.

• Redaktorzy

">pytanie dlaczego Macierewicz wygrywa po kolei wszystkie procesy jakie mu wytaczają jego (rzekome)

>ofiary"

Macierewicz oczywiście nic nie "wygrywa". Pozwy są póki co oddalane, bo Macierewicz sporządzając raport robił pod prezydenta, nie zaś pod siebie. Panowie zabezpieczyli się, jeden "tylko" napisał brechty, a drugi je "tylko" kazał opublikować. W dodatku ten drugi, jako prezydent, jest chroniony. "Gdybym wiedział, ze taki groszowy wywieszacz koszów rządzi Imperium, zaraz dałbym się naturalizować jako Moskal" (Kipling). Tłumacząc z literackiego na potoczny: ci dwaj eleganccy panowie robią całą Polskę w balona, ale czy jest czym się szczycić?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.