Skocz do zawartości
IGNORED

PIS: - przepraszamy was wykształciuchy!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

He i wyszło jakich jełopów mamy na forum. Niby zmiana wizerunku partii, miała być rzeczowa dyskusja, a są osobiste wycieczki, kłamstwa i absolutna niemożność zrozumienia prostej wypowiedzi. Czyli standard pissiorków. I po co było wydawać te miliony ?

Skiba, ty bolszewiku do kości! Na jakiej niby podstawie wysnułeś wniosek że masz do czynienia ze zwolennikiem PiS-u? Chyba tylko na podstawie bolszewickiej zasady "kto nie z nami - ten przeciw nam". Nie mam nic wspólnego z marnymi dość w gruncie rzeczy Kaczyńskimi ale też nie mam cienia sympatii do wcale nie lepszych POpaprańców. Zwłaszcza że Tusk, w przeciwiństwie do Jarosława, którego uważam za szkodnika, jest na domiar złego obmierzłym leniem, eskapistą i sługusem.

nie ma zmiany wizerunku, zmieniać się może wizerunek tylko pijarmieczków typu sld, po i innych miętkich ełrowlazów (sz'kibuc jesteś dzieckiem wlazła i Lidki?)

chcielibyście :-) różowi, żeby PIS się zmieniał, to nie chorągiewka

niestety Naród dla nas nadal znaczy Polska, charakter znaczy charakter

a wy z Pawlakiem, i tym pedziowatym ministerkiem finansów, który nie tak dawno dostał obywatelstwo polskie od kaczyńskiego, kombinujcie jak tu wytłumaczyć że jest cud, a 17mld to dawno przewidziany element planu budżetowego i wykształciuchowej strategii dalekosiężnej, a nie paniczne sranie pod się, bo się nic nie robiło.

Pasztecik > Cie to tak z rozpędu. Choć akurat tym razem nie Ciebie miałem na myśli. No ale skoro chcesz. Mi się zawsze pissiorki z głupotą kojarzą i na odwrót.

Horścik > oj Ty biedaku kongres swoich idoli przegapiłeś. Czy tylko znowu nic nie zrozumiałeś ?

wlazie wlazie w imie pana twego

przestań strugać antykomuniste- to forum i tak zdycha hagiewno jozewnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

horścik to jest cud....

"Jedna z trzech kobiet-ministrów, które wystąpiły w spocie Prawa i Sprawiedliwości przyznała w radiu TOK FM, że jest w nim nierozpoznawalna. Nie poznał jej... własny teść.

Kluzik-Rostkowska"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Które zdjecie jest to właściwe?

"Nie mam nic wspólnego z marnymi dość w gruncie rzeczy Kaczyńskimi ale też nie mam cienia sympatii do wcale nie lepszych POpaprańców. Zwłaszcza że Tusk, w przeciwiństwie do Jarosława, którego uważam za szkodnika, jest na domiar złego obmierzłym leniem, eskapistą i sługusem."

Dudi zawsze uważał, ze wszyscy poza nim samym to albo mierzwa, albo nie istnieją. Nic się nie zmieniło.

multiatoposom, jozwom redakcjom redaktorom wszystko się kojarzy ze zmianą wizerunku i z pijarem, no nic się nie da oprócz tego marzenia zauważyć- o jak byście chcieli żeby w tym kraju nie było żadnej partii odwołującej się do patriotyzmu, interesów narodowych czy tradycji, katolickich m. in.

to namolne marzenie aby choćby wizerunek się zmienił, żeby wszystko było takie wlaz'idpne hurraełropejsate, i obojetne na stresitwy okrągłostołowe

kto tam nie uważa wojtka spawacza i kiwszczaka za ludzi honoru jeszcze, kto tam prawą? lewa! lewa!

levi czerwcowi :-) 1992 i dziś- znów razem, jak powiedziała pani zakładając nogę na nogę po powrocie z sanatorium

Ukryta Zawartość

post-11853-100004860 1233745563_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst, 4 Lut 2009, 12:07

>sz'kibuc paszeko czy jesteście dziećmi bliźniakami wlazła i lidki?

Jestem w skrajnej opozycji do S'kibuca. Nie wiem dlaczego na siłę usiłujesz nas wtłoczyć do jednego worka.

• Redaktorzy

"o jak byście chcieli żeby w tym kraju nie było żadnej partii odwołującej się do patriotyzmu, interesów narodowych czy tradycji, katolickich m. in."

"Na kongeresie pokażemy nowy model prezesa - mówi anonimowy polityk PiS".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.