Skocz do zawartości
IGNORED

lancaster i jacch flekują się TUTAJ

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Panie Redaktorze

zwracam się z uprzejmą prośbą zgodnie z umowa o zbanowanie niejakiego anastazego.

Tak jak sie umówilismy prosze to wykonac natentychmiast znajdując jednocześnie odpowiednie usprawiedliwienie - co w tym konkretnie wypadku akurat będzie banalnie proste.

W zasadzie dużo trudnierjsze jest usprawiedliwianie bytnosci anastazego.

Życzliwy

anastazy, nie ważne po co, wazne ze to aangazowanie widac i przynosi zamierzony efekt co najważniejsze.....ale oczywiście mogę sie mylic i jesteś całkiem do dupy.

anastazy, 5 Lut 2009, 22:44

>i po co ja sie tu angażuję?

Dla naszej przyjemności, kochany anastazy.

Jak mam doła to lubię pooglądać w TV jakiś kabaret albo poczytać ciebie, kochany anastazy.

hej anastazy, bo jescze sobie pójdziesz. Z tym PW do jozwy to żart był.

Moglbyś czaami coś o audio napisac -chetnie bym poczytal...nawet na audiostereo.

Obiecuję byc fanem

Janek, jedno co Ci przyznam stary, że znasz sie na ludziach :)

...wątek załozyl Redaktor Naczelny tego serwisu - wiesz to on wymyślił takie getto.

Żeby bylo zabawniej zalożył je równiez dla mnie - no bo w koncu to mnie wyzywano od hitlwrka, adolfika, faszysty i wiele innych....

....mądry Redaktor zamiast zareagowac na personalne dowalanki i poprosć (mnie nie trzeba bylo prosić, bo odpowiadałem na zaczepki bez żadnego ich nakręcania, albo nawet nie odpowiadalem) o wyluzowanie a nastepnie usunąć wpisy zawierajace takie treści otwarł taki oto wąteczek.

Oczywiscie podobny wątek na swój temat przerażony usuwa :)

Tezuwazam że to dziecinada....co do siusiaka zapytaj Redaktora, ale nie sądzę.

lepiej nie pytaj bo ja ostatnio zostałem posadzony i widziałem zaraz ostra riposte

pisałem o miedleniu gluta czyli tkzw turlaniu kuli z czegos wydłubanego z nosa dosc popularna zabawa z nudów /łowcy B/ a zostałem chuba posadzony o aluzje na temat freda i skonczyło sie nawet ostatecznie zamknieciem watku :))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, wiesz :) łubudubu łubuduby niech nam zyje józwa! niech zyje nam! to mowilem ja, foxbat, uzytkownik trzeciej kategorii...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

-> lancaster

k**wa, lubię Cię chłopie, na żywo na prawdę super się z Tobą rozmawia. Niemniej - jeśli miałeś dość ikry,żeby odejść z forum (niestety, zrobiłeś z tego przedstawienie), oraz zadeklarować, że nie będziesz wracał na AudioStereo, to nie rozumiem zupełnie, co kierowało Tobą, żeby tu wrócić jakby nigdy nic.

Pozdr.

>-> lancaster

>

>k**wa, lubię Cię chłopie, na żywo na prawdę super się z Tobą rozmawia. Niemniej - jeśli miałeś dość

>ikry,żeby odejść z forum (niestety, zrobiłeś z tego przedstawienie), oraz zadeklarować, że nie

>będziesz wracał na AudioStereo, to nie rozumiem zupełnie, co kierowało Tobą, żeby tu wrócić jakby

>nigdy nic.

brak honoru, zasad, twarzy i generalna gówniaczość to cechy lancastra i atoposa

qb_1, 6 Lut 2009, 16:52

No tak ale przedtem Lancaster popełnił kilka tysięcy wpisów w zakładkach stereo i DIY. Obecnie celuj w samą bocznicę, co z pewnością nie jest wygodne dla redaktora jozwy maryna.

Kto ma więcej problemów z powodów tych wpisów ? Lancaster czy redakcja ?

Anastazy,

A czy ty, prywatnie, nie nazywasz się aby Zdzisław Dyrman ? Pytam, bo tak mi się jakoś skojarzyło.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

anastazy, 6 Lut 2009, 18:31

>nie to nie ja :-)

>wygląda mi na swirusa raczej

>

>ale masz poczucie humoru Kacperku :-)

Kochany anastazy,

Poczucie humoru to ja może i mam ale w tym wypadku jest to skojarzenie pozbawione uśmiechu.

qb-1, k**wa ja tez Cię lubię...

Z jednej strony ciesze sie ze z tego co piszesz swiadomość w narodzie rośnie i słowo zaczyna być cokolwiek warte, a z drugiej moze by tak:

- napisać z kolei do jozwy jak go k**wa lubisz ?

- zapytac dlaczego serwis wbrew deklaracjom wygląda jak słup ogłoszeniowy

- dlaczego komuś przeszkadzają pytania nawet jezeli nie sa powiazane w żaden sposób z atakami personalnymi

- dlaczego tworzy się GETTO dla człowieka który stal sie tu obiektem ataku personalnego i dla czlowieka który takowy wykonał ?

- moze po prostu nalezałoby zastosować normalną moderację(nie mamsobie w tej rozmowie nic do zarzucenia)

- dlaczego jozwa usuwa moje wątki choć sa one tylko zartem na motywach uwazam niestosownego wątku Redakcji

- ina koniez zapytaj jozwe jaki k...a kisiel lubi ?

Pozdrawiam

-> lancaster

Moje pytanie było zupełnie neutralne - uwierz mi.

Nie mam zamiaru pytać się Józwy o rzeczy oczywiste, bo że forum stało się tworem na wskroś komercyjnym, co mnie nie do końca pasuje, to widać. Z Józwą jesteśmy kolegami, parę razy do roku rozmawiamy na żywo i tyle, co nie znaczy, że nie wolno mi wyrazić zdania nt. obecnej formy tego forum.

Moje pytanie do Ciebie, to wyraz czystej ciekawości. Otóż po zmianach na "lepsze", nastały 2 typy odejść:

1. Ciche, bez pożegnania - po angielsku

2. Głośne, prawie skandalizujące - takie jak Twoje

Po typie 1. można oczywiście wrócić i pisać jakby nigdy nic.

Po typie 2. będzie to wyglądało dziwnie.

Do tego, pamiętam Cię jako gościa dość konkretnego, chyba nierozchwianego psychicznie i sprawiającego wrażenie kogoś, kto słów na wiatr nie rzuca. Ergo moje pytanie w moim zamyśle znaczy:

"Co wywołało aż taką Twoją >>desperację

Gość

(Konto usunięte)

lancaster, 7 Lut 2009, 08:26

>- dlaczego komuś przeszkadzają pytania nawet jezeli nie sa powiazane w żaden sposób z atakami

>personalnymi

Lan, śmieszne jest to, przeszkadza Ci na AS coś, co sam uprawiasz na AH :)

Patrz: moje pytanie czy Atopos, pomyłka moderacyjna, jeszcze jest modem. Jego chamska odzywka Ci W OGÓLE nie przeszkadzała, za to moja podobna wywołała w Tobie jaką dziwną złość...

AH jest bardziej zamordystyczne niż AS.

I Józwa się przynajmniej nie obraża jak panienka :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.