Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redaktor łamie regulamin forum.

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

jacch, 9 Lut 2009, 11:00

>Nie przynudzaj juz, wróć na swoje poletko wolnej myśli forumowej i nie zawracaj nami sobie głowy.

>Tam(na AH) czeka cię tyle interesujących i emocjonujących rozmów! Nie trać czasu !pa pa .

Nie masz obowiązku studiowania każdego wątku. Jeżeli się on Tobie nie podoba to nie czytaj. Jeżeli ja tobie przeszkadzam to kliknij ignora.

To tyle w sprawie pa-pa.

dlaczego redakcja toleruje na tym forum lancastera i atoposa tudzież ich liczne klony?

skoro odeszli stad szerzyć światłość na innym forum to dlaczego pozwala się im tu wracać i niszczyć to forum?

stanowczo żądam usunięcia Kacperka i lancastera!

anastazy, 9 Lut 2009, 12:23

>skoro odeszli stad szerzyć światłość na innym forum to dlaczego pozwala się im tu wracać i niszczyć

>to forum?

Właśnie takim pieniactwem niszczysz to forum, anastazy.

Wyluzuj człowieku bo jeszcze ci jakaś żyłka pęknie.

Gość

(Konto usunięte)

...Nie masz obowiązku studiowania każdego wątku...

Jak nie jak tak!

Redaktor mi kazał co skrupulatnie wypełniam,a waszych żali/spazmów juz naprawde nie mogę;(

Ale już wiem!!! Moze sie złożymy dla was na klapy z marynarki...takie do płakania.

jacch, 9 Lut 2009, 12:38

>...Właśnie takim pieniactwem niszczysz to forum, anastazy...

>

>Nie mędź już pa pa...adieu.

Szkoda, że odchodzisz, a było tak miło.

Gość

(Konto usunięte)

...lancaster

(6528/187/342)

WYŚLIJ PW

14:09 / 11 min. temu

atopos, obawiam sie przez Ciebie nie chce sie ludziom na serwisie pisywać. Serio...

...Umowmy sie tak....poczekam jeszcze ze 2-3 dni i pogaduchownie zamykam jezeli nadal tak to bedzie wyglądać...

Wiele spraw to wyjaśnia:)))))

To teraz już wiemy dlaczego takie kacperki nas nawiedzają:)))

I nabieramy pewności co do intencji Lancastera...on tak zupełnie charytatywnie tej swojej ostatniej akcji wybielania brony nie przeprowadzał...chciał się po prostu pozbyć gada:)))

wladz, 9 Lut 2009, 15:08

>oczywiście...śmietnik jest miejscem takich pretensji..

Nie ty jesteś od oceniania gdzie jest miejsce takich pretensji, królu bocznicy.

• Redaktorzy

"I nabieramy pewności co do intencji Lancastera...on tak zupełnie charytatywnie tej swojej ostatniej akcji wybielania brony nie przeprowadzał...chciał się po prostu pozbyć gada:)))"

Tak to właśnie odbierałem. I drogi lancaster zupełnie nie zwrócił przy tym uwagi na fakt, ze rzeczony atopos w postaci klona numer nie wiem już, 50 czy 100, zawitał z grubsza miesiąc temu na AS i pewien czas nawet pobył, traktowany przez administrację (która ślepa nei jest) jak każdy user. Po czym po paru dniach jak zwykle dekiel klonowi odbił i przyszła smutna konieczność asenizacji. Dawanie szansy atoposowi staje się powoli sportem narodowym na Audiostereo, jednak wspomniana osoba nie życzy sobie takiej samej szansy, jaką mają inni. On chce szansy specjalnej, tylko dla niego. A taką szansę daje mu tylko Audiohobby, gdzie go serdecznie w imieniu lancastera zapraszam.

Redaktor, 9 Lut 2009, 15:25

>A taką szansę daje mu tylko Audiohobby, gdzie go serdecznie w imieniu lancastera zapraszam.

No ale dlaczego atoposa zapraszać na audiohobby jeżeli atopos już tam jest ?

Redaktor, 9 Lut 2009, 15:25

:-)))))

to mi się podoba,

właściwy człowiek na właściwym miejscu :-)

ja bym się nie nadawał na Redaktora, bo bym ich po prostu spuscił razem z gównem w kiblu

:-)

anastazy, 9 Lut 2009, 15:31

>ja bym się nie nadawał na Redaktora, bo bym ich po prostu spuscił razem z gównem w kiblu

Rozumiem, że taki anastazy ma większą wartość dla forum niż atopos ?

Przecież tego "egzemplarza", przy normalnym poszanowaniu regulaminu, już dawno tutaj nie powinno być.

hahaha, dobrze mu tak gówniarzowi,

mówiłem mu przy pierwszej drace z atoposem rok temu żeby z nim postąpił jak z nim postąpiono na AS, ale lancaster stwierdził, że atopos to fajny gość bo się z nim można dogadać haha a teraz chce zamykać pogaduchy na AH, oczywiście pogaduchy nie są winne temu że AH to gówniany serwis - pogaduch nie trzeba usuwać - wystarczy usunąć atoposa, ale lancaster to nie józwa :-)

hahahahaha

anastazy, 9 Lut 2009, 15:31

>ja bym się nie nadawał na Redaktora, bo bym ich po prostu spuscił razem z gównem w kiblu

Na razie to raczej ty, anastazy, zostałeś spuszczony na audiohobby.

Kacperek, 9 Lut 2009, 15:39

>

>Na razie to raczej ty, anastazy, zostałeś spuszczony na audiohobby.

na AH jestem i nawet miło mi się gawędzi z lanem i atoposem,

problem w tym , że lan zamknie pogaduchy i już po tobie Kacperku :-)

to co zaczynamy nagonkę?

anastazy, 9 Lut 2009, 15:42

>na AH jestem i nawet miło mi się gawędzi z lanem i atoposem,

No i świetnie. Widocznie przestałeś bluzgać.

>problem w tym , że lan zamknie pogaduchy i już po tobie Kacperku :-)

>

>to co zaczynamy nagonkę?

Jesteś, anastazy silnie rozchwiany emocjonalnie. Przyrównywać kogoś do gówna ? Żenujące.

anastazy, 9 Lut 2009, 15:51

>...jest "POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

>

>( z AH, o kim mowa?)

Ja to widzę w taki sposób. Albo jesteś zwykłym, 20-letnim, dresem dopuszczonym do klawiatury albo sfrustrowanym, chamskim, nie mających żadnych perspektyw, starym dziadem.

Gość

(Konto usunięte)

...Rozumiem, że taki anastazy ma większą wartość dla forum niż atopos ?...

anastazy nie ma tu nic do rzeczy, to brona nie ma ŻADNEJ WARTOŚCI..inaczej, przy nim każdy jest drogocenny!;p

jacch, 9 Lut 2009, 15:57

>...Rozumiem, że taki anastazy ma większą wartość dla forum niż atopos ?...

>

>anastazy nie ma tu nic do rzeczy, to brona nie ma ŻADNEJ WARTOŚCI..inaczej, przy nim każdy jest

>drogocenny!;p

Popatrz na to bez emocji. Tysiąc razy wolę takiego ekscentrycznego i upierdliwego atoposa od prymitywnego anastazego.

Ja wiem, że masz z atoposem na pieńku ale przemyśl to co napisałem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.