Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redaktor łamie regulamin forum.

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

Z regulaminu forum.

Regulamin korzystania z forum Audiostereo.pl

II. ZASADY I WARUNKI KORZYSTANIA Z FORUM DYSKUSYJNEGO

c) wzywanie za pośrednictwem Forum do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, czy też propagowanie przemocy lub agresji,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Temat założony specjalnie, aby jacch i lancaster porozmawiali kulturalnie nt. swojej strasznej sytuacji na Audiohobby. Inne wątki załkłądane przez nich >na ten temat będą usuwane. Skopiujcie sobie panowie, co wam trzeba do walki, dodajcie kisielu i możecie zaczynać.

Proszę przeczytać ostatnie zdanie "co wam potrzeba do walki".

Czy to nie jest propagowanie agresji, podane w bardzo pokrętny sposób - Ja wam zrobię miejsce a wy się bijcie po pysku.

Miała wyjść pokazowa kłótnia Jacha z Lancasterem a kiedy nie wyszła wątek zamknięto.

Doceniam fakt przymykania oczy na drobne łamanie regulaminu przez użytkowników ale czy to nie jest tak, że kto jak kto ale Redakcja powinna być "jak żona Cezara" ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)

...Miała wyjść pokazowa kłótnia Jacha z Lancasterem a kiedy nie wyszła wątek zamknięto...

A co ty Kaszpirowski?

Natomiast była twoja...masz problemy to wskakuj na kozetkę, a dupy ludziom nie zawracaj!

jacch, 9 Lut 2009, 01:41

>Natomiast była twoja...masz problemy to wskakuj na kozetkę, a dupy ludziom nie zawracaj!

No właśnie jacch. Dlaczego zawracasz d..pę w tym wątku jeżeli uważasz go za zawracanie dupy ?

• Redaktorzy

Dziekuję za troskę o forum i o prawidłowość wyrażania się redaktora, ale wspomniany wątek jest obecnie zamknięty. Ale miałeś Kacperku okazję zgłosić zastrzeżenia wcześniej, kiedy się w tym właśnie wątku gęsto wpisywałeś.

Redaktor, 9 Lut 2009, 03:05

>Dziekuję za troskę o forum i o prawidłowość wyrażania się redaktora, ale wspomniany wątek jest

>obecnie zamknięty.

To nie zmienia faktu, że wątek został założony niezgodnie z regulaminem forum.

Redaktor wysyła ostrzeżenia jeżeli ktoś złamie regulamin. A kto ma wysłać Redaktorowi ? Może to zrobić tylko zatroskany użytkownik forum.

Przy następnym razie poproszę aby Redaktor zablokował sobie możliwość pisania na audiostereo przez tydzień.

wladz, 9 Lut 2009, 09:53

>Kacperek co tu jeszcze robisz...nie podoba się to spadaj na AH i myj zęby atoposa..

A dlaczego wladz tak chamsko wpisujesz się w tym wątku ? Czy to cecha indywidualna czy rodzinna ?

wladz, 9 Lut 2009, 09:57

>Kacperek poczytaj swoje wpisy...tam jest odpowiedzi na pytanie....

No to może poczytaj wcześniej swoje. Zarówno te na audiostereo jak i te na audiohobby, bo przecież też tam pisujesz.

chłopak o czym piszesz?....jesteś podpuszczany przez inteligentniejszych i o czym z tobą rozmawiać?

Na A-HA nie za bardzo chce się pisać z powodu stałej personalnej nagonki...na razie jest to forum dla podobnych tobie...

wladz, 9 Lut 2009, 10:15

>chłopak o czym piszesz?....jesteś podpuszczany przez inteligentniejszych i o czym z tobą

>rozmawiać?

>

Inteligentniejszych, inteligencja - Wladz, wybacz ale nie używaj słów, które tak dalece nie pasują do Twojej osoby.

Co do rozmawiania to faktycznie nie mamy o czym. To ty wszedłeś do tego wątku i chamsko zaczepiasz. Idź swoją drogą i nie zawracaj głowy. Uprzejmie ciebie proszę, oczywiście.

Tak wszedłem bo szlak trafi gdy czytasz podobne pretensja podpuszczonego chłopaczka który zaraz zamelduje na A-Ha jak jego głupotą tutaj tępią...trochę samodzielność

wladz, 9 Lut 2009, 10:27

>Tak wszedłem bo szlak trafi gdy czytasz podobne pretensja podpuszczonego chłopaczka który zaraz

>zamelduje na A-Ha jak jego głupotą tutaj tępią...trochę samodzielność

Jeżeli ciebie, wladz, trafia szlag to bierz jakieś środki uspakajające albo udaj się do odpowiedniego gabinetu lekarskiego, po poradę specjalisty.

a nie mówiłem, że tego Kacperka trzeba wystrzelić? od razu?

ja mam nosa, od razu widać że to albo atopos albo z jego namaszczenia,

mają swoje AH i tam niech szkodzą,

żadam i domagam się usuwania trolli z AH

wladz, 9 Lut 2009, 10:39

>tak tak....a teraz na A-Ha i płacz jak tu źle...czy jeszcze masz coś do powiedzenie

To mam jeszcze do powiedzenia, że zostaw te imaginacje dla siebie. Wcinasz się w normalną rozmowę ze swoimi chamskimi i głupimi odzywkami i jesteś na tyle nieopanowany, że nie wiesz kiedy skończyć.

Wymieniliśmy sobie z Redaktorem kilka opinii a ty ciągniesz sprawę w nieskończoność.

anastazy, 9 Lut 2009, 10:46

>a nie mówiłem, że tego Kacperka trzeba wystrzelić? od razu?

>

>ja mam nosa, od razu widać że to albo atopos albo z jego namaszczenia,

>mają swoje AH i tam niech szkodzą,

>

>żadam i domagam się usuwania trolli z AH

Zjawił się kolejny inteligentny inaczej.

Anastazy,

Powygłupiać to się możemy w innych wątkach ale tego nie zaśmiecaj.

wladz, 9 Lut 2009, 10:50

>Kacperek jesteś szeregowym żołnierzem i wykonujesz polecenia a nie wyrażasz opinie....

Wiesz co wladz ? Porozmawiaj ty może z anastazym. Macie podobny poziom zniekształceń EEG.

anastazy, 9 Lut 2009, 10:50

>PROSZE O USUNIECIE TEGO WATKU

A z jakiego to powodu ? Podaj anastazy konkretny punkt regulaminu który został naruszony ?

Dodatkowo, pisząc dużymi literami (oznacza to krzyk) łamiesz netykietę a to już kwalifikuje się do bana.

wladz, 9 Lut 2009, 11:01

>a co zrobisz gdy redakcja dla hecy nie zablokuje wątku i nie będziesz mógł tego ogłosić na

>AH...uwiędniesz w tym wątku

Gdyby w twoim mózgu odbywały się normalne procesy myślowe to może byś przewidział, że Redakcja może zablokować ten wątek ze względu na twoje i anastazego zaczepki. Gdyby nie wasze wpisy wątek już dawno zjechałby na dół, bo ja już nie miałem zamiaru w nim pisać. Niestety wasza wścieklizna napędza ten wątek bo chcecie sobie jak zwykle powarczeć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.