Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redaktor łamie regulamin forum.

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

atopos napisał

"Przez kreatury takie jak /cenzura/, powoli caly Internet staje sie obżydliwy !

Moim zdaniem nalezy zwalczac obzydliwosc w imie powszechnej wolnosci slowa !

Wolnosc komunikowania sie dla WSZYSTKICH, a nie tylko dla wybranych przez obżydliwców,

panoszacych sie na wszystkich stanowiskach decydujacych o tym - KTO ma prawo do wypowiedzi, a kto - NIE !

STANOWCZE - NIE dla obżydliwych ludzi manipulujacych wpisami na "Onecie",

oraz takich samych obżydliwcow z "Audiostereo" !!!

NIE POZWOLMY OBŻYDZIC SOBIE INTERNETU !!!"

lubię atoposa z pasją

jak myślicie Zohan to lancaster czy może atopos?

ja stawiam, że to lan

bruner_, 10 Lut 2009, 00:09

>jak myślicie Zohan to lancaster czy może atopos?

>ja stawiam, że to lan

Ja stawiam, że atopos to lancaster a atopos to atopos.

Myślę też, że zohan to atopos, który podaje się za lancastera.

Na domiar złego anastazy to lancaster podszywający się pod jaccha, który de facto, jest Redaktorem

Wychodzi więc na to, że Redaktor i atopos to ta sama osoba.

bruner, nie znasz się na ludziach choć być może za to Ci płacą.

Gdybym tobie napisał: pocałuj mnie w dupę to byś pewnie pomyślał,

ze lan(czytając Twoje redaktorskie wypociny)

Ale k.... nic innego nie przychodzi do głowy czytając Cię jak tylko: pocałuj mnie w dupę.

zohan i tak cię lubię i nie jestem twoim wrogiem,

nawet zacytowałem atoposa :-) z sympatii, i zgadzam się z tym wpisem.

a że zapytałem czy jesteś lan czy atopos to co w tym złego?

zohan twoje wpisy są tylko i wyłącznie materiałem do analizy zaburzeń psychicznych przez pielęgniarki na stażu.Po tygodniu nabierają rutyny i olewają pacjenta opróżniając wypełnione żalami nocniki.

wladz, 10 Lut 2009, 07:59

>zohan twoje wpisy są tylko i wyłącznie materiałem do analizy zaburzeń psychicznych przez

>pielęgniarki na stażu.Po tygodniu nabierają rutyny i olewają pacjenta opróżniając wypełnione żalami

>nocniki.

wladz,

A teraz opisz te wewnętrzne głosy które zmuszają ciebie do wypisywania na publicznym forum internetowym chamskich i debilnych zaczepek. Jesteś prymitywny i niesmaczny a twój sposób wypowiadania się jasno sugeruje żeś z gminu.

Kiedyś takie wladze pasły kozy, teraz korzystają internetu. To się nazywa postęp.

wladz, 10 Lut 2009, 09:24

>kacperek już owsiankę zjadłeś i zęby atoposowi umyłeś?

Kiedyś kazałbym cię wybatożyć i wyrzucić z czworaków. Teraz mamy demokrację więc łaskawie pozwolę pisać ci w tym wątku.

pański kacperek....niezły nick dla barona...w tych sferach często brat z kuzynką mieli potomstwo pełne psychicznych zaburzeń...ty co najwyżej możesz być pańskim bękartem..

wladz, myślisz ze jak sie temat sprowadzi do zdrowej i pozywnej owsianki porannej to będzie mniej widac ze Redaktor łamie regulamin ?

Łamie też podstawowe zasady spoleczne i normy moralne.

Moze Redaktor żeby to zrozumiec powinien byc napadniety na ulicy przez jakiegoś dresa, nastepnie obaj zamknieci na np tydzień w jednej celi aby mogli sobie wyjasnić wszelkie krytyczne uwagi wobec siebie a potem skazany a dres wypuszczony na kolena misję :)))))

Pozostaje tylko życzyc redaktorowi zeby dresik był cherlawy i ogolnie niegroźny a sam jozwa nie dał mu przy tym wszytkim klapsa na ulicy z niechęci do zaatwiania podobnych spraw w ten sposób....ale wiez psychologu moj ty miły....prawo w tym momencie zareaguje jak powyżej.

Pytania jozwy o to gdzie niby w literze prawa przeczytamy o takim jego funkcjonowaniu, będa w najlepsym razie kwitowane textami w stylu : pewnie ci coś nie wyszło ze tu jesteś, zwyciezcy przecież nie mają prawa znaleźć sie w takiej sytuacji....jak chcesz to skop a to dupe temu dresiarzowi zamiast narzekać.....no i w ten deseń działa cała ta psychologia wladz.

wladz, zaczynasz widzę chamówki platformerskie :))))

No dobra....

moze nie rozmawiaj o rozmnażaniu z punktu w ktrym doskonale widać sloik z formalina zawierajacy rowniez twoją prostate :P

wladz, 10 Lut 2009, 09:35

>pański kacperek....niezły nick dla barona...w tych sferach często brat z kuzynką mieli potomstwo

>pełne psychicznych zaburzeń...ty co najwyżej możesz być pańskim bękartem..

Widzisz, twoje chamskie maniery i brak elementarnej umiejętności dyskutowania powodują, że właśnie tak jesteś odbierany jak napisałem. Potrafisz jedynie pisać chamskie zaczepki i jednozdaniowe dosrywanka a jak ktoś zwróci na to uwagę, to świecie się oburzasz.

Popatrz proszę na swoje wpisy, jak często w wątkach różnych autorów, zupełnie nie zaczepiany prymitywnie zaczynasz się dowalać. Widać, że w realu jesteś jakimś starym ramolem, którego nikt nie traktuje poważnie i dlatego próbujesz odreagować tutaj.

Ja z tobą tutaj dyskutuję jedynie dla zabawy i z litości, chłopcze.

A teraz napisz kilka kolejnych prymitywnych inwektyw pod moim adresem to może za jakiś czas ci odpowiem.

kacperek z lancasteram....przypominam sobie wasze wpisy z innych wątków....cały czas to samo..no cóż niektórzy poza kartoflanką innych smaków nigdy nie poznają.

• Redaktorzy

"kacperek to atopos hehehehe, nawet józwa to wie"

M.Kos jest zablokowany jako klon, zaś Kacperek to nie atopos, tylko (o ile mój informator się nie myli) Janusz Kurtyka, prezes IPN. Incognito.

czy moderacja tego wątku nie zauważyła co było przyczyną wykasowanego wpisu...jak już musimy być cenzorem to niech to będzie z wyczuciem rytmu i polotem....zaczepki kacperka pozostały.

wladz,

oburzenie ?

Na CO wladz ?

Na swój poziom ?

Na okrągło klepiesz kartoflane opowieści podstarzałego emeryta ormo,

a kiedy ktoś nie daj boże zejdzie równie nisko(nie przychodzi to łatwo)to - obraza.

Redaktor np. nawołuje jawnie do nienawiści(etnicznej arabsko-żydowskiej) i międzyludzkiej.

Podczas dyskusji na temat ludobójstwa stanąłeś po stronie morderców wladz i nikt ci tego nie zdejmie, podobnie jak Redaktorowi - "elegantowi".

Charakter niekoszerny, a znam się na tym jako agent izraelskiego kontrwywiadu !

Dlaczego to jozwa komuś twojego pokroju, pokroju anastazego, pokroju wladza miałby zostać oddany serwis społecznościowy ?

Po to żeby grupa osób mogła na nim prowadzić swoje wątpliwe interesiki ?

Może w sposób chybiony atopos się zabrał za wyrażanie swego słusznych uważam wątpliwości.

Dlaczego uważasz że pozakulisowe załatwienie sprawy serwisu oraz twoje poźniejsze skandaliczne zachowanie polegające na banowaniu praktycznie każdego uzytkownika przypominającego choćby w niewielkim stopniu atoposa było dobre ?

Wiem ze niektóre rozwiązania byłyby dla ciebie wygodne jozwa - marzenia możesz mieć nawet ty jakie chcesz.

Redaktor, 10 Lut 2009, 12:26

>"kacperek to atopos hehehehe, nawet józwa to wie"

>

>M.Kos jest zablokowany jako klon, zaś Kacperek to nie atopos, tylko (o ile mój informator się nie

>myli) Janusz Kurtyka, prezes IPN. Incognito.

who, the fuch is Zohan, then?

Zohan, 10 Lut 2009, 13:25

>Redaktor np. nawołuje jawnie do nienawiści(etnicznej arabsko-żydowskiej) i międzyludzkiej.

>Podczas dyskusji na temat ludobójstwa stanąłeś po stronie morderców wladz i nikt ci tego nie

>zdejmie, podobnie jak Redaktorowi - "elegantowi".

>Charakter niekoszerny, a znam się na tym jako agent izraelskiego kontrwywiadu !

>

>

Cywilizacji i kultury bronimy terrorysto!

wladz, 10 Lut 2009, 12:32

>czy moderacja tego wątku nie zauważyła co było przyczyną wykasowanego wpisu...jak już musimy być

>cenzorem to niech to będzie z wyczuciem rytmu i polotem....zaczepki kacperka pozostały.

wladz, tak się to tutaj robi standardowo.

Chodzi o to żeby sprawić wrażenie, że Redaktor jest kulturalnie odnoszącym się do ludzi dobrym wujkiem

I to dobrym wujkiem który ten serwis stworzył.

A rozmówcy przyjaciół i samego Redaktora to jacyś tacy niekulturalni są :)

Wrażenie to dobra rzecz. Pamiętam czasy w których jozwa miał tu niewiele do powiedzenia, a co powiedział to najczęściej był wyśmiewany.

Teraz zamiast jak wówczas znikać na jakiś czas ma opcję banowania w takich przypadkach.

Daj Redaktorowi odreagować.

Ty się wladz zaczepkami kacperkowymi przejmujesz ?

A co powiesz o anastazym ?

Inteligentny z wyczuciem jak Palikot i zaradny jak Tusk ?

Czy Redakcja mogłaby spuścić anastazego w toalecie ?

Leży coś takiego przy otwartej desce.

To kwestia estetyki, obżydzenie człowieka bierze kiedy na coś takiego patrzy - przecież nie będę strzelał bo się porozbryzguje :)

Zohan, 10 Lut 2009, 13:38

Chodzi o to żeby sprawić wrażenie, że Redaktor jest kulturalnie odnoszącym się do ludzi dobrym wujkiem

I to dobrym wujkiem który ten serwis stworzył.

A rozmówcy przyjaciół i samego Redaktora to jacyś tacy niekulturalni są :)

Wrażenie to dobra rzecz. Pamiętam czasy w których jozwa miał tu niewiele do powiedzenia, a co powiedział to najczęściej był wyśmiewany.

Teraz zamiast jak wówczas znikać na jakiś czas ma opcję banowania w takich przypadkach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.