Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redaktor łamie regulamin forum.

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

bruner_, 11 Lut 2009, 12:12

>najlepiej to usunąć wszystkich co dyskutują z Kacperkiem i będzie spokój, prawda?

>był już tu taki co walczył o przestrzeganie regulaminu - nazywał się atopos - chciał zgodnie z

>regulaminem zniszczyć forum -

Macie fobie na punkcie atoposa.

Atopos to, atopos tamto. To chore.

wladz, 11 Lut 2009, 12:26

>Kacperek a tak poza pretensjami i myciem zębów atoposa masz jeszcze coś do powiedzenia...czy to

>jest wszystko?

Wybacz, wladz, moją bezpośredniość, ale naniosłeś trochę słomy na forum.

• Redaktorzy

Co sądzicie o stworzeniu zakłądki Śmietnik, gdzie przenoszone byłyby wszystkie wątki nie naruszające regulaminu, ale poświęcone pustym przepychankom między nabuzowanymi testosteronem panami? Pozwoliłoby to na łatwiejszy dostęp do interesujących i wartościowych wątków na Bocznicy.

No i w kwestii pytania Redaktora wypowiedzieli się najbardziej zainteresowani.

Wyobraźmy sobie sytuację w której powstaje wątek zgodny z regulaminem i założony w dobrej wierze. Wpada sobie do niego kilku wladzów i brunerów i hop....wątek już do śmietnika. Wychodzi na to, że o tym gdzie ma być dany wątek zdecydują takie indywidua.

• Redaktorzy

"trzeba inteligencji używać panie Redaktorze a nie śmietnika"

Nie dysponuję inteligencją, dysponuję natomiast zapaleniem oskrzeli, co mnie nastraja pesymistycznie i radykalnie.

Kacperek, 11 Lut 2009, 12:48

>No i w kwestii pytania Redaktora wypowiedzieli się najbardziej zainteresowani.

>Wyobraźmy sobie sytuację w której powstaje wątek zgodny z regulaminem i założony w dobrej wierze.

>Wpada sobie do niego kilku wladzów i brunerów i hop....wątek już do śmietnika. Wychodzi na to, że o

>tym gdzie ma być dany wątek zdecydują takie indywidua.

dokładnie o to chodzi,

tylko że najpierw zjawi się Kacperek i naubliża np. Anastazemu jaki to on cham nie jest i tak dalej,

dlatego niech pan Redaktor zbanuje Kacperka póki czas

bruner_, 11 Lut 2009, 12:55

>dokładnie o to chodzi,

>tylko że najpierw zjawi się Kacperek i naubliża np. Anastazemu jaki to on cham nie jest i tak

>dalej,

No to mamy do czynienia z brunerem, arbuzemMC, alfredem i z anastazym, czyli z tym samym osobnikiem wielokrotnie usuniętym zarówno z audiostereo jak i z audiohobby.

Proponuję poszukać na AS jego wpisu o grobie prof. Bartoszewskiego i wyciągnąć z tego wnioski.

Kacperek

"Macie fobie na punkcie atoposa. Atopos to, atopos tamto. To chore."

a to atopos

"Redaktor"........ dokonal wlasnie Ostatecznego Rozwiązania Kwestii Trollingu na forum AS,

banując wszystkich inteligentnych uzytkownikow, pytających o przyczyny totalnego zbydlecenia serwisu,

a pozostawiając skrajnie prymitywne bydlo, typu - anastazy z kolegami.

Tym samym "Redaktor" Alek Rachwald dolączyl ostatecznie, w mojej opinii, do - owego bydla !

I niech mi ktos jeszcze powie, ze tytul wątku jest "nieadekwatny", lub chocby - przesadny !"

i znowu Kacperek

"Nie profesor a twój podły stosunek do innego człowieka."

i to jest ten problem dwulicowość w wpisach Kacperka....nie będę komentował

Kacperek

"Macie fobie na punkcie atoposa.Atopos to, atopos tamto. To chore."

a tak pisze ataopos.

"Redaktor"..... dokonal wlasnie Ostatecznego Rozwiązania Kwestii Trollingu na forum AS,

banując wszystkich inteligentnych uzytkownikow, pytających o przyczyny totalnego zbydlecenia serwisu,

a pozostawiając skrajnie prymitywne bydlo, typu - anastazy z kolegami.

Tym samym "Redaktor" ......dolączyl ostatecznie, w mojej opinii, do - owego bydla !"

I niech mi ktos jeszcze powie, ze tytul wątku jest "nieadekwatny", lub chocby - przesadny!"

i złotousty Kacperek

"Nie profesor a twój podły stosunek do innego człowieka."

Ta charakterystyczna dwulicowość odpadów z AH....patetyczne słowa i miałkość wyrazu w konfrontacji z faktami.

wladz, 11 Lut 2009, 14:27

Powiąż to co napisałeś logicznie bo mój wpis o waszej fobii na punkcie atoposa nijak się ma do dwulicowości.

Ta fobia jest faktem.

Niestety znowu używasz chamski zwrotów. Szkoda, że w domu rodzinnym nie wytłumaczono tobie, że człowiek to nie "odpad".

wladz, 11 Lut 2009, 14:44

>Kacperek odpad odpadki zaprezentowanej przez atoposa tezie to jest dokładnie to co sobą tutaj

>prezentujesz...

Jak łysy grzywą o kant kuli.

Człowieku nie szkoda ci czasu na takie kompromitacje ? Nie widzisz tego, że się ośmieszasz ?

Kacperek, 11 Lut 2009, 13:00

>bruner_, 11 Lut 2009, 12:55

>>dokładnie o to chodzi,

>>tylko że najpierw zjawi się Kacperek i naubliża np. Anastazemu jaki to on cham nie jest i tak

>>dalej,

>

>No to mamy do czynienia z brunerem, arbuzemMC, alfredem i z anastazym, czyli z tym samym osobnikiem

>wielokrotnie usuniętym zarówno z audiostereo jak i z audiohobby.

>

>Proponuję poszukać na AS jego wpisu o grobie prof. Bartoszewskiego i wyciągnąć z tego wnioski.

odkąd tu przyszedłeś czepiasz się do mnie i udajesz że jesteś kulturalny Kacperek.

jesteś zwykła menda, rozumiesz? buraku?

odjeb sie ode mnie

anastazy, 11 Lut 2009, 15:05

>odkąd tu przyszedłeś czepiasz się do mnie i udajesz że jesteś kulturalny Kacperek.

>jesteś zwykła menda, rozumiesz? buraku?

Rozumiem :-)

>odjeb sie ode mnie

Nie :-)))

Jesteś strasznie sexi jak się złościsz :)

Kacperek przeczytaj wpis atoposa następnie swoje o nim i napisane na tym forum....nie jesteś odpadem tylko widocznie rogacizną o której wspomina atopos....starczy tego...

• 2 tygodnie później...

Czemu w zakladce "MUZYKA" reklamowane sa bez zenady...

...komercyjnie wydawane plyty, dla ktorych powstaja - cale watki ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czemu ten watek nie przeniesiony zostal do "OGLOSZEN" lub "SPONSOROWANYCH" ?!

Czy pan Redaktor Rachwald ZNA pana Redaktora Stryjeckiego i "zalatwil" mu to...

...po "znajomosci" ?

Czemu na tym forum zasady nie sa przestrzegane - ROWNO DLA WSZYSTKICH ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.