Skocz do zawartości
IGNORED

zepsute WE słuchawkowe denon pma-480r

Gringo997

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam mały problem z wzmakiem, a mianowicie przerywa mi we słuchawkowe i jest na nim troche luzu

zaniosłem go do serwisu i powiedzieli mi że jest ono jakoś tam dzielone i dosyć nietypowe i że nie są w stanie go kupić:/

przesmarowali kontaktem i oddali, nic się nie poprawiło...

nie wiecie gdzie można kupić takie wejście słuchawkowe?? chciałbym go naprawić i być może wymienić na serie x60 dlatego bardzo mi zależy a w dodatku planuje zakup akg k701 więc bardzo mi się przyda WE słuchawkowe

takich słuchawek jakie chcesz zakupić nie podpina się pod wyjście słuchawkowe budżetowego wzmacniacza, bo to strata pieniędzy. Do słuchawek z wysokiej półki należy kupić wzmacniacz słuchawkowy.

faktycznie wy słuchawkowe;)

a co do wzmacniacza słuchawkowego ok kupie ale na początek muszę na czymś słuchać to po pierwsze po drugie chciałbym go naprawić żeby sprzedać więc proszę pomóżcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.