Skocz do zawartości
IGNORED

Cd do wzmacniacza DENONa PMA 1500ae

bolo1209

Rekomendowane odpowiedzi

Od października z moim pma 1500ae bardzo dobrze współpracuje sa-7003 , powiem nawet ze to urzadzenia po których widac ze pochodza od jednego koncernu.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Moj denon pracuje na sygnale Sony CDP-211. Niestety to juz jest przezytek ktory zamiezam zmienic tak jak zrobilem z wzmacniaczem. A kolumny to GrandHigh TS 5000 ktore maja rozne opinie w necie jak rowniez ma denon ale z koleji mi sie podoba jak gra ten wzmacniacz jak i kolumny ktorych niezamiezam w njablizszym czasie zmieniac moze ewentualnie za jakis czas troche je ztuninguje ale to juz "inna bajka".

Wij ->

ja nigdy nie robię ironicznych uśmieszków bo już nie raz się zdziwiłem, w wypadku serii o których mowa od denona raczej to było rozczarowanie. Nie znam Twojego źródła więc się na jego temat nie wypowiadam, jak już zauważyłeś nie wszystko co od denona jest dla mnie be

alcol ->

przecież ja nie mówię o inwestowaniu w vintage 10tys złotych za element, fakt faktem że trzeba go przeglądnąć i to wliczyć w koszta ale to na prawdę gra bez porównania lepiej, poza tym ten cd jest piękny :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.