Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam serwisu B&W w Wawie!!

wolf

Rekomendowane odpowiedzi

Sam sobie nie przewinę (raczej nie będę próbował). Krzywda polega na tym ,że mam wzmacniacz 120W i kolumny 100, a było kilka imprez z głośną muzą... Teraz jeden głośnik basowy przestałgrać wogóle, a drugi radośnie popierduje. Przewinięcie w tej sytuacji pomoże? A nie można kupić głośników jakim tajemnym kanałem serwisowym?

Tego powiem szczerze się bałem... Wolumen do mnie niestety nie przemawia. Nie mam zaufania do tamtejszych łepków, bo kiedyś mi radyjko popsuli, ale to chyba jedyne wyjście... Może jeszcze jakieś pomysły? I jeszcze jedno - znawcą nie jestem, ale pierdzenie wskazuje jednoznacznie na uzwojenie głośnika tak?

pozdr

Zrobię w domu próbę "palca" ;) Smutne - myślałem, że łatwiej mi będzie naprawić te pudełka. Jak zacząłem się dzisiaj orientować to się trochę podłamałem. I tak trafiłem na to forum....

Rada na przyszłość:

Imprezy: TAK !, ale głośność z umiarem.

Sam też kiedyś uszkodziłem wysokotonowce w Infinity SM 102, miały skuteczność 100 db, ale podczas imprezy zawsze było za cicho....

Broń Boże, z pracy numer 1 wróciłem o 16-tej, teraz zabieram się do pracy numer 2 - i jakoś mi nie idzie ;-)))

No dobrze, już nic nie mówię, bo znów mnie ktoś pogoni, że to nie na temat i wynocha na czata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.