Skocz do zawartości
IGNORED

Statystyczny forumowicz Bocznicy AS

gotyk1

Rekomendowane odpowiedzi

Ostanio dopadło mnie choróbsko - powaliło do łóżka na tydzień, nie będąc w stanie robić nic innego

oglądałem na przemian TV i siedziałem na internecie, w tym trochę na AS - zaglądając z nudów również na tutejszą bocznicę, zaobserwowałem, że..

statystyczny forumowicz Bocznicy AUDIOSTEREO jest osobą...

- bezrobotną

- bez kolegów

- bez zainteresowań

- sfrustrowaną i nieszczęśliwą

AD 1

Dużo wpisów dokonywanych jest RANO w dni robocze w godzinach pracy, wiem że niektórzy jak np. dentyści czy piekarze

pracują głównie wieczorami / w nocy, jednak wiszenie na internecie z samego rana i pieprzenie o pierdołach bardziej pasuje do

rencisty / emeryta z dużym nadmiarem wolnego czasu, aniżeli do prywatnego dentysty.

AD 2

Jak ktoś chce sobie pogadać o polityce, kobietach czy sporcie to idzie z kolegami do baru, a jak ktoś się ludzi wstydzi

to siedzi na bocznicy AS i tutaj prowadzi dyskusje z wirtualnymi rozmówcami których nigdy na oczy nie widział, choć niektórzy z forumowiczów

mogą być mimowolnie odseparowani od reszty społeczeństwa - wiele tematów

ma taką treść i poziom, że ich autorzy pewnie piszą z ośrodka zamkniętego.

AD 3

Ludzie najwięcej swojego wolnego czasu poświęcają pasjom, a jak ktoś pasji nie ma to z nudów siedzi godzinami przed monitorem, pierdzi w krzesło i gada o pierdołach na bocznicy.

AD 4

No bo jak taka osoba może być szczęśliwa

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/49655-statystyczny-forumowicz-bocznicy-as/

AD 5

taka osoba może też być... glazurnikiem!

na przykład - taki kolega tomek7776, który masowo wkleja na bocznicy nieswoje teksty. pewnie musi cały czas coś wklejać... nawet gdy np. szef jest w Castoramie po płytki i klej, on dalej musi wklejać... więc myk! otwiera "laptoka" i zaczyna wklejać na forum co POpadnie i skąd POpadnie... LOL!

wysraczy poczytać, o proszę ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

anastazy, 3 Mar 2009, 18:19

>>faktycznie tu sa same swiry i psychole :-)

Mniej więcej coś w tym rodzaju ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jedynie częściowo :) 3 pierwsze niestety zonk - pracuję, widuję się ze znajomymi, do wieku emeryta też mi jeszcze daleko. Co do p.4 gdy jestem zdołowany / nie mam chęci by zabrać się za coś konstruktywnego lub nikt mnie nie odwiedza to siadam z nudów na bocznicę forum.

Raz założyłem wątek "polityczny" ale zobaczyłem, że nijak się ma taka dyskusja w internecie do dyskusji prowadzonej na żywo. Trzeba też dodać że dawniej jeszcze za lukara (gdy slaw jeszcze nie był zarejestrowany) kiedy założyłem te 3 bocznicowe tematy ten dział jak i całe forum miało dużo wyższy poziom - teraz to tak rażąco spadło.

Aha - Statystycznego forumowicza bocznicy AS cechuje jeszcze jeden punkt - Przepraszam, slaw123, że tak na twoim przykładzie ale dopiero Ty mi to uświadomiłeś :) - to studiowanie cudzych profili.

akurat ja jestem tym szczesciarzem ze robic nie musze , a ze swoim notebokiem nigdy sie nie rozstaje taka mam prace , nie wylaczam go.....a co do zagladania tu ? wiecej mnie interesuje co ludzie pisza i przy ich wypowiedziach sie ucze...nikt nie rodzi sie idealny nabywamy swa wiedze z czasem , nie jestem zamkniety sam w sobie , nie mam czasu za duzo nonstop jakies spotkania ....ktore mnie nudza dlatego czesto tu zagladam a co do pory 6 rano to wstaje o 4 ....niestety takie mam zajecia i prace ze wymagaja takiego poswiecenia ale tez pracuja w domu, w samochodzie , pociagu czy samolocie taki to moj los....nie narzekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.