Skocz do zawartości
IGNORED

Keywords: Fotyga, Tusk, Kaczyński

camle

Rekomendowane odpowiedzi

>prawda jest taka że potrzebujemy tutaj dyskusji otwartej ale z nikogo to nie interesuje,

>nie interesowało to Lukara i nie interesuje SITE,

>jesyesmy baranami dla włascicieli wiec po co sie wysilac

Dokładnie półgłówku. Ten status mi odpowiada. Jeśli administracja zastosuje jakieś konsekwencje wobec kogoś to tylko wobec siebie. Ja mam na piśmie, że "dbałem" o poziom merytoryczny jak mogłem ;)

anastazy, 6 Mar 2009, 23:49

>>>się "ujacchowisz" do końca...

>to mi nie grozi,

Czyżby ? Problemem jaccha nie są psie kupy tylko np. chora nienawiść do atoposa. Trzeba być sporo grzmotniętym aby tak reagować na cudze, przyznam, że czasami upierdliwe, wpisy w internecie.

Piszesz o wywalaniu kogoś z forum, identycznie jak jacch pisze o atoposie.

Co ty k....a jesteś ? Facet czy kabel ?

Chodzi o to, żeby robić ruch w serwisie ale nie naruszać chwały Moderatora?

Jeśli o to to przepraszam, że pozwoliłem sobie na bezwstydne wytykanie "błędów", które objawiły się wyłącznie w moim chorym umyśle.

• Redaktorzy

"Redaktorze, czy mógłbyś wyjaśnić mi zasady moderacji? Są dla mnie niezrozumiałe."

W tym wypadku były proste: była prośba autora wątku o usunięcie niemerytorycznych wpisów. Autor niestety nie zaznaczył, że to był tylko żarcik, stąd drobne qui pro quo nastąpiło, jak rozumiem?

Redaktor, 7 Mar 2009, 00:38

>"Redaktorze, czy mógłbyś wyjaśnić mi zasady moderacji? Są dla mnie niezrozumiałe."

>

>

>W tym wypadku były proste: była prośba autora wątku o usunięcie niemerytorycznych wpisów. Autor

>niestety nie zaznaczył, że to był tylko żarcik, stąd drobne qui pro quo nastąpiło, jak rozumiem?

gdzie sie taka prosbe składa?

>W tym wypadku były proste: była prośba autora wątku o usunięcie niemerytorycznych wpisów. Autor

>niestety nie zaznaczył, że to był tylko żarcik, stąd drobne qui pro quo nastąpiło, jak rozumiem?

Autor nie zaznaczył bo zdał się na dane "z boskiej łaski prawie każdemu Redaktorowi" poczucie humoru... niestety w tym przykrym, przypadku się zawiódł.

Jednak nie tracę wiary w Redaktorów - bo z definicji to MUSZĄ być równe chłopaki! ;)

Poczuciu humoru moim zdaniem powinno towarzyszyć poczucie (jako-takiej) godności.

Bulwersuje mnie plucie Redaktorowi w twarz przez przez kilku "szczególnie wyposażonych" uczestników. Czym sobie trzeba zasłużyć aby tak móc poniewierać Redaktorów przy świadkach?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.