Skocz do zawartości
IGNORED

M-AUDIO Delta 66 Break Out Box Interfejs

Seven3P

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Powiadam między innymi taką karę wyżej wymienioną, dokładniej o taka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko mam jeden problem, nie posiadam do niej kabla i tej skrzyneczki :)

Więc zostaje mi "S/PDIF digital I/O with SCMS control".

Nie mogę nigdzie w internecie znaleźć jej osobno.

Czy ktoś się może orientuje czy są jakieś zamienniki tego interfejsu ?

Lub czy można gdzieś dostać oryginalne ? (nie ma w Polsce m-audio strony, chociaż tak na marginesie to jest www.m-audio.pl ale to nie jest ich strona, dziwne że można tak sobie wykorzystywać markę)

Albo może ktoś wie czy (i jak) da się zrobić samemu tej samej jakości zamiennik ? (bo 15 żył kabelek i gniazda to się dostanie.

Posiadam jeszcze audiophile 2496 i pewnie jedną z nich sprzedam, ale chciałbym jej posłuchać porównać i jednocześnie mieć pewność, że na 100% działa, bo bez interfejsu chyba nie mogę być tego pewien. (chociaż, może SPDIF wystarczyłby)

Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.

Ukryta Zawartość

Wyniki 1 - 10 spośród około 298 dla zapytania "M-Audio" "Delta 66" pinout. (Znaleziono w 0,07 sek.)

i pierwszy z brzegu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki Cooger.

Właściwie zrobienie tego samemu to taka ostateczność, ponieważ trochę wątpię by udało mi się zrobić tej samej jakości puszkę (pewnie w środku złoto, srebro i lutował intel). Ale już wiem przynajmniej jak połączyć.

Reszta pytań wciąż aktualna.

Zauważyłem, że Delta 44 ma podobny interfejs więc może pod inna nazwą jakieś zamienniki można dostać.

A ja stawiam na to, że w środeczku nie ma żadnych cudów - jest prosta PCB z zamontowanymi złączami RCA a z drugiej strony z DB-15 czy jakie tam jest złącze.

Obawiam się, że może być spory problem z zakupem tego pudełka jako 'spare part', zawsze możesz się skontaktować z M-Audio i zapytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.