Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzicie o takim zestawie Audiolab -a

Neonix

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie połączenie 8000S z 8000CDE

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ma ktoś i może sie pochwalić opinią.

Do muzyki: Rock, metal

Jak sie ma odtwarzacz CD 8000CDE do 8000CD ? Jakieś znaczące różnice ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

Mam zestaw 8000S i 8000CD. Jako nowy sprzęt to dobra cena ale uważam, że da się to kupić taniej.

Przed zakupem porównywałem z Rotelem 06, Denonem, CA640 - zestawy w podobnych cenach. Wybrałem Audiolaba - bardziej naturalny dżwięk, ładniejsza średnica, szybki bas (to moje subiektywne odczucie). Posłuchaj jeszcze zestawu Exposure. W chwili obecnej Audiolaba 8000S używam tylko do TV. Audiolab 8000cd idzie do lampizacji. Gdybym był na Twoim miejscu poszedłbym w sprzęt używany. Audiolba 8000S nie sprzedaję bo za 50% ceny pierwotnej poprostu nie opłaca mi się. Sądzę, że różnica pomiędzy Audiolab 8000CD a CDE jest na granicy percepcji. 8000CD ma więcej wyjść i dwa transformatory.

Jako główny wzmacniacz u mnie - lampa na KT88 i długo tak będzie. To tranzystora może wrócę ale jak stwierdzę, że warto wydać 25 klocków. Warto to jednak zrobić dopiero bo dopracowaniu akustyki pomieszczenia, czego nie docenia wielu użytkowników tego forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.