Skocz do zawartości
IGNORED

Bruce Springsteen - Working On A Dream

kezlok

Rekomendowane odpowiedzi

kezlok, 27 Mar 2009, 12:54

>Freddie Mercury (sąsiad był na Nepstadionie w pamiętnym `86) rzekł kiedyś, że jego płyty mają pomóc

>ludziom uśmiechnąć się, oderwac się od smutków na te pół godziny. Potem - niech robią z nimi co

>chca, choćby i wyrzucą do kosza.

Freddie to pozer ;)

pzdrw

soso

>soso

dyskusja zaczyna się na nowo

polecam `Freddie mErcury - The Untold Story`

Trust no1

jesli i pozer - to i tak Mistrz, Kochanek Życia i Śpiewak Pieśni etc.

w ostatniej drodze niech trębacz odegra mi motyw z `Was it all worth it`

pzdr

Kim jest mój przyjaciel, który jest nieprzyjacielem?

może Boss nie jest najlepszym wokalistą na świecie ale jest jednym z lepszych ( rokowych)

może Boss nie jest najlepszym gitarzystą na świecie ale jest jednym z lepszych ( rokowych)

może Boss nie jest najlepszym teksciarzem na świecie ale jest jednym z lepszych ( rokowych)

może Boss nie jest najlepszym showmenem na świecie ale jest jednym z lepszych ( rokowych)

może Boss nie jest najlepszym instrumentalistą na świecie ale jest jednym z lepszych ( rokowych)

może Boss nie jest najbardziej pracowitym muzykiem na świecie ale jest jednym z pracowitrzych ( rokowych)

suma tych "jedny z lepszych" czyni go wielkim

mozna go nie lubiec , nie szanowac i nie rozumiec jego postaw ale to po prostu bardzo normalny irlandzko-włoski facet a takich ( normalnych )w showbiznesie naprawdę niewielu....

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

może pani Gienia nie jest najlepszą sprzątaczką na świecie ale jest jedną z lepszych

może pani Gienia nie jest najlepszą ogrodniczką na świecie ale jest jedną z lepszych

może pani Gienia nie jest najlepszą obieraczką ziemniaków na świecie ale jest jedną z lepszych

może pani Gienia nie jest najlepszą podlewaczką kwiatków na świecie ale jest jedną z lepszych

może pani Gienia nie jest najlepszą krawcową na świecie ale jest jedną z lepszych

może pani Gienia nie jest najbardziej pracowitą kobietą na świecie ale jest jedną z pracowitrzych

czy suma tych "jedna z lepszych" czyni ją wielką??!!

marek-1969, 27 Mar 2009, 13:40

>może Boss nie jest najlepszym...

Marku, milosc jest slepa, wierz mi ;)

Tak a propos - jeden z najlepszych gitarzystow na swiecie... hmm. Mi chyba by przez pioro nie przeszlo.

pzdrw

soso

W ogóle się nie czuję kompetetny do wypowiedzi na temat talentów czysto gitarowych Springsteena, bo tak właściwie to on nie gra za wiele, nie mówiąc że praktycznie za każdym razem jak podchodzi do mikrofonu to coś tam przełącza , grzebie przy gitarze i podczas zwrotek sobie tylko po cichu brządka.

Z drugiej strony trudno chłopa winić , jak się ma w zespole gitarzystów tej klasy co van Zandt i Nils Lofgren (który jest Genialny przed wielkie Gie i bedę tego bronił z bagnetem w zębach), to trudno się wygłupiać i wyskakiwać z jakimś skomplikowanymi solówkami z piekła rodem.

mciej, 28 Mar 2009, 19:53

>W ogóle się nie czuję kompetetny do wypowiedzi na temat talentów czysto gitarowych Springsteena

Naraziles sie chlopie Markowi 1969!

pzdrw

soso

PS

Ale ja jestem z Toba ;)

Nie spodziewałem sie wylewu miłości do Bossa na forum . W Niemczech , Skandynawi , Angli , Hiszpani czy Włoszech Bruce ma miliony wiernych i dojrzałych fanów . W małych Czecha jego płyty osiągają status złotych a Polskie SonyCalumbia twierdzi ze nie jest zainteresowane promocją tego artysty . najwżniejsze ze jest jaka kolwiek dyskusja .

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.