Skocz do zawartości
IGNORED

I Stanie Się Koniec (End Of Days)

Axl2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam do Was pytanie. Czy ktokolwiek jeszcze pamięta ten film? ;)

Jest to chyba jedyny film w mojej kolekcji ze Schwarzeneggerem, którego nie mam.

Bardzo mi na nim zależy, gdyż moim zdaniem film był bardzo dobry, niestety opowieść przeterminowana 10 lat temu, ale raz na rok można obejżeć.

Widziałem w necie reklamy wersji na Blu-Rayu, ale nigdzie nie moge jej dostać.

Może ktoś z Was ma jakieś źródło do BD z tym filmem?

https://www.audiostereo.pl/topic/50221-i-stanie-si%C4%99-koniec-end-of-days/

No wlasnie tak myslalem ze poozostanie mi Amazon chyba tylko, Erasera tez lubie wiec wiem co kupie sobie przy nastepnej wypłacie :) A filmy oglądam i tak bez napisów, więc mi to nie przeszkadza, płyta region free, moze sie ktos orientuje?

Dzieki :)

• 2 tygodnie później...

Naprawdę niezły film, szkoda tylko że z takim hollywoodzkim bezsensownym zakończeniem. Jakby ktoś sie bał, że za mało efektów było i chciał to nadrobić w końcowych minutach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.