Skocz do zawartości
IGNORED

kneblowanie XYZPawła

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

parantulla, 7 Kwi 2009, 18:54

>nightwing, 7 Kwi 2009, 18:38

>

>Wiesz, równie dobrze XYZ może Ciebie wystrzelić w kosmos z każdego swojego wątku,

>tylko co to ma wspólnego z "forum" na którym chyba się dyskutuje, a nie na wyścigi banuje...

>XYZ przytacza wiele ciekawych teorii, popartych przeważnie logicznymi argumentami (nie z wszystkim

>się zgadzam, ale w jakiejś tam części na pewno) a w odpowiedzi dostaje albo JA SŁYSZĘ I NIE MUSZĘ

>NICZEGO UDOWADNIAĆ albo "NIE GADAMY Z GNOJEM" (jak to powiedział Machulski w Psy2) i to mają być

>argumenty

ależ oczywiście - JA SŁYSZĘ I NIE MUSZĘ NICZEGO UDOWADNIAĆ to jest bardzo mocny argument i nachalne przekonywanie kogokolwiek kto go użyje, że "coś jest z nim nie tak" to zwykłe chamstwo, chyba się zgodzisz?

nightwing, 7 Kwi 2009, 18:58

>ależ oczywiście - JA SŁYSZĘ I NIE MUSZĘ NICZEGO UDOWADNIAĆ to jest bardzo mocny argument i nachalne

>przekonywanie kogokolwiek kto go użyje, że "coś jest z nim nie tak" to zwykłe chamstwo, chyba się

>zgodzisz?

Ależ oczywiście, że nie.

Bo to jest "argument" w stylu:

-Mój Polonez na oponach za 1.200,00PLN przyspiesza do setki w osiem sekund,

a po założeniu magnetyzera za 900,00PLN na przewód płynu spryskiwacza udało mi się zejść do 6,5sek...

Po czym wpada taki XYZ i przytomnie pyta:

-A po co ten cały magnetyzer i dlaczego akurat na przewodzie spryskiwacza?

No i otrzymuje merytoryczną odpowiedź popartą konkretami:

-A po ch...j. Nie interesuj się.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ech te analogie motoryzacyjne, można powiedzieć "klasyka", niesławna niestety :(

sorry, nawet nie chce mi się tego kontrować, to już tyle razy było przerabiane i nic to nie dało, niestety

jednym zdaniem - to kompletnie nietrafiona analogia

gdyby przylazł taki na imprezę car tuning żeby nabijać z różnych sposobów dopalania gruchotów to by po prostu zebrał w ryj - i zasłużenie bo po co? PO CO pytam się lezie psuć ludziom zabawę? chory jakiś? "każdy ma jakiegoś bzika" - najgorsi to tacy co ich bzikiem jest dopierdalanie się innym

Gość

(Konto usunięte)

nightwing, 7 Kwi 2009, 18:38

>>dziękuję, ale nie chcę :)

>no właśnie, i chyba raczej nie możesz

>dlatego jesteś zwykłym chorym trollem i należałoby Cię usunąć dla Twojego własnego dobra, niestety

Jestem takim samym chorym trollem jak Ty, ale nie powiem, że należałoby Cię usunąć dla Twojego własnego dobra, niestety. Bo JA szanuję wolność słowa.

A Ty nie masz o tym pojęcia, zachowujesz się jak chłopczyk z PIS, który nie miał do czynienia z komuną, albo jak były komunista :)

jak mam Ci udowaniać skoro kazałeś skasować wszystkie swoje wpisy ponieważ zajebałeś focha za bana którego dostałeś po tym jak sparaliżowałeś działanie forum kłucąc się z każdym na każdym kroku! (to pewnie ten szacunek do wolnosci słowa)

tak czy inaczej nie pozwoliłeś dyskutować - np mówiąc otwarcie, że rozpieprzysz ten temat i nie pzowolisz na dyskusję o tym (niejaki resurektor) Są świadkowie.

Nie mówiąc o tym, ze manipulowałeś faktami aby pasowały to twoich teori i akurat tego co chcesz udowodnić - posługiwałeś się różną miara głośnikó a później zaprzeczałeś. Jak by się przyczepić i Cię czytać to pewnie takich kwiatków więcej by wyszło.

więc nie zgrywaj tu kolejny raz męczennika któremu kneblują usta. Już raz zgrywałeś. Lubisz ten rozgłos, co? a potem pochyli się nad tobą kilku obrońców słowa, po główce pogłaszcze bo zajebiście googlujesz.

Gość

(Konto usunięte)

Seba78, 7 Kwi 2009, 21:17

>jak mam Ci udowaniać skoro kazałeś skasować wszystkie swoje wpisy ponieważ zajebałeś focha za bana

>którego dostałeś po tym jak sparaliżowałeś działanie forum kłucąc się z każdym na każdym kroku! (to

>pewnie ten szacunek do wolnosci słowa)

ja dyskutowałem, a posty miałem prawo skasować, moje były

>tak czy inaczej nie pozwoliłeś dyskutować - np mówiąc otwarcie, że rozpieprzysz ten temat i nie

>pzowolisz na dyskusję o tym (niejaki resurektor) Są świadkowie.

tak napisałem, ale co mogłem zrobić ? Nic w końcu nie rozpieprzyłem tylko informowałem, że to bzdura.

>Nie mówiąc o tym, ze manipulowałeś faktami aby pasowały to twoich teori i akurat tego co chcesz

>udowodnić - posługiwałeś się różną miara głośnikó a później zaprzeczałeś. Jak by się przyczepić i

>Cię czytać to pewnie takich kwiatków więcej by wyszło.

znajdź coś mądrzejszego, niczego się nie wypierałem, udodowodnij mi kłamstwo.

Musisz się bardziej postarać, bo te przykłady są śmieszne, ale doceniam, że tak pilnie śledzisz moją działalność :)) jakbyś tak jeszcze czytał ze zrozumieniem :))

hmmm postaram się a Ty jakbyś użył patyczków.... bo nawet "najlepsze kolumny świata" Ci nie pomogają... chociaż postęp już jest bo przynajmniej odróżniasz dobrze i źle nagrane płyty:) Dobrze, ze w końcu doszedłeś do ładu z tymi rozmiarami głośników bo chyba od tych manipulacji coś Ci się popierzyło w orionach. MOże rozmiary membran podałeś... czy może resorów wewnętrznych:) czy jak ty tam jeszcze te głośniki mierzyłeś;)

oczywiście patyczków do uszu.... to takie niebieskie albo żółte patyczki z watą na końcu:) tylko nie wtargnij za głęboko, bo "najlepsze kolumny świata Ci nie pomogą"...

Jak tam DVD się sprawuje w roli źródła?

z aktywnych z tego co wiem łoją im dupe niemiłosiernie t+a tci 2 a i 1 a, a dlaczego to mnie wybacz nie interesuje bo nie onanizuje sie ksiazeczkami dolączanymi do kolumienek gdzie jest dokladnie napisane dlaczego podjalem dobra decyzje i wlasnie kupilem najlepsze glosniki w swojej klasie...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)

electro, 9 Kwi 2009, 00:48

>z aktywnych z tego co wiem łoją im dupe niemiłosiernie t+a tci 2 a i 1 a, a dlaczego to mnie wybacz

>nie interesuje bo nie onanizuje sie ksiazeczkami dolączanymi do kolumienek gdzie jest dokladnie

>napisane dlaczego podjalem dobra decyzje i wlasnie kupilem najlepsze glosniki w swojej klasie...

z tego co wiesz... a ja wiem, że jest akurat odwrotnie.. i sobie pogadaliśmy :)))

Paweł, chciałeś zostać męczennikiem a tym czasem sam kneblujesz wszystkim usta. Dziwię się, że ja mogę tu jeszcze pisać. Życie jest przewrotne...

To jak z tym DVD? nikt w tym wątku Cię nie knebluje, to Ty masz tu włądzę. wypowiedz się. Jak spisuje się DVD w twoim systemie?

Gość

(Konto usunięte)

Seba78, 9 Kwi 2009, 10:01

>Paweł, chciałeś zostać męczennikiem a tym czasem sam kneblujesz wszystkim usta. Dziwię się, że ja

>mogę tu jeszcze pisać. Życie jest przewrotne...

jak myślisz, dlaczego ?

>To jak z tym DVD? nikt w tym wątku Cię nie knebluje, to Ty masz tu włądzę. wypowiedz się. Jak

>spisuje się DVD w twoim systemie?

a skąd ja to mogę wiedzieć ? Mogę przypuszczać, że spisałby się znakomicie.

• Redaktorzy

"ale megalomania, najlepsze glosniki na swiecie:))) ile juz takich bylo i ile jeszcze bedzie:)"

Otóż to. Zresztą, taka postawa jest raczej typowa dla zaawansowanego stadium choroby audiofilskiej. Jak widać XYZ tylko się wydaje, że mu przeszło. W rzeczywistości wkroczył tylko w nową fazę.

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor, 9 Kwi 2009, 11:22

>"ale megalomania, najlepsze glosniki na swiecie:))) ile juz takich bylo i ile jeszcze bedzie:)"

>Otóż to. Zresztą, taka postawa jest raczej typowa dla zaawansowanego stadium choroby audiofilskiej.

Redaktore, jakie kolumny są lepsze i DLACZEGO, bez drugiego członu nic nie pisz :)

Zaznaczam po raz któryś, że opinia, że są to najlepsze kolumny NIE JEST MOJA.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.