Skocz do zawartości
IGNORED

PiS i IPN - ostrzeżenie historii

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

'Tak, przeczytałem i utwierdziło mnie to w mojej opinii o jarusiu - wredny, ohydny pozer i tchórz.'

tak, nawet tajniak spuscil z tonu jak zobaczyl jak sie chlopak zalamal:)))) no nic, musimy z ta wiedza jakos zyc dalej:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

zabawnym jest to, ze pisałem dokladnie to juz trzy lata temu, nie majac dostepu do teczek..karzełków.Nie trzeba wiekszej przenikliwosci zeby tych karzełków rozgryżść...bez pomocy ubeków.

Paszeko

no ja nie myslalem, ze ty zdrajcow narodu bedziesz porownywal z bohaterami, takimi jak kaczynski...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

muls, 25 Kwi 2009, 16:32

>medelin a ty zchłysnałes sie ,tez nie czytajac.tyle ze mnie to nie ciekawi.

W przeciwieństwie do niektórych czytałem.

Kto broni takiemu gryzipiórkowi z wybiórczej iść do archiwów i udowodnić, że to wszystko nieprawda? Ilu dziennikarzy wybiórczej i tym podobnych mediów zadało sobie ten trud? Oni wszyscy mają z góry narzuconą linię i tylko dorabiają do tego fakty.

MEDELIN, 25 Kwi 2009, 16:05

">Swoją drogą ciekawe ilu tu obecnych wrogów IPN czytało jakiekolwiek opracowanie tej instytucji?

>Większość krzykaczy zdążyła merytorycznie ocenić treść ksiażki o Wałęsie zanim ta ukazała się na

>rynku."

IPN-u można nie lubić bez czytania jego publikacji, podobnie jak można nie lubić nazizmu bez czytania przemówień Hitlera.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Proponuję podwątek pt. PO i TVN

Spostrzeżenia służące jako punkt wyjścia do dyskusji (na wzór tez melomana):

- Rozmowę z POwcem można porównać do polemiki z wiatrakiem zanurzonym w gównie

- Dziennikarz z TVN brzmi równie niedorzecznie jak uczciwy czekista

Jeśli komuś zdarzyło się np. czyścić kominy z takim klasycznym POwcem i mógłby zdać relację - zapraszam.

otóż medelin nikt nie bedzie tej ksiazki czytał, tak jak nikt z wyborczej nie bedzie polemizował.Tak samo jak nikt nie napisze ksiazki...o kaczynckim.Chociaz mógłby.Jakby ci to powiedziec.Inna kategoria ludzi.Mnie dzieła wybrane Hitlera tez nie zainteresują..chociaz pisął je WIELKI człowiek- wiekszy niz zygzak.

Gość

(Konto usunięte)

...IPN-u można nie lubić bez czytania jego publikacji, podobnie jak można nie lubić nazizmu bez czytania przemówień Hitlera...

Takimi porównaniami sam sobie wystawiasz cenzurkę...idioty niestety.

powaznie jakcik trzeba przeczytac hitlerka zeby wiedziec o hitlerku??I sprawdzic czy to co napisął udało mu sie w 100%.Czy moze miał jakies plany insze jeszcze.Zycze powodzenia jakcik.jak cóś sie dowiesz wiecej..... to sygnalizuj.

Gość

(Konto usunięte)

...sygnalizuj...

Tobie żadne sygnały, naprowadzenia, nawet ILS ci nie pomoże, zawsze w końcu walisz łbem w mur.

Hitlerka nie czytaj bo znajac cię przyswoisz sobie za bardzo tą wiedzę, wystarczy poczytać opracowania _HISTORYKÓW_...bo wiesz muł, że tego czego cię "uczyli" na lekcjach historii to była wiedza _historyków_?

Gość

(Konto usunięte)

...doszczetnie tak jak i ilosc moczu walesy w wodzie swieconej...

No cóz ja ci mogę na to odpowiedzieć?...Hmmm, myślałem, ze szczyt głupoty już osiągnąłeś, ale widzę, ze kresu twoich możliwości w tej materii, oko ludzkie nie jest w stanie dostrzeżec.

Gość

(Konto usunięte)

...nie uczyli historycy.Mnie opowiedzieli...ludzie....

To przepraszam cię, do jakiej szkoły ty uczęszczałeś ?:P

I jak to wyglądało?

Na maturze muls powiedział:

"nie pse profesora,bo tata od Ignaca powiedział.... LoL:)

no wiesz jakcik ,widze ze cóś wiesz o robieniu dzieci przez dwoch facetów.nie wiem dlaczego nie podzieliłes sie ta wiedza ze swiatem.Chiba to nie jest tajemnica, jak to robicie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.