Skocz do zawartości
IGNORED

diora czy yamaha

tomekz

Rekomendowane odpowiedzi

tomekz, 3 Maj 2009, 18:17

>bardziej zależy mi na jakości dźwięku, a nie na wyglądzie, więc może zostawić stary tuner Diory (i

>tak rzadko słucham radia) i dokupić dobry wzmacniacz np. Rotel - tylko nie mam pojęcia jaki? do tego

>nowe cd - mam dużo płyt cdr i cd audio, więc musi czytać wszystkie nośniki cd. A kolumny kupić nowe,

>myślałem o podłogowych z tych, które podesłał kolega DawidM na forum. Co sądzicie o takim

>rozwiązaniu?

Ja bym tak samo kombinował. Z tunerem.

Z Rotela. RA-930AX,RA-940BX,RA-870BX2 kupisz w granicach 500-700 złotych. Modele RA-971,972,980 będą już powyżej 1000 złotych. Jak to u Ciebie zagra, nie wiem. Dlatego proponowałbym od tańszego modelu. Jak się spodoba będzie OK. Jeśli nie, a będzie w dobrym stanie, odsprzedasz i kupisz coś innego. Dużo nie stracisz.

Może dla Ciebie będzie lepszy dźwięk z NADa???? To zależy od gustów i pokoju w którym grać będzie.

Ale nie amplituner i nie kino domowe do słuchania muzyki.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.