Skocz do zawartości
IGNORED

Agresja w polityce

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Od razu mowie ze nie jestem zwiazany z zadna opcja polityczna. Jestem jedynie obserwatorem o sprecyzowanych pogladach lecz nie bylem nie jestem i nie zamierzam byc nigdzie zrzeszony.

Czytajac watki polityczne na naszym forum dochodze do wniosku ze chwilami politycze zacietrzewienie siega zanitu a kultura politycznych dyskusji dna. Nawet nie wspomne o grozbach na PW ze strony uzytkownika o nicku Skibus tylko dlatego ze smialem sie nie zgodzic z jego peanami na czesc PO. I wlasnie bryluja w tym zwolennicy PO bluzgajac na tych ktorzy glosowali na PiS czy tez sa sympatykami tej partii. Dla mnie obrzydliwe. Coraz rzadziej zerkam na bocznice bo jak widze wciaz jedne i te same geby rzucajace w siebie i innych blotem tylko dlatego ze poglady polityczne nie sa tozsame to mi sie rzygac chce. Dokad wiec zmierzasz Polsko...? Jak tak dalej bedzie to chyba donikad... Ludzie sami sie zezra i zniszcza ten kraj od srodka.

https://www.audiostereo.pl/topic/52667-agresja-w-polityce/

>Dokad wiec zmierzasz Polsko...?

Polska polityka ? Od lat jest to samo. Ważne jest jedynie to żeby utrzymać się u władzy, reszta nie ma najmniejszego znaczenia.

Co do tematów na bocznicy... Nigdy nie przywiązywałem specjalnej wagi do tego co tutaj ludzie wypisują. Pobutki są jak zawsze różne i w zasadzie nie mają większego znaczenia. Warcholstwo to nasza narodowa cecha. Jest to wpisane w naszą mentalność. Dwóch Niemców siedząc na przepaścią w końcu zbuduje most, dwóch Polaków zawsze łby sobie nawzajem pourywa. Tak było, jest i będzie. Co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości. Nie dziwię się więc młodym ludziom że mówią; nie ważne jak, nie ważne z kim, żeby tylko kasa była. Nie kto inny, ale wałęsiane pokolenie ich tego nauczyło i uczy nadal okraszając to coraz bardziej kuriozalnymi hasałami. 2 mln młodych zdonych Polaków w imię europejskiej "wymiany" wykopano na zachód, a teraz zaczyna się lamentować że NIE MA takich, czy innych specjalistów, że dobrze by było żeby mężczyźni pracowali do 70 roku życia etc.

To jest właśnie nasza polska mądrość.

https://www.audiostereo.pl/topic/52667-agresja-w-polityce/#findComment-1351100

z niejasnych pobutek- zrodził nam sie nowy.....mondry.jakis mroczny mondry.Ale swoja droga te twoje zapieranie sie co do prZynaleznosci discko z niejasnych pobutek juz samo w sobie jest...podejrzane.Moze chociaz ...samoobrona???

https://www.audiostereo.pl/topic/52667-agresja-w-polityce/#findComment-1351180

Oj disco, disco. Pamięć już nie ta, jak widać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a może dawno ktoś nie umarł a zachciało Ci się jakiś wątek założyć?

49800 Zmarł prof. Zbigniew Religa... 2009-03-08 18:03

45894 Zmarł Paul Newman... 2008-09-27 16:46

44157 Marian Glinka nie żyje... 2008-06-24 18:54

43769 Agata Mróz nie żyje... 2008-06-04 13:08

31261 Adamhiend nie żyje.... 2007-01-28 22:54

19790 Andrzej Grubba nie żyje... 2005-07-21 13:42

A,przy okazji przypomnę gdyby to jednak chodziło o pamięć - wątek o Yamaha A-1020 już założyłeś: 24239 Yamaha A 1020 2006-02-02 14:26.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/52667-agresja-w-polityce/#findComment-1351202

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.