Skocz do zawartości
IGNORED

Krok do przodu o Sony 530ES

hazel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym pójść o krok do przodu z wzmacniaczem i brzmieniem. Jakie byście polecali budżetowe wzmacniacze w cenie do 800zł. ? Brzmienie Sony 530ES jest ok pomimo słabych niskich tonów ale chce czegoś więcej. Może jakiś mały tuning wzmacniacza? Kolumny jakie grają to Tonsil Maestro II 180.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/52881-krok-do-przodu-o-sony-530es/

co do bardzo budzetowych wzmacniaczy lampowych to słyszałem, że Manta dość dobrze się prezentuje. Na jej temat duzo zostało napisane w zakładce "lampa". Ale myślę, że z Twoimi klumnami to ona nie zagra.

hazel - pytanko podstawowe. Ile czasu poswieciles na posluchanie innych wzmacniaczy w salonach. Mysle ze czytanie opinii nie na wiele ci sie zda. Nie ma to jak wlasne uszy. Zastanow sie jakie chcesz przeznaczyc na zmiane wzmacniacza pieniadze, zadzwon w rozne miejsca i posluchaj.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

hazel - ostatnia rzecza o jakiej myslelem to kupowanie nowego wzmaka w salonie. Wiesz przeciez co mozes za te pieniadze kupic z drugiej reki. Posluchaj takiego samego sprzetu nowego w salonie, a potem kup od kogos.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.