Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wybrać amplituner ?

raper6

Rekomendowane odpowiedzi

własnie a ja chce podłączyć ps3 więc audio over hdmi wskazane ma to yamaha 463 ale podobno w stereo jest cienka chociaż ja jestem osłuchany tylko na mini wieżach typu l"lg" i taki poziom stereo mi w miare wystarcza więc nie wiem jak się do tego ma ten amplituner nigdzie go nie mogę posłuchać

raper6, 28 Maj 2009, 12:25

>Znalazęłm 661 yamaszke i zakupiłe ostatnia czarna ..wie ktoś może czy ma audio over hdmi?

Ma (jeśli dobrze pamiętam do 8 kanałów PCM do 24 bit 192 khz każdy)

ok mam jeszcze pytanie moge podlaczyc dvd do ampla po hdmi a amplifer tez po hdmi do tv i bedzie z ampli dzwiek a z dvd obraz? boniewiem ile i jakie kable kupic mam dvd i ps3 chcialbym wszystko po hdmi ale ponoc 661 nie ma pass trough co to oznacza?

661 ma wszystko co trzeba ... a jeśli nie ma pass trough to dobrze bo gdyby był taki zapis to pewnie oznaczałoby to że nie potrafi dekodować dźwięku :]

Podłączasz wyjście HDMI PS3 do wejścia HDMI w ampli a wyjście HDMI ampli podłączasz do wej. HDMI TV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.