Skocz do zawartości
IGNORED

różnica miedzy MISSION m33i a m34i

KOpyt25

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie to samo dotyczy do kolumn "Tannoy f3 ,a f4." (jednak aktualnie kolor ciemny ciężko do kupienia i droższe od Mission)

W zestawie posiadam już satelitki Tannoy f1 i subwoofer JBL E150

m33i - dobra cena, a basu powinno wystarczyć od subwoofera.

m34i - juz +50% droższe. Czy warto nie jeść i nie pić przez miesiąc?

Panowie ,a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz : Tannoy czy Mission lepiej zagra w kinie z ONKYO 606 ?

Ogólnie Onkyo sprzedaje w zestawach razem z Tannoy. Natomiast Mission nie widziałem ,żeby je ktoś sprzedawał w zestawach z amplitunerem.

Napaliłem się na missiony m33i są tansze od Tannoy f3 o 200zl i są w kolorze ciemnym - upragnione.

>se8a

w MM podłączali świeżo sprowadzone missiony m34i do wzmaka Marantz. Nic specjalnego. Po niedługim namyśle specjalista sprzetu w MM zaproponował podłączyć do Denona. Całkiem inaczej grało. Na korzyść Denona. Takie samo było zdanie dwóch sprzedawców MM plus mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.