Skocz do zawartości
IGNORED

Sklepy z płytami /komisy CD w Szczecinie

turtleman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Proszę o namiary na małe (albo duże :-)) sklepy z płytami CD, bardzo chętnie odwiedziłbym komisy płytowe, wyprzedaże CD itp.

Nie interesują mnie centra handlowe i inne wielkie sieci dystrybucyjne.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.

Tomasz

Nie przesadzaj bo nas Bydgoszcz prześcignie :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozostaje sieć lub Berlin. W Polsce w sieci można znaleźć płyty w dobrej cenie i z tanią wysyłką, wszystko zależy od wyboru, konkretnego sklepu i PP/Kuriera.

Na początek www.gigant.pl Niedrogo, z różnym czasem oczekiwania, spora oferta (są lepsze sklepy niszowe ale tam jest drożej), poza tym raczej bez problemów.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Mieszkam ok. 100 km od Olsztyna. Spróbujcie tam coś kupić!!! Godzina w jedną stronę i przynajmniej godzina grzebania po półkach, na których płyty leżą wg jakiegoś debilnego klucza. I co? Jak znajdziesz już interesujące nagranie, to wykonawcy nie ci, o których chodzi. Wszelkie dyskusje na te tematy z obsługą są bezcelowe, ci ludzie nie mają zielonego pojęcia o muzyce, którą preferuję. A w ccd.pl zamawiasz i jutro masz. I z gwarancją najlepszej jakości i wykonania. Więc nie narzekajce szczecinianie.

Piotr

"Pomki" i łańcuchy oraz Rap to przesada ;( tam sporo bluesa i Jazuu mozna we Free BC posłuchać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dla początkujących winylowców trochę płyt mozna kupic w pasażu Bogusława.

Poza tym bryndza, nawet Media to kicha, a o empiku nie wspomnę biednie z wyborem i drogo.

Wspomniana firma ccd to raczej mało tytułów (chociaż ciekawe wydawnictwa).

Pozostają wypady do Berlina, Poznania, Warszawy i oczywista net. Polecam Rockserwis.

turtleman, jeśli interesujesz się klasyką skontaktuj się koniecznie z panem Markiem Koszurem na ccd.pl Chociaż pracuję w Niemczech, kupuję płyty u niego, ponieważ wychodzi taniej niż w jpc.de

xniwax, 3 Cze 2009, 20:45

>Dla początkujących winylowców trochę płyt mozna kupic w pasażu Bogusława.

jakiś czas temu tam byłem i wydawało się ze sklepik z winylami przenieśli, czy coś w tym stylu. Nie orientujecie się czy nadal tam jest?

Ostatnio przechodziłem...do Zbyszka i nie zwróciłem uwagi ;). Chyba było zamknięte.

xniwax, Wspomniana firma ccd to raczej mało tytułów (chociaż ciekawe wydawnictwa).

>

nie zgadzam się, na półkach jest mało tytułów, ale pan Marek gotów jest zamówić wszystko, co jest dostępne po przystępnych cenach - taniej niż w jpc.de!!!! Ostatnio kupiłem u niego 250 płyt, między innymi bardzo rzadkie koncertowe nagrania Barbirollego, Beechama, Mengelberga, van Beinuma, Światosława Richtera, Kathleen Ferrier i wielu innych gwiazd świetnie nagrane i zremasterowane przez BBC.

Gość papageno

(Konto usunięte)

przecież piszę o tym od dawna, w różnych miejscach. Czemu zwyczajnie nie sprawdzicie?

Pan Koszur zna się na rzeczy i nigdy nie usiłuje sprzedać pozycji słabych, wręcz przeciwnie - zachęca do posłuchania interpretacji wybitnych. Zadał mi kiedyś pytanie, które rozpowszechniam gdzie się da -"Kiedy przestaniesz słuchać rzeczy sterylnych, a zaczniesz słuchać wartościowych?" I tak mi zostało, i jedyne płyty jakie kupuję, to płyty z ccd.pl. I nie żałuję tego. I tego Wam życzę.

papageno, >Pan Koszur zna się na rzeczy i nigdy nie usiłuje sprzedać pozycji słabych, wręcz przeciwnie -

>zachęca do posłuchania interpretacji wybitnych. Zadał mi kiedyś pytanie, które rozpowszechniam gdzie

>się da -"Kiedy przestaniesz słuchać rzeczy sterylnych, a zaczniesz słuchać wartościowych?" I tak mi

>zostało, i jedyne płyty jakie kupuję, to płyty z ccd.pl. I nie żałuję tego. I tego Wam życzę.

Potwierdzam i popieram

I ja potwierdzam co do CCd.

Poza tym można zamawiać nagrania teoretycznie juz niedostepne.Dla mnie pan Marek zdobył płyty wytwórni golden melodram niedostepne od kilku lat na rynku.

Panowie

Alez ja złego słowa o ccd nie moge powiedzieć, a tym bardziej o Panu Marku. Mało tytułów jak dla mnie, a przecież nie samą klasyką człowiek żyje ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.