Skocz do zawartości
IGNORED

tannoy m4

Gość karpusx@poczta.onet.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość andrea29 -> Paul

(Konto usunięte)

O odostęopnianie innym najbardziej zainteresowany jest konstruktor. Naprawdę to sami dokładnie nadal nie wiemy, co ABOX jest wart. W moim zestawie, wśród tych, co go trochę znali i wśród nowych ludzi nie zebrał ani jednej złej, czy krytycznej oceny. Reakcje zawsze były pozytywne, co podkreślam. Pytanie do jakiego zakresu się sprawdzi ? Do kiedy nie będzie najsłabszym ogniwem w sytemie - pozostaje - jak na razie, bez odpowiedzi.

Dla mnie jest wsio ryba: ja sam wiem, ile on jest wart dla mnie - komentarz zbyteczny.

Sam słyszę i nie muszę nic nikomu udawadniać. Szkoda by jednak było, by ta udana koncepcyjnie konstrukcja i relatywnie b. tania nie zbłądziła pod strzechy zainteresowanych nią nisko- i budżetowców, zwłaszcza tych drugich, bo pierwsi nie kupią raczej końcówki żadnej w ogóle, aż im się polepszy. Czego wszystkim życzę ;-)

* * *

Dzieki za info ! Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/547-tannoy-m4/page/2/#findComment-19415

Do Paula: tak się składa, że też sobie odsluchuje różnych klocków w róznych sklepachw Warszawie, i dam ci małą podpowiedź: sprawdź Audio Physic Brilon. Są drogie (coś ponad 8 tys.) ale jest to audiofilski nokaut dla Tabletek (które słuchałem dzień później). Jakbym miał pokój mały to bym nie szukał dłużej, tylko kupił większą skarbonkę i wyrzekł się mięsa aż nazbieram tyle :)

https://www.audiostereo.pl/topic/547-tannoy-m4/page/2/#findComment-19421

do Andrea: Elaców nie znajdziesz w Audioforte, bo sprowadzają je na odsłuch tylko na życzenie klienta. Natomiast cały przegląd Elaków dużych i małych masz w siedzibie Elco-Exim (dystrybutor). Mają tam salę odsłuchową wielką jak kościół, niestety, więc nie radzę słuchać monitorów Ale pożyczają za kaucją. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/547-tannoy-m4/page/2/#findComment-19423
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.