Skocz do zawartości
IGNORED

Niesłowność imć Redaktora

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

ale jaja jak berety :D

starzy wyjadacze pewnie pamietaja - podobne dyskusje o banach dla wszystkich klonów - bo ja wiem,

2 lata temu, moze ciut wiecej, o stałej moderacji itd itp :)

normalny bumerang :)

josef, 4 Cze 2009, 22:13

>Grafton już tu nic nie napisze

>

>jak pewna osoba wywiąże się z obietnic to wszytkie klony pójdą do piachu (a jest tego sporo)

ciekawe jak to zrobisz :) bo ja jakos tego nie widze...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Redaktor, 4 Cze 2009, 22:28

>"jak to pisałes że Paszeko ma na tydzień?"

>

>

>Pisałem? Nie pamiętam, w jakim celu, ale pewnie pisałem. Owszem, to prawda, dostał na tydzień, i

>zostałby odblokowany. Jednak internet ma to do siebie, że można w nim łatwo różne rzeczy znaleźć. No

>i parę dni później znalazłem rzeczy, które wspomniany ex-forumowicz pisał na temat Audiostereo na

>konkurencyjnym forum zaraz po tym, jak otrzymał tę blokadę. To były niezwykle fizjologiczne

>wynurzenia. Zrobiło mi się go żal. Jeśli naprawdę aż tak mu sie tutaj nie podoba, to trudno. Nie

>jesteśmy tu idiotami, którzy z uśmiechem pozwalają sobie pluć w gębę, prawda? To chyba naturalne.

No, no Redaktor dokonał szybkiego rajdu, zapewne pod osłoną nocy i w przebraniu, na niezależne forum AH. LOL. Ciekawe czy Redaktor czasem nie przystąpił ostatnio do sił szybkiego reagowania?

Karanie zaocznie własnego "poddanego" za "przewinienia" na terenie obcego forum???

Redaktorze, dlaczego tak świerzbiły cię łapki? Nie trzeba było poczekać na powrót Paszeka z wrażego terytorium i pojmać go przy próbie przekraczania granicy AS, skuć w przenośni i dosłownie, postawić pod sąd doraźny, srogo ukarać, aby innym odechciało się wichrzyć. Nie można przecież zapominać o wychowawczym i odstraszającym aspekcie kary.

Widzę, że u Redaktora następuje ostatnio spora zapaść. Z jednej "racjonalne" i prawie bogoojczyźniane bajeczki, a z drugiej skrytobójcze działania - zaoczna śmierć forumowicza Paszeko. Widzę, że również nastąpił mentalny obsuw, bo Redaktor zapodaje, że "Pisałem? Nie pamiętam, w jakim celu, ale pewnie pisałem." ROTFL, ślady owego działania zapewno usunięto z forum redaktorską ścierką. Błeee!

Jozwa nie męcz już kota, bo jeśli nie przestaniesz to złożę donos do Ochojskiej.

Redaktor, 4 Cze 2009, 22:28

>Pisałem? Nie pamiętam, w jakim celu, ale pewnie pisałem. Owszem, to prawda, dostał na tydzień, i

>zostałby odblokowany. Jednak internet ma to do siebie, że można w nim łatwo różne rzeczy znaleźć. No

>i parę dni później znalazłem rzeczy, które wspomniany ex-forumowicz pisał na temat Audiostereo na

>konkurencyjnym forum zaraz po tym, jak otrzymał tę blokadę. To były niezwykle fizjologiczne

>wynurzenia. Zrobiło mi się go żal. Jeśli naprawdę aż tak mu sie tutaj nie podoba, to trudno. Nie

>jesteśmy tu idiotami, którzy z uśmiechem pozwalają sobie pluć w gębę, prawda? To chyba naturalne.

A to ciekawostka..

W jaki sposób pisanie czegokolwiek przez kogokolwiek na forum innym niż forum audiostereo łamie regulamin forum audiostereo? Bo zakładam, że blokadę konta otrzymuje się z powodu złamania regulaminu forum, a nie widzimisię moderatora?

Nowy2, 4 Cze 2009, 17:57

>Horst 25 Maj 2009, 19:48

>dzisiaj 4 Czerwiec 2009, 17:51

>

>coś długi ten tydzień, tak jak w przypadku Paszeko, annywroc, magusa itp. ale nie ma co żałować bo

>to byli zbrodzienie, wszetecznicy i swarliwcy

>Redaktor nie naciągaj tak tego tygodnia w nieskończonośc, bo ci z wysiłku żyłka 'penknie' i może być

>'zalew' krwawy

tak z zegarkiem w ręku powinienem być odbanowany w poniedziałek w nocy, ban zdjęty został w piątek rano- wtedy zauważyłem że "mogie wejść"

paszeko.. na samym początku i przy końcu uważałem że to atopos, zaś w międzyczasie miałem wrażenie że dość udatnie udaje nieodżałowanego dudivana- co nie jest chyba prostą sztuką (Jacku S-B)

a pamiętam też taki stary wątek "senicz to atopos" jezz, ale przecież atopos żyje i paluszki ma bardzo sprawne (ciekawe czy w niebie/piekle mają neta)

Za podsumowanie sprawy niech służy zestawienie wyimków z postów 3 użytkowników AS w sprawie bana dla Horsta

>Nowy2, 4 Cze 2009, 17:57

>

>Horst 25 Maj 2009, 19:48

>dzisiaj 4 Czerwiec 2009, 17:51

>

>coś długi ten tydzień...

:

:

:

>wladz, 4 Cze 2009, 18:20

>

>Nowy2 puść nogawkę....

:

:

:

>Horst, 6 Cze 2009, 06:06

>

>tak z zegarkiem w ręku powinienem być odbanowany w poniedziałek w nocy, ban zdjęty został w piątek

>rano- wtedy zauważyłem że "mogie wejść"

• Redaktorzy

"W jaki sposób pisanie czegokolwiek przez kogokolwiek na forum innym niż forum audiostereo łamie regulamin forum audiostereo? Bo zakładam, że blokadę konta otrzymuje się z powodu złamania regulaminu forum, a nie widzimisię moderatora?"

Podziwiam cnoty chrześcijańskie, ale nie jestem chrześcijaninem. W związku z tym jeśli jesteście koledzy zainteresowani pielęgnowaniem osobnika, który gdzie indziej opowiada świństwa o waszym forum, to załóżcie sobie fora i ćwiczcie cnoty chrześcijańskie na własnym przykładzie. Administrator nie musi tolerować kogoś tylko dlatego, że obsmarowuje on forum akurat gdzie indziej. Chyba nawet wręcz przeciwnie, czyż nie? Proszę więc uprzejmie wykazać trochę inteligencji. Dyskusja na ten akurat temat jest jawnie bezprzedmiotowa.

A, zapomniałem o istotnym poście, który w odpowiednim kontekście osadza ten drugi post z trzech cytowanych uprzednio

>Redaktor, 4 Cze 2009, 21:20

>

>Nieporozumienie, bo pozostali wymienieni maja bana na stałe. Co do Horsta, to zaraz sprawdzę.

Horście, zupełnie cię nie rozumiem, wi wykazał się obywatelską postawą

Redaktor, 6 Cze 2009, 11:40

>Proszę więc uprzejmie wykazać trochę inteligencji. Dyskusja na ten

>akurat temat jest jawnie bezprzedmiotowa.

skoro apel był, to pogrzebałem w swoich (niewielu jak suponuje R.) szarych komórkach i wyszło mi, że 'jawnie' to lekka groźba związana z zamknięciem wątku lub z założeniem następnychi banów.

rozjuszył mnie R., bo niechby przemilczał sprawę, lub powiedział krótkie 'przepraszam', ale to ponad siły R. wiem, że jeśli ktoś celnie nas uderzy, to w pierwszym odruchu chcemy oddać i właśnie tak traktuję cytowany post. i nie wyjeżdżajcie kolego z chrześcijaństwem, tylko trzymajcie się regulaminu i składanych oświadczeń. radziłem pojmanie Paszeko w momencie przekraczania granicy AS, a nie robienie pokazówki jak z Eichmannem.

mam propozycję, niech R. złoży sam na siebie donos do p. Ochojskiej za nieustające męczenie kota, co zostanie poczytane za przyczynek w wędrówce do nieba, swoistego nieba redaktora AR z AS.

• Redaktorzy

"Jawnie" znaczy to, co w słowniku. CO do rozjuszenia, to za stan twej juchy nie odpowiadam, jawnie. Jeśli natomiast nie zrozumiałeś argumentów, które podałem, to trudno, będę musiał sie z tym pogodzić. Jednak obsmarowywania naszego forum za plecami mimo twego sprzeciwu nie chciałbym tolerować.

jawnie jak jawnie na kompie z zachowanymi "ciasteczkami" z forum przy próbie sprawdzenia czy mogę wejść wyświetlał się komunikat że jestem zbanowany na 9999999999999999999sekund dokładnej liczby nie pamiętam, ale po przekalkulowaniu wychodziło że to tak ze 300lat..

wyglądało na to że mimo deklaracji (mam zrzut ekranu tego komunikatu) że ban jest (za bzdet) na tydzień, to w rzeczywistości był na "ament"

iwaszczukiewicz zakablował taki post z dnia 25 maja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

25 maja- podkreślam

post-11853-100003220 1244284352_thumb.jpg

post-11853-100003221 1244284352_thumb.jpg

post-11853-100003222 1244284352_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

podkreślam datę aby się nie czepiano np. ciszy wyborczej

post jest stary i wisi oczywiście na forum HIFIMuzyka

bo kiedyś dostałem bana za babkę w toplesie

kiedy na tym samym forum o tym czasie jakieś gołe sromy i inne takie

milusie pussys były

;-)

pod tymi fotami i postem ale zamieszczonym wcześniej na AS

junak przodownik Iwaszczykiewicz Wojciech oficjalnie poprosił z właściwom sobie kulwturom i godnościom osobistom żeby Redaktor mnie zbanował

co nastąpiło na cito

wiadomo, bo tylko lekarz może zlecić wykonanie pewnych działań na 'cito', które mają one na celu ratowanie zdrowia, a nawet życia pacjenta, ot co.

Horście, powinieneś był być dozgonnie wdzięczny, więc podziękowanie połóż na parapecie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.